Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#123154 Aciu :) raitokit rankoves ir pirmyn
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#123157 Man ta segė - dama su karoliais... super :super
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#123187 Rudens gerybes

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#123197 virtual ar gali prie kiekvieno ir kainas parasyti,vistiek tu esi prisiregistravus paslaugu skyriui...butu idomu,nes turetumem omeni jei ko uzsimanytumem... :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#123222 Vaaau, jau šitie kokie nerealūs :super Ir tie reljefiniai , nuostabios merginos, kurių niekaip neįsivaizduoju kaip pdarai :D
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#123230 aciu :)

Stewie, tai kad pas mane gaminiai neuzsilaiko :) isdovanoju o antra toki pat tai vargiai ar gautusi viens prie vieno padaryti.

Kainas preliminarias paslaugu skyriuj uzrasysiu bet cia ribos butu, nes kiekvienas gaminukas su savo medziagom ir darbu sudetingumu
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#123258 bet super atrodo, šita technika man labai patiko :) O tai sakai, nesudėtinga? O priemonės? Brangios?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#123262 Labai gražu =) Bet man atrodo, tas lako sluoksnis turėtų būt labai trapus :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#123311 :) Campari, priemones - senas patirstejes nagu lakas ir viela =)

Reja, as dariau 3 sluoksnius cia, nera labai jau trapus, nebent tycia dursi. Bet dar bandysiu akriliniu laku padengt ir palankstyt
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#123364 Aaaaa :lakstau :super Aaaa. šakės kaaaip gražu, idealiai mano skonio, net užsimaniau pabandyt, tik galvoju kur vielutės rast..
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#123381 Viela pigiausiai buna pas floristus.

Jei neuzsiteps is pirmo sykio, nebijokit. Geriausiai tepasi pabuves ore lakas. Is praktikos: pirma tepiau viela, tada nuo siauriausios vietos tempi tempi plevele, as dar puciau biski. Buna "pabega", nenuleiskit ranku, vistiek uzsiteps =)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#123884 wtf :bloga

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#123888 Gal ir v.. :D išties nė nežinau kas, atpažįstu tik kroliukus ir kaspinėlį, bet nerealiai nerealiai gražu :super
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#123935 cia yra karoliu elementas norejau isdidint