Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#67972 na va, dabar ir aš čia retkarčiais apsilankysiu- vakar įsigijom mažą šeimos draugą... kai pagausiu nufotkinti- įdėsiu nuotrauką :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#68004 Be šuns dar turiu papūgą :) Ir dar labai močiutės mylimą pūkuotą nedidelį šunelį, bet man jis pagal charakterį nei šuo, nei katė :)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#72191 Phobia, o tu pamatytum, kaip jos natūralioj aplinkoj atrodo - gyvena urvuose dideliais būriais :)
Vartotojo avataras
Parašė era
#72206 Na taip.. Estetiniu požiūriu tikrai nesužavėjo.. Nors pati ir auginu žiurkę..
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
Rėja rašė:Phobia, o tu pamatytum, kaip jos natūralioj aplinkoj atrodo - gyvena urvuose dideliais būriais :)

Aha, skaičiau. Nerealu būtų!! :luv:
Na taip.. Estetiniu požiūriu tikrai nesužavėjo.. Nors pati ir auginu žiurkę..

O mane kaip tik sužavėjo. Ugly yet cute. Norėčiau tokią būtybę laikyt. Šiaip tose fotkėse wikipedijoj jos kažkaip liūdnai atrodo.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#72225 Ojej, vos nepaspringau pamačius :D
Košmarėli tu mano, man tai kažkaip keistai šitas padaras atrodo. Kaip jis vadinas? Atsidariau nuorodą, bet ten angliškai, o mano anglų žinios nulinės :shame
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#72229 O Mama mija bella donna :bloga uz ka gi nabaga ziurkena taip nudepiliavo? :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#72230 Taip žiūriu, žiūriu.. O ką daryti, kad mano žiurkės dantys taptų baltesni? :D Nes palyginus su šio padarėlio nasrais, manoji atrodo tris kart kraupiau, nes dantys net ne geltoni, bet jau oranžiniai :D
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
Aurėja rašė:Ojej, vos nepaspringau pamačius :D
Košmarėli tu mano, man tai kažkaip keistai šitas padaras atrodo. Kaip jis vadinas? Atsidariau nuorodą, bet ten angliškai, o mano anglų žinios nulinės :shame

Plikasis smėliarausys. =)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Phobophobia rašė:
Rėja rašė:Phobia, o tu pamatytum, kaip jos natūralioj aplinkoj atrodo - gyvena urvuose dideliais būriais :)

Aha, skaičiau. Nerealu būtų!! :luv:
Na taip.. Estetiniu požiūriu tikrai nesužavėjo.. Nors pati ir auginu žiurkę..

O mane kaip tik sužavėjo. Ugly yet cute. Norėčiau tokią būtybę laikyt. Šiaip tose fotkėse wikipedijoj jos kažkaip liūdnai atrodo.
Paveikslėlis

Noreciau toki gyvai pamatyti, labai idomus ir tuo paciu atstumiantis padaras :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#72237 sis padariukas gyvena Kauno zoologijos sode

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#72241 Ojej, kas čia per padariukas? labai jau storas :)
Vartotojo avataras
Parašė era
#72242 Pasakyčiau, kirstukas.. Bet jie geroookai mažesni.
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#72245 Nusipenėjęs žiurkėnas :D