Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė sonia
lynkute rašė:na sito mito negirdejusi :lol:
bet apie geltonas rozes,apie sudauzyta veidrodi ir dauk kitu mansitie issipilde nors nezinojau ka priestai reiskia po to tik kai issiaiskinau sutapo.
kazkiek yra tiesos.

vienas toks nutikimas visada megau dziovintas geles namie laikyti vyro pusesere atejusi ismete man jas tipo gali netureti vaiku ,kai ismete tas geles pastojau kita men.aisku gal sutapimas, bet kai kartais imi ir patiki :lol:

aisku, kad sutapimas. o geltonos rozes tai mano vienos megstamiausiu ir kitiems daznai dovanoju... kai nori, tai visada gali pritaikyti viena ar kita nesekme kazkokiam prietarui. todel jie tokie ir populiarus. kazkam blogo nutikus, mes linke kazka kaltinti del to, o va tada ir pravercia visokie duze veidrodziai, ispilta druska ir juodos kates. as jei kas blogo atsitinka nieka negalvoju koks cia zenklas galetu tai pateisinti, tiesiog zinau, kad taip buvo lemta, todel ir nutiko. ir tikrai niekas del to nekaltas.

o trys menesiai nepastojimo tai cia net nesiskaito dar, kad jus vaikeli darotes. visos gydytojos sako, kad metai laiko "darymui" labai normalus laiko tarpas.
Parašė jurgita
#4792 pas mane irgi sis kaktusas neseniai zydejo kaip ir pas lynkute ir stai ka as apie ji radau:
:) Miško paklotėje ir ant medžių šakų atogrąžiniuose Brazilijos, Gvatemalos, Jamaikos miškuose auga drėgmę mėgstantys kaktusai. Jų stiebai briaunoti ir pliki, be storo vaškinio sluoksnio (pilko apnašo), panašūs į lapus ir dažnai svyra žemyn. Dygliai labai trumpi ir minkšti. Šie kaktusai labai gražiai atrodo pakabinti arba pastatyti aukščiau. Dažniausiai auginami plokšteniai, ripsaliai ir lapeniai. Populiariausi plokštenis arba kalėdinis kaktusas. Šis augalas turi keletą lotyniškų pavadinimų - Zygocactus truncatus, Schlumbergera truncata ir Rhipsalidopsis gaertneri.

beje as ji dazniau patresiu tai jis man zydi kelis kartus per metus :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4810 ghegheghe, Sonička, kū kū ? sakiau, kad čia kalėdinis kaktusas :P
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:ghegheghe, Sonička, kū kū ? sakiau, kad čia kalėdinis kaktusas :P

ku ku vistele, tu sakei, kad cia kaledu gele :D o tai du skirtingi augalai
Parašė jurgita
sonia rašė:
Agni rašė:ghegheghe, Sonička, kū kū ? sakiau, kad čia kalėdinis kaktusas :P

ku ku vistele, tu sakei, kad cia kaledu gele :D o tai du skirtingi augalai

svarbu graziai zydi o kaledine gele juk vadina puansetija kiek pamenu, raudonais lapeliais ir labai nuodingomis is sakeliu einanciomis sultimis arba syvais jos tokios baltos issiskiria jeigu nulauzi lapeli ar sakele
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#5028 pas mane jinai zidi dviom spalvom,nuotrauka pirmam puslapi ,o dabar as noriu baltai zydincio bet niekur nerandu :roll:
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#8530 gal kas zinote ar galima dabar pesodinti kaktusus :?:
ParašėLiepa
kalnas rašė:gal kas zinote ar galima dabar pesodinti kaktusus :?:

aš nesodinčiau, palaukčiau kokio vasario mėnesio
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#8565 man jie netelpa ant palanges ir griuna vakar vienas vos neuzgriuvo kaip pro sali ejau ir vazonai mazoki ka daryt?
ParašėLiepa
kalnas rašė:man jie netelpa ant palanges ir griuna vakar vienas vos neuzgriuvo kaip pro sali ejau ir vazonai mazoki ka daryt?

tai netelpa gal dėlto, kad jų daug?
jei jau per vazono kraštus lipa, tai gal ir sodinčiau, esu praeitą žiemą dėl tos priežasties vieną persodinus - nieko, gyvas :D
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#8576 ne jie po viena bet dideli karpazoles i lubas jau remesi :lol: tai reiks ir man persodinti gal isgyvens :lol:
ParašėLiepa
kalnas rašė:ne jie po viena bet dideli karpazoles i lubas jau remesi :lol: tai reiks ir man persodinti gal isgyvens :lol:

tai teks lubas kirst :lol:
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#8579 ne dar palauksiu gal pradziai pabandysiu ant zemes nukelt :lol: bet pirma pesodinsiu
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#8580 jei iskirsiu lubas tai poto kaimynam i lova islys prades dar durti ka tada daryt reiks :lol: :roll:
ParašėLiepa
kalnas rašė:jei iskirsiu lubas tai poto kaimynam i lova islys prades dar durti ka tada daryt reiks :lol: :roll:

pasiūlyti kaktusą jiems ;) tada jiems jau nebedurs 8)