Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė mango
#156338 Kerol
Pažįstamas

Prisijungė: 2008 08 28

Parašytas: Št. 10 24, 2009 10:40 am Rašyti temą:

--------------------------------------------------------------------------------

Mano Sanyte zaidzia naktim su mano kojom o visa diena miega spintoj

Kursioke man sake mest ja pro langa tai vos neisgrudau jos pacios.

Niekad i namus nesileisiu pasileidusiu mergu daugiau, bet atseit tvarke mano kompiuteri.

Reikia mokytis anatomija ir anglu o darau viska is eiles tik ne tai.

Vakar nusipirkau du gabaliukus medaus torto ir siandien jau jauciuosi sustorejus, bet tortukx buvo nerealiai skanus.
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#156372 Atsiprasau
Vartotojo avataras
Parašė vers
#157737 Mama man leido laikyti šuniuką, nes gal suprato, kad aš jau kritinėj būsenoj. Tik va nežinau kokį laikyt. Išties įsigijimas šuns tai jau mažas nuosprendis gyventi, tai atsakomybė rūpintis kažkuo. Iš pradžių galvojau, kad negaliu laikyti, nes juk noriu pasitraukt, todėl prašau pagalbos ir tai padarysiu, kai užeis jausmas. Bet dabar, kai pasidarė geriau truputį, galvoju, kad gal reikėtų gyvenimą gyvent ir laikyti šuniuką. Tik nežinau, kokios veislės. Mieli labai labradoriukai...ką jūs manot?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157760 na gyvunas gyvena virs 10 metu ...cia nemazas vargas..kaip vaika gimdyt :) tik suo niekad neuzauga :)
o del rinkimosi paskaityk apie veisles daugiau...nes reikia ziuret ar name ar bute gyveni..ar aktyvus tavo gyvenimo budas..ir t.t
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#157917 Aš taip pat turėjau daug minčių įsigyti dar vieną šunį, kai čia atsikrausčiau. Visi siūlė, bet aš nesutikau, nors kaip ir norėjau, bet ta mintis, kad niekuomet tokiu atveju nebebūčiau vienas, mane veikia keistai, dėl to nedrįsau. Manau suklydau, kad prieš tiek daug metų jo neįsigijau, būčiau turėjęs draugą, būtų tekę kas dieną bent į lauką išeiti. Įdomu, kiek visa tai būtų pakeitę. Dabar jau kaip ir per vėlu, jaučiuosi tam per senas. Lyg vaiką tektų dar papildomą turėti, o aš ir taip su savimi sunkiai susitvarkau.
Vers, manau, kad labai gerai, kad įsigysi šunį, o dėl veislės tai nei nežinau, ką galėčiau pasakyti. Gausybė jų ir visiems skirtingos patinka.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157926 as tai jokio gyvuno jauciu nebepirksiu...jei mama nepadetu buciau isprotejus beaugindama saviske...
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#157959 Šunys yra toks kaip ir savotiškas lošimas. Didelė dalis, kaip patiks būti su šunimi, kiek džiaugsmo visa tai suteiks, žinoma, priklausys nuo to, koks tas šuo bus. Aš turiu du. Vieną šizofreniką genijų, kurį bent koks kitas šeimininkas jau būtų seniausiai užmigdęs, nes tiek daug kandžiojosi ir toks nenuspėjamas yra... Bet labai visgi protingas ir visų žinomas, nes originalas, maišytas ir ypatingai dėl to savitas. Reikia su juo tiesiog atsargiai elgtis ir geriau nelįsti, nes mėgsta vienumą. Kitas senbernaras, ramus, tylus(bijojome kad loti nemoka...)bailys, sociofobas, keistas... Na, mane primenantis. Nesu tikras ar grynaveislis, nes truputi skiriasi nuo kitų savo išvaizda(gal čia tik man taip atrodo). Su šunimis aš lošiau ir manau, kad išlošiau labai gerai abu. Neįprastai įdomūs ir protingi šunys.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157981 mano pirmas suo mane kandziodavo ...nemegom abu vienas kito :) dabartine tai labai jau problematiska..tai myza..tai kojas grauzia iki kraujo..tai dar kokios bedos...vaikysteje isvis buvo hyperaktyvi
Vartotojo avataras
Parašė aladdin sane
#158442 Nors ir namie yra suo, nesu didelis ju megejas.. Kazkuri perioda isvis panishkai bijojau, nes per 8nta gimtadieni man labai stipriai ikando kazkoks nepazistamas suo..
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#160364 Paveikslėlis
Paveikslėlis

Mano parso rytinis darbas
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#160415 oho kaip "suskaite" zurnala gabaliukais :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#160749 :D speju gavo subinen
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#160762 va mano suo turi gera labai bruoza nieko neima ko negalima..galiu ant zemes rubus ismetyt
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#160774 Kaip auklesi taip turesi ,as pavyzdziui kol mazas buvo juokiausi ,kaip jis ''skaito''zurnalus dabar gal nebera taip juokinga ,bet kai ne vietoje nudrebiu ta zurnala tai ka cia ir be barsi ta mokslininka
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#160777 na va o as griezta mama buvau :D jinai net moka manes neseiliot , nelaizyt nes nemegstu :D