Moderatorius: signs

ParašėKatastrofa
#212401 Kelios taureles vyno ir as girta, kaip TAPKE. Geda, bet pasitaiko.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#212405 na man tai liudna nes labai megstu vynus vakar visi gere ...o as negaliu...na bet palauksiu ..kai nebereikes gert vaistu nusipirksiu visokiu geruliu :)
ParašėKatastrofa
#212406 As irgi labai megstu vynus, del to kartais, labai retai ju ir padauginu :achtung
Vartotojo avataras
Parašė jura
#212410 Man šiandie labai keistai yra,pirmos Kalėdos be svaigalų.Visi aplinkui lešiuoja.Teisybė,kad ir negėrus,galima linksmai šventes atšvęst.Man ir linksma,ir smagu,o svarbiausia nebus pagyrių.
ParašėKatastrofa
#212419 O as siu svenciu apskritai nesvenciu, taigi ne alkoholio, ne ko nors kito man nereikia. Taip jau yra.
Parašė Aurymas
#212459 šaunuoliai, kurie mokat šventes be svaigalų švęst ;) o man kaip tik bėda: vaistukai baigėsi, pas gydytojus neprisibelsi be kokio antradienio, tai eisiu litrą pirkt.... pats save dėl to ėdu, bet tikiuos, nors tam kartui padės...
Vartotojo avataras
Parašė jura
#212486 O čia didelis klausimas,ar padės......kad nebūtų dar blogiau
ParašėKatastrofa
#212491 Sutinku su jura..
Parašė Aurymas
#212530 vakar padėjo, šiandien pagirios :D va tiek tos pagalbos... radau dar finlepsino, turėtų apramint :)
ParašėKatinas
Aurymas rašė:šaunuoliai, kurie mokat šventes be svaigalų švęst ;) o man kaip tik bėda: vaistukai baigėsi, pas gydytojus neprisibelsi be kokio antradienio, tai eisiu litrą pirkt.... pats save dėl to ėdu, bet tikiuos, nors tam kartui padės...

Nebaejotinai kvailas sprendimas.
ParašėŠiršė
#212564 Ir dar, jei porą dienų vaistų ir negeri, jie vis vien dar tebėra tavo kraujyje ir reaguos su alkoholiu. Jau buvau taip prisižaidusi
Parašėnemoku
#212569 Širše, o kas buvo?
ParašėŠiršė
#212576 Maniau, porą dienų negersiu AD ir galėsiu prisigert, o paskui vėl vartosiu (aha, kvaiša). Tai vos po taurės vyno labai bloga pasidarė, viskas sukosi ir net aplinkoje nebesiorientavau normaliai
ParašėCikadelė
#212624 Prieš savaitę ir man teko.Mačiau baltus vienaragius,suisterikavau,išgąsdinau draugus.Nebegersiu :( Net girta būdama jokios geresnės būsenos nepajaučiau.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#212637 na man tai kiek gėriau pakolkas ( o teko ir mažai ir labai daug gert kartu su AD ) , tai nieko ypatingo. jau praktiškai pradėjau AD gert ant pachmielo ;D na aišku ir reguliariai vartoju jau ilgai. žodžiu, viskas lyg gertum be AD. gal čia jums suveikia pusiau psichologiškai, nežinau. arba čia aš vienas toks lucky.