Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Succubus rašė:Nepamirskite kad sportas yra geriausias antidepresantas.

Na kai vaistai neveikia, ko gero tikrai vienintelis būdas bent jau trumpam pasijausti šiek tiek geriau.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#402638 Kažkaip pradedu galvot ne tik apie mažinimą, bet išvis nutraukimą vaistų, nes išvis 4 metai su vaistais ir ką ir nieko, būna pagerėja savaite per metus ir vėl š..na. Kažkaip nesinori nesąmonių daryt, bet netikiu kad bus blogiau.
Vartotojo avataras
Parašė Succubus
#402649 Pabandykite issitirti savo crb (c-reaktyvuji baltyma). Paprastas kraujo testas is venos ji parodo. Tai rodo, ar kunas yra uzdegimo busenoje. Letinis kuno uzdegimas yra susietas su depresija.
Parašė Mersas
#402650 Kartais man budavo kai kritiniais momentais kazkodel nepadedavo net raminami, tokie
Kaip klonazepamas, tai nesuprasdavau kaip taip gali buti. Kas tokio turi but, kad niekas neima, nei stilnoxsas, nei lexsusas. Ar yra kam taip buve? Pvz nori uzmigti ir niekas neima, gerk ka nori?
Parašė Mersas
biggie rašė:
HappyAngel rašė:
Amelie rašė:Šiandien gydytoja pasakė, kad aš atspari medikamentiniam gydymui... geriu 400mg ketipinoro ir 45 mirtazapino vakare, ryte 40mg seroxato. Dabar keis mirtazapiną į tritico, kaip manot čia geras sprendimas?

O kažkas panašaus. Man gydytoja sako, kad esu atspari medikamentiniui gydymui. Kažkaip organizmas greitai ima toleruoti vaistą ir dingsta jo poveikis. Todėl man visą laiką antidepresantai veikdavo ir iki šiol veikia tik tol, kol labiausiai reikšdavosi įvedant antidepresantą šalutiniai. Jie nebuvo kankinantys, ir su antidepresantu išbūdavau max 2 mėn.
Dabar sako, kad depresija mano nėra "švari", ji ne bipolinė, bet vyrauja nuotaikų kaita. Bet diagnozėje vienpolė depresija. Dabar geriu 400 mg XR kvetiapino. Vėl, kai tik pradėjo gydymą juo, buvo pagerėjimas. Net labai ryškus. Dabar po 2 mėn sėdžiu duobėj. Žliumbiu ir vėl vidinė kankynė. Esu praradusi viltį, kai vaistai nepadeda.
Gydytoja minėjo, kad išeitis tik kaitalioti tuos pačius antidepresantus. Kai ima neveikti vieni, vėl keisti kitais, kuriuos toleruoju. Bet net įsivaizduoju, koks šokas organizmui būtų.
Žodžiu dabar bijau prarasti viltį, nes tada net neįsivaizduoju, kaip bus gyventi...

As irgi atsparus vaistams, taciau nereiskia, kad jie visai neveikia, o keitalioti SSRI kas menesi visa gyvenima - tokio durno dalyko dar neteko isgirsti. Jei vartojant antidepresantus nepasiekiama norimo rezultato, iseitis tik viena - didinti doze. Sertralinas saugus 50-200mg dozeje, 200mg jau siek tiek turetu kabinti dopamina + bupropionas veikia sinergiskai su sertralinu. Suprantu, kad gali uzkilti nerimas su didesne doze, taciau nerimas yra DAUG geriau nei gili depresija, juolab kad nerimui nors benzodiazepina galima paimti.

:bloga na nesutikciau,kad nerimas geriau, as atvirksciai su juo vargstu, tai galvodavau, kad gal geriau depresuxa. Na visiems savo bedos didziausios!
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė: :bloga na nesutikciau,kad nerimas geriau, as atvirksciai su juo vargstu, tai galvodavau, kad gal geriau depresuxa. Na visiems savo bedos didziausios!

beda, kad kartu tai eina, pas mane daugiau keitaliojasi tos nuotaikos, bet kai kartu buna depresija su nerimu, kyla azitacine busena, kai organizma tarkuoja neuromediatoriai ir streso hormonai, cia vadinamas misrumas. Misrios busenos labai nemalonios ir bent man yra vaistu tai sukelianciu.
Parašė Mersas
biggie rašė:
Mersas rašė: :bloga na nesutikciau,kad nerimas geriau, as atvirksciai su juo vargstu, tai galvodavau, kad gal geriau depresuxa. Na visiems savo bedos didziausios!

beda, kad kartu tai eina, pas mane daugiau keitaliojasi tos nuotaikos, bet kai kartu buna depresija su nerimu, kyla azitacine busena, kai organizma tarkuoja neuromediatoriai ir streso hormonai, cia vadinamas misrumas. Misrios busenos labai nemalonios ir bent man yra vaistu tai sukelianciu.[/quote
Tai man tas pats.
Vartotojo avataras
Parašė western
#402699 Kai vaistai nepadeda... Vakar pasiemiau maximos maisa ir ismeciau ilgai kauptus ivairius vaistus. Visokius ketipinor, tiapridal, eglonyl, finlepsin ir panasiai. Viska apart xanax ir cipralex. Gavosi pilnas maximinis maisas. PILNAS:) Labai dziaugiuos bent stalciai atsilaisvino. Eksperimentai baigti. Hau.
Vartotojo avataras
Parašė western
miko9 rašė:dydelis ar mazas maisas?? tai lietuvos ale gydytojai, visiems is lempos vaistus israsineja, jeigu sveikas zmogus atejs pas gydytoja kas seip sau vaista, pas kita ejs vel gaus, ir vel ir vel..buvo atsimenu man blogai, vos ant koju stovejau, kaip infekcija kokia, nieko nesugebejo nustatyti, bet prirase pilnsa maisa antibiotikus, analgetiku ir kita su da ..iki siol guli , jau galiojimo terminai seniai pasibaige, norisi paimti sita maisa ir kokiam nors daktareliui komersantui vaistu platintojui i snuki mesti.

Dideli..
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Succubus rašė:Pabandykite issitirti savo crb (c-reaktyvuji baltyma). Paprastas kraujo testas is venos ji parodo. Tai rodo, ar kunas yra uzdegimo busenoje. Letinis kuno uzdegimas yra susietas su depresija.

Na bent pas mane crb <1, kai norma <5.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mmdzhey rašė:
Succubus rašė:Pabandykite issitirti savo crb (c-reaktyvuji baltyma). Paprastas kraujo testas is venos ji parodo. Tai rodo, ar kunas yra uzdegimo busenoje. Letinis kuno uzdegimas yra susietas su depresija.

Na bent pas mane crb <1, kai norma <5.

Nesityriau, bet kitas reikalas ka daryti, jei jis ir pakiles? Zinau, kad anti-inflamatoriai padeda kai kurioms depresijoms, bet kas konkreciau tai nieko nezinau. Gal curcuminas is naturaliu?