Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Rock_Ronja
#387878 Ar kas vartojate jį ir dėl ko ? Pasidalinkit kaip veikia jus šis vaistas .
Parašė mizantropas
#387943 neurologas išrašęs buvo dėl rankos dviejų pirštų nutirpimo ir užspausto nervo, bet nieko jis man nepadėjo, vartojau nedideles dozes 200 mg į dieną tai nieko tokio ypatingo nepajaučiau jį vartodamas, nesupratau jo poveikio.
Vartotojo avataras
Parašė Rock_Ronja
#387970 jo reikia daugiau dozių aš geriu 300 mg 3 kartus į dieną; man krūtinės neuralgija; pirmadienį eisiu pas neurologa
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#387971 Geriau 3x300mg i diena nerimui, siek tiek padejo, bet pregabalinas padeda labiau :) Siaip rasomas neuropatiniams skausmams, bet naudojamas ir generalizuotam nerimo sutrikimui.
Vartotojo avataras
Parašė Rock_Ronja
#387973 Jo, aš turiu neuralginių skausmų, todėl jį ir geriu. Ir nuo nerimo padeda
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#394282 ar niekam nuo jo netirpo rankos/pirstai? man kaires rankos vidurini pirsta tirpsta taip, kad i klaviatura nepataikau :bloga , mastau ar negali buti nuo jo :?
Parašė vicyokz
#416591 Man irgi išrašė šitą vaistą, atsisakiau nuo visų AD nes jie sukelia man neuropatinius kojų ikrų srityje deginančius skausmus. Siūlė lyrica, pasakiau, jog bijau priprasti dėl to pradžiai išrašė šitų, kaip suprantu jie silpnesni nei lyrica ?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#416592 Gabapentinas yra tas pats kas pregabalinas (lyrica) tik mg daugiau reikia tam pačiam efektui. Tai jo, degtinė stipresnė už alų, bet jo išgersi daugiau norint pasiekt tą patį poveikį. Todėl nėra skirtumo.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#416593 O nustojus gert AD skausmas išnyko?
Parašė vicyokz
#416869 Jo, skausmo praktiškai neliko, ir tas skausmas blogiau netgi negu nerimas
Parašė Baran
#418409 Sveiki, israsius gydytoja, neurologe gerti Gabapentina ( ryte 400 mg ir vakare 400 mg ), nuo nugaros skausmu, kurie plinta per dubeni, sedmenys ir daugiausiai skauda kaire koja. Siaip negeriau ju del, to, kad skaiciau nuo Gabapentino svoris auga, todel nevartuojau. Siuo metu ant tiek stipriai skauda, tai galvoju, ar ji gerti, ar ne ( del svorio augimo ). Kas esat ji vartuoje, kokie salutiniai, kaip su svoriu?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#419651 Išrašė man neurologė šiandien gabapentiną 100mg kartą į dieną. Kojas maudžia. Dar nebandžiau, sakė pabandyti išgerti kai skaudės. Kokie šalutiniai kam buvo?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419692 Auga ir nuo lyricos.
Parašė Baran
#419695 Dar labiau nuo Lyricos auga nei nuo Gabapentino.