Moderatorius: Astro-Meška

Ar reikalingas šis forumas?

61
97%
0
N/A
2
3%
Parašė Rasti
#438370 Astro-Meška, kaip man patekti į skyrius "Priklausomybės" ir "Mitybos sutrikimai"?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438371 ėm... kadangi esi naujas narys, tai reik pradžioj apšilt kojas forume. :redface
Greičiausias būdas turbūt susikurti savo dienoraštį ir ten rašyti. Kad susipažintumėm visi. :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438445 Pastaras kelias dienas aktyvokas dar... ;)
O šiaip tai nuo mūsų priklauso viskas. :) Jei nori, kad būtų aktyvus - rašyk. :DD Po truputį po truputį ir atsigautų, manau. Man rods užtektų poros žmonių, kurie kasdien rašytų. :?
Parašė Rasti
Astro-Meška rašė:Pastaras kelias dienas aktyvokas dar... ;)
O šiaip tai nuo mūsų priklauso viskas. :) Jei nori, kad būtų aktyvus - rašyk. :DD Po truputį po truputį ir atsigautų, manau. Man rods užtektų poros žmonių, kurie kasdien rašytų. :?

Pritariu viršininkei. Aimanos nepadės. Judam.
Parašė Rasti
#438457 Astro-Meška, noriu paklausti.
Ar galiu konkrečiam nariui parašyti portale (ne į jo asmeninį elektroninį paštą. Į čia)? Be slaptingumo.
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438468 Kodėl?į mano asmenines žinutes neatsakai,tai leidžiu rašyti atsakymą čia viešai.aš paslapčių jokių neturiu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Rasti rašė:Astro-Meška, noriu paklausti.
Ar galiu konkrečiam nariui parašyti portale (ne į jo asmeninį elektroninį paštą. Į čia)? Be slaptingumo.

Po nesusipratimų per asmenines žinutes (spamo ir visokio "noro atverst į tiesos kelią" :achtung ) naujai registruoti vartotojai negali siųsti žinučių. :)
Parašė Rasti
Astro-Meška rašė:
Rasti rašė:Astro-Meška, noriu paklausti.

Po nesusipratimų per asmenines žinutes (spamo ir visokio "noro atverst į tiesos kelią" :achtung ) naujai registruoti vartotojai negali siųsti žinučių. :)

Seni - gali, nauji - ne?
2026-01-01 mano patirtis bus užskaityta?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438475 Taip. Seni gali siųsti. Nauji - ne. Tiesiog saugumo sumetimais. Bet yra minčių visai panaikinti šią galimybę. ;)
Čia kaip būna kai lankai grupinę psichoterapiją, tai kiek teko susidurti neleidžiama bendrauti už grupės ribų. Tai gal ir verta su žinutėm taip padaryti. Nes labai daug bėdų su tuo yra buvę.
Parašė Rasti
Astro-Meška rašė:Taip. Seni gali siųsti. Nauji - ne. Tiesiog saugumo sumetimais. Bet yra minčių visai panaikinti šią galimybę. ;)
Čia kaip būna kai lankai grupinę psichoterapiją, tai kiek teko susidurti neleidžiama bendrauti už grupės ribų. Tai gal ir verta su žinutėm taip padaryti. Nes labai daug bėdų su tuo yra buvę.

Mano klausimo tikslas buvo pasibelsti ir pasikviesti paplepėti.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Rasti rašė:2026-01-01 mano patirtis bus užskaityta?

Negaliu pasakyt, nes tai automatiškai perverčiama, ne rankiniu būdu. Kai tapsi "senu nariu" berods ar "savas" rangą gausi, tada automatiškai pervers. :geek
Parašė Rasti
#438743 Viršininke, prašau spręsti klausimą. Dirbau ir dirbau, įvertink mano pastangas, o dar kokie puikūs rezultatai - per ne pilną mėnesį nesusiradau nei vieno bendraminčio. Juk žinia : nėra rezultato - irgi rezultatas. Aš tingiu. O tingėjimas - pirmas senatvės požymis. Žodis "senas" tau nieko neprimena? galiu užvesti ant kelio....senas plius senas lygus senbūvis.