Moderatorius: mango
- 2009 10 13, 13:42
Vokiečių aviganis bastosi gatvėmis ir šaligatviais. būkite atsargūs
- 2009 10 18, 15:45
..pagaliau nusipirkau tu ampuliu kur Dangiska siule...vakar maudžiau šunį ežere, buvau šlapia iki pusės, ir vos neįsiverčiau, nes paslydau...
bet pavyko šiaip ne taip ištrinkti su dešrelių pagalba....tik labai į žemes trynėsi, turbūt tos ampulės pakankamai graužia....bet tikrai lyg mažiau kasosi, o tai jau nebėjo kentėti....dabar dar po savaitės reiks pakartoti..... :lakstau
bet pavyko šiaip ne taip ištrinkti su dešrelių pagalba....tik labai į žemes trynėsi, turbūt tos ampulės pakankamai graužia....bet tikrai lyg mažiau kasosi, o tai jau nebėjo kentėti....dabar dar po savaitės reiks pakartoti..... :lakstau
Laimė yra kaip sveikata, jei nejauti - vadinasi ji yra
- 2009 10 20, 07:37
[quote="smekla"]Niu nežinau, kažkaip man perdėtai tas viskas , aš jokio dėmesio savo šuniui nerodau, išvis gal jau nereikia šunis žmonėm prilygint..
:x O man slykstus zmones kurie nemegsta gyvunu,ir net nebendrauju su jais ,pvz.kai nusipirkau suni baigesi draugyste su drauge ,nes ji pasake kad slykstus mano suo ,ir panasiai.Man suo asmeniskai kaip zmogus ir vaikas ir vaistas ir seimos narys.
:x O man slykstus zmones kurie nemegsta gyvunu,ir net nebendrauju su jais ,pvz.kai nusipirkau suni baigesi draugyste su drauge ,nes ji pasake kad slykstus mano suo ,ir panasiai.Man suo asmeniskai kaip zmogus ir vaikas ir vaistas ir seimos narys.
- 2009 10 23, 21:05
Iki šių metų pavasario su manimi kartu augo anglų koker-spanielis vardu Arčibaldas. Mirė būdamas 18 metų. Visą gyvenimą šis gyvūnas buvo aktyvus, labai ištikimas, bet turėjo labai savotišką chorakterį (ir niekaip Tu jo nepakeisi). Puikiai sugyveno su vaikais, kitais gyvūnais. Jautėsi šeimos galva.
Visą gyvenimą valgė košes(kvietinę, miežinę) ir tai,ko aš nesuvalgydavau, nemėgo šunų maisto. Gaila tik, kad nuo gimimo aš bijau gyvūnų(anksčiau net musių bijojau), tad taip ir nesugebėjau labai susidraugauti su juo. O šeip tikrai šaunus gyvūnas buvo.
Visą gyvenimą valgė košes(kvietinę, miežinę) ir tai,ko aš nesuvalgydavau, nemėgo šunų maisto. Gaila tik, kad nuo gimimo aš bijau gyvūnų(anksčiau net musių bijojau), tad taip ir nesugebėjau labai susidraugauti su juo. O šeip tikrai šaunus gyvūnas buvo.