Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#392626 Kaip suprantu suleistas prailginto veikimo decanoatas, tai kuris laikas dar bus organizme pas tave jis, o siaip yra tu naujesniu vaistu, kurie turi mazesniu salutiniu poveikiu, bet taip pat veiksmingi. Ivarys koki parkinsonizma ar tardyvine diskinezija tau su tuo halo ir siaip jis toksiskas organizmui, o tas parkopanas tik maskuoja salutinius, o ne neleidzia jiem atsirasti.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:Kaip suprantu suleistas prailginto veikimo decanoatas, tai kuris laikas dar bus organizme pas tave jis, o siaip yra tu naujesniu vaistu, kurie turi mazesniu salutiniu poveikiu, bet taip pat veiksmingi. Ivarys koki parkinsonizma ar tardyvine diskinezija tau su tuo halo ir siaip jis toksiskas organizmui, o tas parkopanas tik maskuoja salutinius, o ne neleidzia jiem atsirasti.

Jo, as nesuprantu kaip daktarai galejo zmogui suleisti Halo. Siaubas. Zmogu invalidu padarys, su sutrikusiais judesiais ir sustingusiais raumenim. Kiek zejau tas Halo leidziamas 3 sav half lifeas.
Parašė mizantropas
#401204 man cisordinol depot 200mg/1ml kas dvi savaites leidžia, tai ciklodolis man labai gerai sueina su juo, tai taip būna geriu dvi arba trys tabletes į dieną, nežinau, kad čia kažkas sako ,kad atmintį trumpina, pats tokio šalutinio nepastebėjau, tiesiog gera nuotaika man nuo jų.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:sitas vaistas sukelia nerima?

man lyg ir itampa keldavo, viena rytine tablete
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
biggie rašė:
maumau15 rašė:sitas vaistas sukelia nerima?

man lyg ir itampa keldavo, viena rytine tablete

as ju geriu dvi tabletes, jie gali sukelti panikos atakas,baime?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#401647 Šiaip aktyvint gali, dėl to jį duoda gert pirmoj dienos pusėje. Gal gali ir nerimą sukelt, visai realu, manyčiau...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#402312 Youtube mačiau kaip nuo jo krenta mėsos nuo kojų narkomanams, kurie didelėm dozėm leidžiasi juos. Nežinau kiek tiesos, bet geras lt posakis yra, kad viskam reik saiko... O vaistai ne saldainiai. :death
Parašė Baran
#413003 Sveiki, as niekaip nesuprantu, kuri laika geriau Cyclodoli per diena 2 tabletes, tai daugmaz aktyvino ir buvo visai neblogai, siuo metu geriu taip pat, bet isgerus nors ir tablete ar dvi viduje kur pilvas atsiranda kazkas, kaip baimes jausmas ar nerimas stiprus be jokio tikslo. Pradejau bijoti ju kazkaip. Siandien isgeriau 3 tabletes per diena, galvojai gal per mazai jo, bet buvo dar blogiau, teko imti beta adrenoblokatoriu isgert. Siaip tas jausmas apmazejo, bet ne iki galo. Lorazepam 2.5 isgeriau, tai nieko nepadejo, tik mieguistumas atsirado, atsiguliau pamiegosiu galvojau, bet negalejau uzmygt, nes viduj tas keistas nerimo ar baimes jausmas. Va kaip. Kaip cia suprast?
Parašė ciaupas
#413012 Ciklodolis sukelia nerima pats savaime. Baime ivaro achuiena tas sudas, as tik su clonazepamu galiu gerti sita vaistuka. Siaip ciklodolis ir euforija duoda ir aktyvina nrml bet reikia šalia tureti stipru benza kad suvaldyti tokius stiprius dopamino šuolius.
Parašė Baran
#414521 Sveiki. Sakykit, kodel man isgeriant antra tablete prasideda kazkokia baime, nezinau kaip aprasyti, bet ar, tai nerimas labai stiprus, ar, tai baimes kazkokios stiprios, paastreja socialine fobija, pradedu bijoti sneketi, nes buna pradeda drebet balsas, pradeda rankos drebet, uzeina kazkokia panika ( kaip ir panikos ataka prasideda), truputi visas drebu. Vartoju: Anafranili, Citaloprama, Kveteapina, Lyrica ir Cyclodoli.
Parašė ciaupas
#414539 Zmogau kokteilis tai pas tave kosminis. Mesk cikladoli tau jis sušika visą reikalą. Gerk lyrica, kai reika lorafeno damesk nu ir aisku anafranilis. Visa kita mano galva cia yra bereikalinga. O cia tau gydytoja tokius mixus duoda?