Moderatorius: signs

Parašė feniksas
#405257 israse man lyrikos specialiai butent nemigai gydyti, nes daug kas sake, jog ji migdo, 2 dienas is eiles geriau ir galiu pasakyt bent mane asmeniskai ji nevelnio nemigdo, nusivyliau. griztu prie savo tiapridalio, jis mane gerai migdo, ir greit uzmiegu.
Parašė ciaupas
#405261 Kokia doze parase? Nes greiciausiai per maza. Asmeniskai man pregabalinas sutvarke ir nemiga ir nerima ir svarbiausia be salutiniu jokiu poveikiu
Parašė Vengiantis
#405358 Gal yra, kurie vartojate ilgesnį laiką? Noriu paklausti, kaip su atmintimi ir gebėjimu susikaupti, ar nepastebėjote tokių simtomų ?
Parašė ciaupas
#405369 As vartoju 10 metu su pertraukom, tai tik pirmas savaites buna toks apsvaigimo pojutis, siek tiek euforija, bet paskui tas praeina. Atminties nepastebejau, kad veiktu. Svarbiausia atrasti tinkama dozuote, nespriesingu atveju efektas 0. Pvz. oficialiai nuo nerimo yra rasoma 300mg jei neklystu, bet kai kuriem zmonem tai yra per mazai. As geriu 600-900mg kitaip jokio efekto. Manyciau kad tai daug geriau nei benzai, nes va ten tai atmintis ir susikaupimas saibom eina.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#405375 man 450mg uztenka
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#406347 kokia maksimali Lyricos doze? pamirsau gydytojos paklaust :(
Parašė sski
#406676 Sveiki, buvau pas gydytoją, ir ji man neišrašė pregabalino, nes per stiprus vaistas. Užtat liepia vartoti antidepresantus, nes prie jų “nepriprantama” :) sakykite, ar lengvai išrašė jums gydytojai pregabalino? Ar ėjote privačiai?
Parašė ciaupas
#406677 Man tai lengvai, bet pas mane epilepsija yra gal todel. Teko girdet kad kiti gydytojai bijo tos lyricos neva lb priprantama, tai geriau clonazepamo israso☺
Parašė feniksas
#406679 man lengvai israse tos lyricos, as grynai prasiau del nemiegos, taciau geriau ir 2tabsus, taciau nemiegojau, neveikia man. nera ta lyrica jau tokia stipri, pilna kur kas stipresniu vaistu. tavo daktare tiesiog vista ir tiek. o clonazepamas va cia tai stiprus vaistas, achujienai, kad jo nerasytu sutikciau, o ne lyricos. o nuo clonazepamo ir nulipti sunku ir kartais kai kuriems mini lomkes buna, stiprus geras vaistas. sski, nafik tau ta lyrica, tau nerimas ar kas tau yra, sakyk, patarsim kitu variantu. jei nerimas, tai imk koki lexotanili ir gerk, bus efektyvu