Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#261912 Mano visi katinai,kiek jų turėjau,buvo rastinukai.Kiekvienas su savo liūdna istorija...Bet kokie skirtingi visų charakteriai buvo,visai kaip žmonių... :cat
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#261913 O as tris metus turejau sinsiliuka Grafa,kai numire buvo labai gaila.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268190 turiu 10 dienu priziureti katina Benjamina.Koks mielas padarelis ,kaip jis laukia manes ateinant,bet namuose nezinau ar noreciau laikyt.Man zmona neleistu ,vistiek bute kvapas yra.
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#268261 Pas mane jokio kvapo nėra.Kvapai būna tik tada,kai katinas būna nekastruotas ir žymi ant kiekvieno kampo savo teritoriją arba kai jo tualetas būna netvarkomas. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#268262 Nera jokio kvapo. Dezuteje smeli reikia kas savaite pakeist ir viskas. O jei ka - yra brangiu kvepalu katems :da
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268266 Anomaly ,mano kaciukas i smeli {kraika }daro ir uzkasa kojytem.Jokiu kampu nezymi.Ir jis dar jaunas,kvapas ne nuo kaciuko ,o nuo tos dezes ,as kasdien pakeiciu,gal retai balkonas buna atidarytas.As isvedinu ir iseinu.Mes susidraugavom su Benjaminu. :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#268268 per daug seri, tai ir kakina tau dovanelem. Arba karsta, tai daug geria is slapina. Nuo slapimo gal tas kvapas.
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#268387 Šiaip kvapas gali būti ir nuo kraiko.Ypač jei naudojamas molio pagrindu padarytas ar nesušokantis.Pats geriausias silikoninis kraikas(toks baltom granulėm)-labai gerai sugeria visus kvapus ir net dėžės nereikia kasdien plauti.Man jis buvo labai geras atradimas.Ir mano Dobilui irgi. :cat
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268392 ryt paskaitysiu kraiko pavadinima ,bet ne nuo kraiko ,tas kaciukas valgus ir daznai eina i deze ,todel kvapas ir buna. Na ,ten ne molis ,parduotuvej pirktas ,truputi panasus i smeli.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#269041 Nesamoningas straipsnis,kaip tik kates ramina. Mano psichiatre sakytu ,kad maziau reikia skaityti.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#269042 Taciau nuo kakucio bakterijos organizme pertvarka daro... Sakyciau - higienos reik ...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#269044 Tai gal ligotos kates ,as kaime uzaugau tarp kaciu ir buvau sveikas.O dabar nei kates ,nei sunies neturim ir sergu.
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#269162 Aš niekada nepasitikiu neaišku kieno parašytais straipsniais.Ypač kai nėra jokios nuorodos į autorių ar šaltinį(jei tai vertimas). :cat
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#275411 Noriu paklausti katininku, ar jus savo katukus skiepijat?
Planuoju pasiimti katineli 'is gatves', turbut geriausia butu is kart pas veta nuvezt? Bet is kart gal negalima bus skiepo daryti, juk reikia antiparazitiniu 10 dienu pries duot. Ar nevezti, o namie paciai sulasinti nuo blusu ir apkirpti nagiukus?..
Mano tevu kate irgi 'gatvine', bet lauke ji labai trumpai pabuvo - matem, kaip ja is masinos ismete ir iskart priglaudem pas save. Pas veterinara nevezem...