Moderatorius: mango

Parašėnegative
#56246 Tai kad namie turiu pudelį. Ir labai protingas. Tik gal drąsos jam trūksta, neapgins. O proto tai kaip pas šunį tikrai daug. Nepatinka išvaizda-nekirpkit ir nekankinkit. Aš irgi nekerpu, apaugęs toks minkštas, niekas net neatskiria, ar ten tikrai pudelis.
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#56297 Joa, nestumkit ant pudelių! :evil:
Jie tikrai protingesni už daugumą šunų ir lb pasiduoda dresūrai.

O vat costai galėtų tikti šie šunėkai:

1.Kokerio spanielis
2.Nykštukinis spanielis
3.Mopsas
4.Anglų buldogas
5.Jorkšyro terjeras ir kt. visokie terjerai.
6.Miniatiūrinis ir mažasis šnauceriai
7.Nykštukinis pinčeris
8.Toiterjeras
9.Vipetas (vienas gražiausių šunų man)
10.Levretė (irgi lb gražuus)
Vartotojo avataras
Parašė costa
#56307 Oooo, ačiū!!!! Gavau du sąrašus šunėkų, einu pagooglinsiu apie juos :DD
O tokios veislės kaip Vipetas ar Levretė aš išvis nebuvau net girdėjus, kaip įdomu.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#56308 Nepatiks jie tau. :) Nė vieni iš šitų naujų nepatiks. :)
Vartotojo avataras
Parašė costa
#56310 Na, tada aš bent jau su šunų veislėm susipažinsiu :sheep
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#56311 Nu tik spanielius aptarėm. Man tai dar buldogas fainas būtų, jei ne basetas. Bet gi sakei jokių surauktasnukių.
Šalia levrečių tai baisu būti. Jos taip dreba ir spaudžia uodegą tarp kojų, kad atrodo čia pat iš baimės ar šalčio numirs. Nu ir šiaip atrodo, captelsi už kojytės ir nuluš. Tai argi čia šuo? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#56362 o pinceriai irgi netiks, jie nekencia vaiku.
as sakyciau, kad geriau uz labradorus buna tik labradorai =)
Parašė autumn
#56372 Oi, tai kad visai myli tuos vaikus pinčeriai :) Pas mane pačią namie toks auga :) Mamą, žinoma, jis myli labiau nei mus visas tris, bet tai kad mama juo labiausiai ir rūpinas ir šeria :D
Man labai gražūs šunys yra pekinukai, bet va tie tai jau tikrai su vaikais nedraugauja...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#56374 aš turėjau nykštukinį pinčerį, dabar bendradarbė turi, labai pikti jie. turint mažą vaikutį, reikia rinktis šunį, kuris būtų saugus.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#56375 costa, tu geriau pasakyk, kokie tavo reikalavimai šuniui būtų, o aš pagalvosiu, ką tau tada pasiūlyt.
Parašė autumn
#56376 Na, velniažin, ar nykštukinis jis pas mus skaitos... Gal ten tiesiog pinčeris...
Vartotojo avataras
Parašė costa
#56388 Na, tokie tie mano ir reikalavimai - kad nebūtų labai didelis (gaila didelį būtų kankint bute), kad būtų protingas (na, čia turbūt pagrindinis reikalavimas), ramus (bet ne visiškas flegma), kad nebūtų ilgaplaukis (jokių šukavimų ir kirpimų) ir kad jį būtų nebaisu su mažu vaiku palikt :)
Kad mylėtų tik mane su maže, o visiems kitiems šiknas sukandžiotų :birst:
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
costa rašė:Na, tokie tie mano ir reikalavimai - kad nebūtų labai didelis (gaila didelį būtų kankint bute), kad būtų protingas (na, čia turbūt pagrindinis reikalavimas), ramus (bet ne visiškas flegma), kad nebūtų ilgaplaukis (jokių šukavimų ir kirpimų) ir kad jį būtų nebaisu su mažu vaiku palikt :)
Kad mylėtų tik mane su maže, o visiems kitiems šiknas sukandžiotų :birst:

Ziurek ko prasai, nes gausi. :D

http://www.cesarmillaninc.com/videoplayer/index.php

Puikus video su begale informacijos

http://www.cesarmillaninc.com/

Jei turit galimybe, ziurekit laidas apie Cesar Millan .Suzinosit ir apie sunis ir apie seimininkus.
Jo pasakymas, jog jis reabilituoja sunis ir dresiruoja zmpones man labai suprantamas ir prie sirdies, kad sunku ir pasakyti, kaip musu augintiniai ( ne tik vaikai) bet ir sunes bei kates, persiima musu energija, musu emocijomis, bet geriau paziureti ir patiems pamatyti kas yra kas

http://channel.nationalgeographic.com/s ... -whisperer

http://www.hayhouse.com/authorbio.php?id=462
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#56506 Oi, kaip ačiū Žuvelei, kad supažindino su šio žmogaus veikla!!! =) Tuoj viską apie jį sužinosiu. :flo
Mėgstu sau manyt, kad moku prisikalbint net ir patį nepatikliausią šunį. Ir tikrai sutinku, kad šuo su šeimininku labai supanašėja. Todėl visokiem depresininkam nerekomenduočiau neurotiškesnių veislių, o kaip tik tokius visokius kuo ramesnius ir niekad be reikalo nelojančius, kad šeimininkai patys ta ramybe persisunktų. Ir aš kalbu apie ramybę, o ne tingumą, aišku. :) O jei reikia dar ir žaismingumo, tai tos "tinginukų" veislės man atrodo kaip tik tiek žaismingos, kiek reikia. Nes kokie labradorai ar dalmatinai tiek žaismingi, kad ilgainiui ima užknist, tuo labiau, kad jie žaismingi dar ir su visais svetimais žmonėm ir visai šeimininkų negina. :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#56596 Kad labradorai negina šeimininkų, Agni paneigė. Jos labradoras - pats tikriausias sargybinis. :) Geriau nė nebandykit suvaidint, kad puolat Agni, įsigysit tikrą keturkojį priešą. :) Taigi kiekvienas šuo tikrai daugiausiai priklauso nuo šeimininko. Kad ir kokia jo veislė būtų. Net pitbuliai gali būti meilūs it kačiukai, jei tinkamai auginsi. :)