Moderatorius: signs

Parašė Dova
#421448 Ar yra naudojanciu si vaista ir patenkintu rezultatu? Kokia doze naudojat?
Parašė Ethan
#422139 Jau geriu savaitę cariprazine. Pradėjau 3 mg iš ryto, bet dabar sumažinta iki 3 mg kas antrą dieną. Turiu daugiau energijos, veiklesnis, kognityviškai geriau veikia smegenys biški (bet ne taip gerai kaip ant stimuliantų) ir ką labiausiai pastebėjau, tai kad lytinę disfunkciją, negalėjimą susijaudinti, sutvarkė, kas man sena problema buvo. Labai ilgas half life, tai ir jaučiasi dar net kitą dieną tas visas poveikis. Efektyvesnis antidepresantinis poveikis nei escitalopramas. Olanzepino padauginau, tiesa, iki 25 mg/diena,nes biški maišėsi galvoj labiau.
Sakyčiau geriausias vaistas po metilfenidato, iš visų mano bandytų. Nes aripiprazolis labai kažkaip nenatūraliai užstimuliuodavo ir taip bangom, o šitas - ramiau, tolygiai. Tikrai rekomenduoju. Tik kad brangus, 90 eurų kainavo. Čia vienas naujausių vaistų iš farma industrijos ir tikrai sakyčiau gerai padirbėjo mokslininkai :tortas :aciu
Parašė Ramunyte
Ethan rašė:Jau geriu savaitę cariprazine. Pradėjau 3 mg iš ryto, bet dabar sumažinta iki 3 mg kas antrą dieną. Turiu daugiau energijos, veiklesnis, kognityviškai geriau veikia smegenys biški (bet ne taip gerai kaip ant stimuliantų) ir ką labiausiai pastebėjau, tai kad lytinę disfunkciją, negalėjimą susijaudinti, sutvarkė, kas man sena problema buvo. Labai ilgas half life, tai ir jaučiasi dar net kitą dieną tas visas poveikis. Efektyvesnis antidepresantinis poveikis nei escitalopramas. Olanzepino padauginau, tiesa, iki 25 mg/diena,nes biški maišėsi galvoj labiau.
Sakyčiau geriausias vaistas po metilfenidato, iš visų mano bandytų. Nes aripiprazolis labai kažkaip nenatūraliai užstimuliuodavo ir taip bangom, o šitas - ramiau, tolygiai. Tikrai rekomenduoju. Tik kad brangus, 90 eurų kainavo. Čia vienas naujausių vaistų iš farma industrijos ir tikrai sakyčiau gerai padirbėjo mokslininkai :tortas :aciu

Sveiki ,o prie kokios ligos geriate šį vaistą ?
Parašė Ethan
Ramunyte rašė:Sveiki ,o prie kokios ligos geriate šį vaistą ?

Labas, prie šizofrenijos, bet tai stimuliuojantis vaistas, gali būti ir prie kitų ligų pritaikytas, manau
Parašė Ramunyte
Ethan rašė:
Ramunyte rašė:Sveiki ,o prie kokios ligos geriate šį vaistą ?

Labas, prie šizofrenijos, bet tai stimuliuojantis vaistas, gali būti ir prie kitų ligų pritaikytas, manau

Mums taip pat šizofrenija ,ar padeda?mes jau 1,5 metu nerandame efektyvaus vaisto mums.
Parašė Zivile R
#424111 Man asmeniškai nepadėjo, prasidėjo beprotiška disociacija, viskas labai myglotai buvo ir tiesiog negalėjau nustygti vietoj. Kažkaip, kai abilify didinau nuo 2.5 mg iki 5mg geriau jis suveikė nei reagila
Parašė AuksinisVejas
#434292 Sveiki, pradedu gerti si vaista nuo maziausios dozes. Dabar jis siek tiek atpigintas yra. Gal kas siuo metu geria jau ilgesni laika ir galetu pasidalinti ar vertas savo kainos vaistas? :super
Vartotojo avataras
Parašė despair
#440350 Manau, kad mažai gerenčių yra dėl kainos, kuri labai kandžiajosi. Draugė gėrė prie depresinių būsenų, tai minėjo, kad tikrai pradėjo, bet metė, nes tiesiog per brangu. Kiek atsimenu, patentas baigiasi lyg 2029 metais, gal tada bus galima pabandyt. :heart: