Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#234151 Kažkaip tapo įdomu vienas dalykas. Ar vartojant neuroleptikus galima rūkyti? Aš rūkau labai nedaug: 1 cigaretę per dieną jei pasitaiko proga. Tai norėjau sužinoti ar būtų koks poveikis jei parūkyčiau o vartoju stiprius neuroleptikus?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#234152 Gyd sake kad geriau mest rukyt , nes silpnina poveiki ju :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#234154 Velnias. :shock: Tai štai kodėl ligoninėj klausė ar rūkau. Sakiau, kad retai.
Bet emanau, kad viena kita cigaretė su draugėm retais retais atvejais pakenktų. =)
Vartotojo avataras
Parašė SharpAngled
#235457 Nežinau kaip su neuroleptikais, bet benzodiazepinu poveikį tai tikrai silpnina.

Tačiau kai aš gulėjau "Marių ligoninėj - depresijų skyriuj, tai mūm leisdavo rukyt kiek noredavom :) Nors aš seroquel gėriau tada :>
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#235459 Šiauliuose kai gulėjau irgi buvo rūkymo kambarys, bet nėjau ten, nebuvo noro kažkaip.

Šiaip nieko blogo nenutiko porą kartų parūkius. Ir šiaip noro nėra. Vis vien vaistai slopina norą bet kam.... :(
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252195 man tai truputi nesamone, kai daktarai sako: mesk rukyt. juk tai priklausomybe, neimsi ir per diena nemesi. tegu duoda td vaistu ar kazkaip gydo nuo rukymo ir gal palaipsniui mazetu priklausomybe
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#252292 Yra kažkokie vaistai kur mažina norą rūkyti, bet per daug nesidomėjau. Galiu tik pasakyt, kad daug valios reikia turėti norint mesti. Turi pats to norėti ir stengtis.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252312 yra tiesiog nicorete guma ar pleistrai. nors as kazkada bandziau valgyt ta guma, tai pajutau tik apsvaigima, slykstu skoni, drebuli ir rukyt kaip norejau taip norejau..
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#252316 Aš po pleistrų ir gumų tik dar daugiau pradėdavau rukyti. Esmė kad jos neatpratina nuo nikotino, o duoda jį kitokiu būdu. Jei esi ne tik psichologiškai bet ir fiziškai priklausomas nuo rūkymo, tada nicoret nebepadės. Čia gal tik padeda atsikratyti psichologinės priklausomybės nuo rūkymo.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252328 Mešlas visa tai.
Visa gyvenima rukiau. O metu turiu nemažai. :achtung
Sveikata prispyre. Pasakiau viena vakara - nuo 19 val nerukau.
Trauke. Bet sakiau - aš meciau. Viska galima. Ir ne palaipsniui. Mano nuomone.
Parašėnemoku
#252330 Spinduleli, kiek laiko neberukai?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#252332 10 metu. Rukiau nuo 15.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#252500 Aš irgi nuo 15 metų rūkau. Dabar man beveik 21. Bandžiau ir aš nicorette gumą, visai skani buvo, visai nieko, bet nepadėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#253365 4 dienas nerukiau su guma , dabar is vis pradejau nesveikai 2 pakeliai per diena :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#253369 as be gerimu galiu gyventi ,bet kai reikejo mesti rukyti buvo lb sunku .Jeigu ne kraujagysliu zondavimas ,turbut rukyciau ir dabar. Geriausia nepradeti rukyti .