Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#149837 paklausiau mamos..tai pasake kad geriau su tais sampunais neplaut nes labai issausina oda, geriau naudot ampules nes jos suniui nekenkia o yra labai veiksmingos...gerai tau butu dabar ji ismaudyt su svelniu sampunu arba gali net vaikisku muiliuku...
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#149838 o kokios tos ampulės?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#149842 veterinarijos vaistinej arba turguj kur sunim viska pardavineja..kainuos apie 12 Lt.. vadinasi ampules nuo blusu ir erkiu..patartina sulasint pavasari ir visiem metam uztenka..dabar dar gali nupirkt bet po maudymo tegu praeina kelios dienos ir tada lasink...reikia praskleist plaukus ir lasint ant odos per visa nugara ..daugiausia ant sprando
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#149845 ačiū, didelis...būtinai išmėginsiu, gaila gi šuns.... :heart :flo
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#149848 ner uz ka klausk jei ka =)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#149988 [quote="oksana"]Siandienine

Oksana, o ko jis (šuo nuotrauk.) gėlyčių prirankiojo ir tau atnešė (atrodo kaip gėlės kotelis išlindęs iš nasriukų būtų)?
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#150072 Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė oksana
vis laimingesnė rašė:
oksana rašė:Siandienine

Oksana, o ko jis (šuo nuotrauk.) gėlyčių prirankiojo ir tau atnešė (atrodo kaip gėlės kotelis išlindęs iš nasriukų būtų)?

Ten dektukas jam islindes ,jis eda viska ka randa ,anakart ryte prie lovos isveme 5 akmenukus :achtung Jaunas ir vdurnas

MaDrUnK,senbernarai man patinka-tikri meskinai :super
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#150699 jėtau kokie grožiai, tik nežinojau, kad būna juodų. ten gal landsyras?
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#150787 Agni, oi ne, čia ne landsyras, bet suprantu, kodėl galėjai taip pagalvoti, išties panašus jis šiose nuotraukose atrodo esantis. Čia basetas maišytas su spanieliu, toks labai įdomus ir protingas šuo, su keistu charakteriu ir tikriausiai turintis psichinių bėdų. Abu mano šunys tokių turi. Tas didysis, senbernaras, kuris ypatingai į mane kiti sako panašus yra, turi šunišką socialinę fobiją, o mažasis, basetas, manome, jog gali turėti kažkokią kaip ir šizofreniją, toks keistai nenuspėjamas ir pavojingas yra... bet visgi labai geras sargas ir aplamai geras šuo, kitaip negalėčiau pasakyti.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#150790 o senbernaras, tai jaunas dar?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#150792 o mano psichopatė ir isterikė kaip aš :achtung
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#150810 Agni, ne, senbernaras ne toks jau ir jaunas, penki metai :) o basetas tai jau senelis.
Labai gražus tavo šuo. Keista, kad atrodo, jog jie mūsų vidines savybes perima... gerai kopijuoja :achtung

Dar keletą nuotraukų suradau ir sumaniau įkelti
Paveikslėlis
Miela ši man nuotrauka
Paveikslėlis
Norėjo namo :D
Paveikslėlis
Tikrai labai geras sargas :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#150811 kažkuris iš jų per didelis arba per mažas :birst:

bet labai gražūs abu. man patinka stambūs šunys.
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#150818 labai gražūs šunys :super Aš irgi - jei rinkčiausi - tai tik stambų.