Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė oksana
#137571 Kazkaip uzmigo temute tai mes pasirodysim kaip paauge esam

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#137572 Uj, koks meška :] Taip ir norisi paniurkyti...
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#137642 Oksana ,jis fantastiskas
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#137660 Aciu ,man jis irgi pats paciausias :da
Vartotojo avataras
Parašė mango
#138462 Oksana, koks jis jau paauges, meskiukas, taip ir norisi paniurkyti
Vartotojo avataras
Parašė mango
#138463 Na, zinau, zinau, kad suo ne zaislas.... bet jis taip fantastiskai atrodo, na as jauciu, jei pamatyciau, nesusilaikyciau nepagloscius :)
Parašė Indre
#138478 Oksana, labai miela nuotrauka.. o šuniuko grožis neapsakomas :)

Beja, ar daug priežiūros reikalauja šerpėjai?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#138489 agha, žiauriai gražus.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
Indre rašė:Oksana, labai miela nuotrauka.. o šuniuko grožis neapsakomas :)

Beja, ar daug priežiūros reikalauja šerpėjai?

Oi kiek cia pagyru mes sulaukem :valio Idesiu paskui dar foto kelias ,o del prieziuros ,visai ne ,pas mus jis kazkoks tfu tfu tfu nesergantis pasitaike,kaip visiems sarpukams ausytes valyt butinai ,nagucius pakirpt ir maistas turi but su laaabai mazai baltymu ,o rauksliu nereik valyt pas mus jos nesunta bent kol kas .Tik va turejom beda -i kakla ikando dvarniukas -buvo skyle ,bet jau pagijom ,o labai daug nervu man kainavo
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#138563 Beje toje nuotraukoje jis miega arklio kukuliu priedes :achtung
Vartotojo avataras
Parašė mango
#140935 Oksana, įmesk dar kelias nuotraukytes savo šarpėjaus (gali būti ir ne ant kukulių pledo) :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#145632 Mačiau GArmą :))) :))) Mačiau garmą :da :da :da Garmas laižė mano veidą :angel
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#147086 padariau tapetą:
Paveikslėlis
Parašėvers
#147619 Aš irgi galvoju turėt šuniuką. Bet va, išeinu iš namų ryte ir tik trečią valandą grįžtu. Mano mama irgi. Bet turim didielį garažą ir kiemas yra. Dar turim aptvarą šuniui. Net nežinau, kokios veislės šuo ištvertų tiek laiko paliktas vienas. Nors savaitgalius ir po mokyklos jis galėtų būti su manim visą dieną. Net nežinau, ką daryti, gal turit patarimų kokių? Aš turėjau anksčiau spanielį, kuris visą kambarį per kelis metus sudraskė, nes palikdavom vieną pusdieniui. Kai dabar pagalvoju, tai taip gaila šuns, kad taip darydavau. Ir dar, be viso to, bardavau, kai sudraskydavo ką nors :(
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#147625 spanieliai labai aktyvus...bandyk ieskot pagal sunu aprasymus..bet visiem jiem reikia demesio...ypac maza suniuka palikt viena baisu...as saviskes jauciu iki puse metu vienos nepalikdavau..nu bet cia man paranoja buvo kad kas jai nutiks :) kiti zmones kazkaip augina, eina i darbus ir uzauga normalus sunys :)bet draskyt visi drasko kazka..nzn tokio suns kuris nieko nebutu sudraskes :)

as turiu suni stafa...kalyte..suo nesveikas kaip ir seimininke :) grauzia kojas...drasko kaili..zaloja save zodziu...pas mus seima jauciu nenormali ..nieks cia normalios psichikos neuzauga:)...ir neaisku ka daryt ..lietuvoj gi antidepresantu sunim neraso :) nors su sunim kiauras dienas kartu bunam..demesio jai per akis..na tik kad nezaidziam ..nebegiojam..bet kaip prisiverst..