Moderatorius: mango

Parašė Cinderella
#129710 nu nežinau ar visiem,bet kai darė tas erkutes dėl alerginės astmos tai parodė,kad alergiška,ten kur šunys aš čiaudau,kasausi ir kosiju :bloga šiemet pastebėjau,kad nebealergiška alyvom,o čia tai laimė buvo :lakstau visuose kambariuose alyvom kvepėjo :super
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#129770 Taip sakant gal ''isaugai" :D
Vartotojo avataras
Parašė mango
#129837 Jo, jo, būna, kad vienus "alergenus" išauga, kiti atsiranda.
Nieke, gal jau "išaugai" ir šį elergeną.
Aš noriu ir šuniuko ir kačiuko (na, daugiau mano vaikai), pasirodo katei alergiška esu, pas draugę yra namuose, tai pastoviai čiaudau,o kažkada pati laikiau. Ir "alergiška" šunims, kurie seilėjasi, man nepatinka, atrodo kad jie visad alkani, taip ir norisi ką nors į nasrus įdėt :D
Vartotojo avataras
Parašė mango
#129869 Šitas gi, fainulka :da
Parašė Cinderella
vis laimingesnė rašė:Jo, jo, būna, kad vienus "alergenus" išauga, kiti atsiranda.
Nieke, gal jau "išaugai" ir šį elergeną.
Aš noriu ir šuniuko ir kačiuko (na, daugiau mano vaikai), pasirodo katei alergiška esu, pas draugę yra namuose, tai pastoviai čiaudau,o kažkada pati laikiau. Ir "alergiška" šunims, kurie seilėjasi, man nepatinka, atrodo kad jie visad alkani, taip ir norisi ką nors į nasrus įdėt :D

Nu nežinau dar niekur nebuvau kur šuo namuose,pas giminaičius lauke ganosi.Katėm tai tikrai žianau,kad "neišaugau",bet alyvų "terapija" geras buvo,kol kas vienintlės iš kurių "išaugau" :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė mango
niekas rašė:bet alyvų "terapija" geras buvo,kol kas vienintlės iš kurių "išaugau" :lakstau

Aha, alyvom kažkada ir aš "alergiška" buvau, pradėjau galvot, ko man jos nepatiko. Dabar nors visus namus apsistatyt galiu alyvom, žiauriai patinka jos :angel O kalbam tai apie šunis :D
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#129985 Esu liudna ir verkt norisi,taip sirdi drasko :verysad: mano suniukas mano vaikiukas yra tai kazko vietikem ziuriu kailiukas retokas ,kone plikteleje ties siknike,vedziau pas veta padare tyrima sako nu kol kas nieko ,maista duodat gera laukit kas bus toliau,nu pyyp! kad susinervinau,tai gal maista keist reikia ar ka ,nieko nesako,as pati pasakiau kad duodu vicuatina ir dar vitaminus atskirai sako nu jo gerai taip skubedamas,rytoj sakiau eisiu dar pas kita pasitart ,ziuresiu ka pasakys jis
Vartotojo avataras
Parašė mango
#130097 Girdėjau, kad nuo maisto taip gali būti, buvusi kolegė pasakojo, kad kažkas panašaus buvo, tai pradėjo maistą pirkti nors ir didesniais kiekiais, bet jau atsidėdavo, tai pirko pas veterinarą, ir pasitaisė. Reiks pasidomėt, jei ka, rašyk, pas kurį, kur ...pasidomėsiu
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#130183 Siandien ejau pas kita veterinara pasitart -tai tas kaip zmogus iskart sako ,kad sarpejams taip negali buti ,sake eksperimentuosim su maistu kol atitaikysim tinkama,dave daug patarimu ,dave nauju vitaminu ,ir neeme pinigu ,nes sake esam dar maziukai ir uz pirma apsilankyma nieko neimsim :super
Vartotojo avataras
Parašė mango
#130190 Na, klausyk, būna dar tokių gydyt-veterinar..
šiandien kažkokia neriali diena (savo dien.rašiau, kokia man laimė).
Niu kad išsisveiktūt su visam. Girdėjau kad šiems šuniukams reikia raukšles valyt, ar plaut, prižiūrėt kaip kūdikėlius?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#130339 Siaip tai nereikia valyt rauksliu jai ne karsta vasara neisuto,bet teisus kas sako ,kad juos reikia ziuret kaip kudikius-kad ne persaltu,daryt akiu voku koreksijas,labai alergiski maistui,akytes tuojau pat asaroja ir traiskanoja,as ji turiu tik savaite ,bet man tiek simtu jau kainavo :bloga bet viska atperka jo snukelis ir gailios akytes ryte kai pramerki akis ,o jis ir laukia kada pabusi ir isikelsi i lova pasiusti
Vartotojo avataras
Parašė mango
#130342 Oksana,
daryt akių vokų korekcijas? Skamba kaip plastinė kokia operac.?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#130354 :da taip ir yra ,jau viena padaryta ,o kita po menesio ,nes jis auga ir rauksles traukiasi ant akyciu
Vartotojo avataras
Parašė mango
#130417 Oho, nieko sau, ne tik motierom akių korekcija reikalinga. Čia viską daro veterinaras, ar reik pas plastiko chirurga vešt. Gali juoktis, kažkaip čia plastiko chirurgai, gyvūnai, oi tai gal tik žmonėm plast. chirurg., o šuniukams veterinarai visas plastikas daro?