Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#356853 Maniškis stoiškai ištveria skiepus, bet kai išeinam iš klinikos pradeda pykt ir tąsyt, kandžioti pavadį. :achtung
Vakar pavogė iš mamaos kambario graikišką riešutą... Matyt galvojo "o koks geras kamuoliukas" :D natūralus :D
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#356858 Pas mane ofise bendradarbė atsiveda labai fainą šunį, toks haskio, aliaskos malamito ir dvarniaškos hibridas :D bet labai fainas. Šošošošo šoooo. Ten ne katinas, jį visaip gali murkdyti ir jis nesidrasko :D
Vartotojo avataras
Parašė mango
#356864 saviskia pagaliau nuvedziau paruosti pries skiepa- nukirminavau, nieko sumaisiau ta puse tablepytes i megstama maista, sulapnojo kaip skanesta :DD
juokinga buvo, kad jau prie veterinarijos duru bande visaip muistytis ir issisukti, pabegti, gudruole, mazyle tada po pazastim ir niekur nepaspruksi, gerai, kad maziuke ji pas mane :D
Parašė RugileRar
#358926 Maniškė vokiečių aviganė vardu Uoga :super Vis dar man be galo gražus tas vardas. Tai va, poros metų, bet jau vietoj nenustygsta, žaislus tik nešioja, žodžiu naujas vaikas, kuris niekad neužaugs :DD
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Kovotojas rašė:as isitaisiau suniuka, kai esu vienas namuose jis man kaip draugas, kazkiek ir depresija yra susilpnejusi.

malonas rašė:Koks šuniukas? Man labai patinka šuniukai. :)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360102 jorgsyra, visa gyvenima neturejom, bet jau labai pamilom, pirkom 2 menesiu, dabar 1,7 amziaus
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Kovotojas rašė:jorgsyra, visa gyvenima neturejom, bet jau labai pamilom, pirkom 2 menesiu, dabar 1,7 amziaus
Gal šuniuko nuotrauką būtų galima ? :)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360113 maingirdai, nemoku dar jokiu nuotrauku siusti, daug ko dar nemoku.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#360154 Ne, mano pats geriausias :))) :P
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#360322 Galit ir kiti įkelti savo gyvunėlių foto :)

Katinai, tavo katinas ( what? :D ) Labai mielas , turbūt labai gera, žiemą, su tokiu pūkų kamuoliukų lovoj įsitaisyti ir klausytis jo murkiančio varikliuko :)
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360350 na kadangi as dar nemoku kaip ikelti foto, tai savo suniuka apibudinsiu: priekyje dvi kojytes ir gale dvi, uodegyte, priekyje galvyte, o paciame gale kiausukai :D , na ar grazus?