Moderatorius: mango

Parašė incognito
#149981 Jei norite daugiau sužinoti apie orchidėjas, sekmadienį 14h VPU agamtos mokslų fakultete vyks paskaita Orchidėjų ABC
Vartotojo avataras
Parašė mango
#149985 Smekla, galiu mestelt Amarilio svoguneli, kaip tik žadu persodinti savo Amarili ir vienas liks
Vartotojo avataras
Parašė mango
incognito rašė:Jei norite daugiau sužinoti apie orchidėjas, sekmadienį 14h VPU agamtos mokslų fakultete vyks paskaita Orchidėjų ABC

26d. "Augalų ligos ir kenkėkai" 14val.
(Studentų g.39, Vilniuje)

Įkeliu kvietimą, čia daugiau info:

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė aukštai
#150733 man reikia senovinio kaimisko alijosiaus, kuri anksciau visos bobutes namie turedavo. o dabar pas nieka nerandu. gal kas turit?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#150983 Niu ir aš neiškenčiau ir pagaliau pasinaudojus akcija įsigijau senai norėtą:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#152915 Em, tipo aš šaunuolė :D jau įsodinau savo minirožytė, namo parsinešiau ir kitas rožes nugenėjau, žiemai ruošiamės =)
Vartotojo avataras
Parašė maraija
aukštai rašė:man reikia senovinio kaimisko alijosiaus, kuri anksciau visos bobutes namie turedavo. o dabar pas nieka nerandu. gal kas turit?

....aš...
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#152921 ...Šmėklyte, o kokia čia gėlė?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#153874 Aga per maža nuotrauka.. Filenopsis, na orchidėja =) niekaip išsirinkt negalėjau ir vis dar abejoju, o gal reikėjo stambiažiedę pirkt?.. nežinau kodėl tokią paėmiau.. Ir jau vėl pamiršau viską ką buvau tiek skaičius kaip jas augint..
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#159818 Niu kas falenopsių- orchidėjų asas? Kas gali pasakyt, kiek gi laiko ji laiko žiedus(žydi), ir kaip jie nužydi(juk kadanors baigia arne? :D )Mano jau suvytę byra žiedukai, turbūt taip ir turi galop būti, ar turi?, tik ant etiketės parašyta kad reik po šešių mėnesių ties kažkuria "akim" nukirpti.. O iš kur man žinot kada tie 6mėn jei jau žydinčią pirkau, o gal po 6mėn nuo NUžydėjimo? ir nuo viršaus ar apačios kelintos akies? Kas turit patirties?
PS SM forume žinau bet daug ieškot :D noris tiėesiogiai pasitart :heart
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#159830 As pasisodinau tulpiu i vazonus namie -jau lenda :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#159878 Velnias, o mano orchidėjos, 2 tokios gražios ir su daug žiedų nuvyto, tikriausiai todėl, kad trąšų padauginau.
Atrodo, kas čia tokio, tik gėlės, bet taip liūdna buvo:robot
Vartotojo avataras
Parašė smekla
oksana rašė:As pasisodinau tulpiu i vazonus namie -jau lenda :lakstau

Hm, ankstoka, dar šalčio nespėjo gauti.. reikia tik po naujų įnešti =)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#160033 Nu as pirkau zieminius svoguniukus kisau ne lauke ,kad pavasari zydetu ,o namie i vazonus ,kad ziema namie zydetu