Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Procyon
#287619 Atrodo, atsiliepimų apie šitą vaistuką, priskiriamą beta blokatoriams, forume dar nebuvo, tad tenka sukurti naują temelę... Propranololis vartojamas fiziniams nerimo simptomams (greitas širdies plakimas, veido paraudimas, drebulys ir pan.) pašalinti. Veikimo principas pagrįstas beta adrenoreceptorių blokavimu, taigi neleidžiama pasireikšti adrenalinui, aktyvuojančiam simpatinę nervų sistemą.

Kiek teko vartoti sau pasiskyrus, tai nors ne 100 %, bet fizinius nerimo simptomus iš tiesų sumažina. 80 mg dozė kažkokio šalutinio poveikio kaip ir neturėjo, didesnės neteko bandyti. Beje, pilnas poveikis pasireiškia kažkur po poros valandų. Žinoma, kiekvieno organizmas individualus, todėl gali suveikti ir anksčiau ar kai kuriais atvejais visai neveikti.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#301621 Man jo buvo paskyrę dėl skydliaukės pakitimų. Nejaučiau, kad kas gerėtų. Dabar niekaip neprisiverčiu pas endokrinologą nueit...
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#303861 Aš "Propranolol" vartoju jau gan ilgokai, man jį išrašė kaip širdies pulsą slopinantį vaistą. Tik man jis nelabai ir padeda, galvoju, kad jau būtų pats laikas jį nustoti vartoti. :)
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#303980 siandien dave ligonineje nuslopinti nerima, bet jau skonis :bloga :bloga
uz valandos ateis patikrinti, kaip ten as laikausi :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
Procyon rašė:Kiek teko vartoti sau pasiskyrus, tai nors ne 100 %, bet fizinius nerimo simptomus iš tiesų sumažina. 80 mg dozė kažkokio šalutinio poveikio kaip ir neturėjo, didesnės neteko bandyti. Beje, pilnas poveikis pasireiškia kažkur po poros valandų. Žinoma, kiekvieno organizmas individualus, todėl gali suveikti ir anksčiau ar kai kuriais atvejais visai neveikti.

Ka reiskia sau pasiskyrus? Jis juk receptinis :S
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#305670 Jeigu kalba eina apie tą patį vaistą, tai jis nėra receptinis... Bent jau aš Propranolol'į perku vaistinėj be jokio recepto. :) Nors pradžioj tai gydytojas buvo išrašęs.
Sakot, kad skonis ne koks, tai Jūs jį kramtot? :D Nes aš tai nejaučiu jokio jo skonio... :)
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#305756 O padeda? Ir kaip veikia? Kiek laiko geri :)? As visai noreciau pabandyti tik nzn kiek laiko nusiteikti gerti, kad jaustus poveikis..
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#305757 Oj tik dabar perskaiciau, kad senai geri :) ir nepadeda.
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
Meta333 rašė:O padeda? Ir kaip veikia? Kiek laiko geri :)? As visai noreciau pabandyti tik nzn kiek laiko nusiteikti gerti, kad jaustus poveikis..

Galvoju, kad gal kažkiek nerimą jis ir nuima. Bet man asmeniškai tai labai mažai. :)

Tai jau ir nebesakysiu kiek geriu, nes atsakymą jau radai. ;)