Moderatorius: signs
- 2010 10 03, 16:52
aha bet kazkaip tada net nzn kad negalima ...dabar kazkaip nejauku butu siustis
- 2010 10 03, 19:15
Man va atsiunte xanax 2 lapelius ir dar visokiu buvo virskinimui prideta tableciu ir nieko =) Beje ne pirma karta.Is dezuciu isimi ir i "minksta"voka dedi ir viskas,bent jau as gaunu.
Kiekviena mano diena nuostabesnė nei vakar, bet ne tokia nuostabi kaip rytojus !
- 2010 10 03, 20:58
Vežiausi migdomuosius, skridau ryanair, niekas neprašė jokio recepto, praleido neklausinėję
- 2010 12 21, 12:33
sveiki. teko gan netrumpą laiką pagyvent emigracijoj ir vežt ir ne vieną kartą šūsnį vaistų ir nieko blogo nenutiko. lt muitininkai supranta, kad svetur ir gydytojai ir vaistai gaunami ne taip lengvai ir tą pilnai toleruoja. gi dažniausiai būna, kad pažįstami prisiprašo visokiausių kontraceptikų, vaistų skrandžiui, širdies lašiukų ir tt. teko netgi ampules su švirkštais skraidint, o kur dar aspirinai, citramonai ... tiesa, pirmą kartą vežiaus 60 bromazepamo dėžutėse ir velniažin kiek finlepsino maišeliuose, kaip kokį ekstazį
. tąkart turėjau receptus dėl visa ko, bet vėliaun nebeėmiau į galvą ir viską vienoj krūvoj gabendavau be jokių išrašų. keliavo ir clonazepam, ir lorafen, ir bromazepam. na, o išlipus svečiam orouoste svarbiausia išlikt ramiam, nes ten daugiausia viskas vyksta facecontrole'o principu. dairysies į šalis išsigandusiu žvilgsniu- būk tikras, kad turėsi bereikalingą pokalbį su uniformuotu žmogum ir bereikalingai teisinsies. sėkmės keliaujant
. tąkart turėjau receptus dėl visa ko, bet vėliaun nebeėmiau į galvą ir viską vienoj krūvoj gabendavau be jokių išrašų. keliavo ir clonazepam, ir lorafen, ir bromazepam. na, o išlipus svečiam orouoste svarbiausia išlikt ramiam, nes ten daugiausia viskas vyksta facecontrole'o principu. dairysies į šalis išsigandusiu žvilgsniu- būk tikras, kad turėsi bereikalingą pokalbį su uniformuotu žmogum ir bereikalingai teisinsies. sėkmės keliaujant
- 2013 05 22, 07:25
ES salyse ne karto neprisikabino, o i Kinija veziau su deklaracijom [gydytojai raso tokias sveikatos minsiterijos patvirtintas formas] - irgi nepatikrino, bet ramiau buvo kad turiu
abilify 30 mg, quetiapine 200 mg, paroxetine 40 mg, valdoxan 50 mg
- 2014 07 17, 05:48
Morpheus rašė:Labas visiems,
Gal kas esate susidure su situacija kai reikia nusiusti draugams vaistu i uzsieni (nekertant ES ribu)?
Konkreciai tai:
Cipralex ir Xanax
Kita savaite turiu issiusti siuntini ir prase ideti siu medikamentu. Juos jau turiu, tik kyla klausimas, tai bus kontrabanda ar ne..
Jei kas esate susidure prasau atsiliepti ir pasidalinti patirtimi.
Katinas rašė:Mes siunciame vaistus i JAV,tik ne raminamuosius ir AD,bet as labai abejoju ar yra skirtumas kokie vaistai.
negative rašė:yra skirtumas kokie vaistai.
Morpheus rašė:enigma rašė:yra skirtumas kokie vaistai.
gal gali konkreciau?
negative rašė:na yra skirtumas tarp vaistų kaip koks nimesilis ar citramonas ir psichiką veikiantys vaistai...
- 2014 09 01, 23:10
kaip yra su Rusija? ar galiu vežtis antidepresantus laisvai ar reik kažkokio popierizmo tam? būsiu joje 2 savaites
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2014 09 02, 07:56
Aš vežiausi Xanax, migdomuosius piniginėje ir lagamine į USA ir titas ES šalis. Manau jei veži su pakeliais ir 2 savaičių kiekį, nieko tokio.
the ending rašė:kaip yra su Rusija? ar galiu vežtis antidepresantus laisvai ar reik kažkokio popierizmo tam? būsiu joje 2 savaites
Aš vežiausi Xanax, migdomuosius piniginėje ir lagamine į USA ir titas ES šalis. Manau jei veži su pakeliais ir 2 savaičių kiekį, nieko tokio.