- 2015 09 09, 19:24
Nesamone. Venlafaksinas zoloftas.. zoloftas isvis tragedija. Nesamoninga straipsni paskaitei. As skaiciau irgi daug lenteliu ir statistiku visos rodo skirtingas isvadas. Noreciau su tokia psichiatre padiskutuot kuria tu sutikai ligoninei del paroksetino tegu maziau nusisneka.
HappyAngel rašė:Phurriz rašė:
O kur tu girdejai salutiniai bjaurus ? Dazniausias salutinis pradejus vartoti pykinimas, o daugiau viskas gerai su tuo seroxatu. Tai vienintelis antidepresantas kuris padeda greit ir yra tikrai efektyvus. Nuo bupriono kury tu gerei ar escitalopramo nemaziau salutiniu buna is asmeninies patirties netgi daugiau.
Girdėjau iš pažįstamų, kurios dabar vartoja seroxatą. Žinau, viskas individualu. Tiesiog yra tokia baimė, matyt, prigąsdino per daug. Pasakojo, kad ypač sustiprėja mintys apie savižudybę, nerimas ir pan. Ir tokius šalutinius kentė ne kelias dienas. Mano patirtis pvz. su venlafaksinu yra tragiška, aš dvi savaites gulėjau lovoje kaip gyvas lavonas, tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Netiko, nepriprato organizmas prie jo.
Elontrilį labai gerai toleruoju. Šalutiniai buvo patys geriausi - aktyvumas, noras kažką veikti, laimės pojūtis, optimizmas ir pan. Deja po 2 sav. tai dingo, laimė per tas dvi savaites labai daug ką nuveikiau. Nuo Escitalopramo buvo mieguistumas, su virškinimo traktu problemos.
Dėl efektyvumo nežinau, vieni kalba, kad lyderis venlafaksinas, po jo escitalopramas. Dar kitas šaltinis teigia geriausi - Zoloft ir Cipralex. Nežinau, kuriuo šaltiniu pasitikėti. 2009 m. rezultatai http://abcnews.go.com/Health/MindMoodNews/story?id=6761204&page=1
Tiesiog ligoninėje gyd.psichiatras pasakė, kad escitalopramas yra saugesnis, t.y. turi mažiau šalutinių nei paroxetinas.
Nesamone. Venlafaksinas zoloftas.. zoloftas isvis tragedija. Nesamoninga straipsni paskaitei. As skaiciau irgi daug lenteliu ir statistiku visos rodo skirtingas isvadas. Noreciau su tokia psichiatre padiskutuot kuria tu sutikai ligoninei del paroksetino tegu maziau nusisneka.

Pasiskaičiau įvairių straipsnių. Supratau, kad ypač moterims jis agresyvokas, nenoriu, kad be depresijos dar įsigyčiau medžiagos apykaitos problemas, susijusias su hormonų išbalansavimu. Ir šiaip jau du psichiatrai atkalbinėjo nuo jo. O dabartinė mano psichiatrė (nauja) man jį siūlo.