Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#219512 mano supratimu, vaistai didina svorį, nes arba sulėtina skydliaukės veiklą, arba skatina apetitą - iš nieko, šiaip sau, nestorėjam. bet suprantu, kad jeigu sergant depresija svoris krenta,tai aišku reikia sustorėt, bet jeigu žmogus ne nevalgo, o valgo per daug...juk taip irgi būna. aš taip reaguoju į įvairiausias emocijas, kurias pergyvenu. labai nenoriu dar labiau sustorėt :verysad: :verysad: :verysad:
Vartotojo avataras
Parašė dvv
neko-chan rašė:mano supratimu, vaistai didina svorį, nes arba sulėtina skydliaukės veiklą, arba skatina apetitą - iš nieko, šiaip sau, nestorėjam. bet suprantu, kad jeigu sergant depresija svoris krenta,tai aišku reikia sustorėt, bet jeigu žmogus ne nevalgo, o valgo per daug...juk taip irgi būna. aš taip reaguoju į įvairiausias emocijas, kurias pergyvenu. labai nenoriu dar labiau sustorėt :verysad: :verysad: :verysad:

turiu tą pačią bėdą: kas nors negerai-valgau valgau valgau. eisiu kalbėtis su gydytoju, gal yra vaistų kurie mažina tai. atrodo, kai ankščiau gėriau kitokius ad netiek daug valgiau.
Parašėnegative
dvv rašė:
neko-chan rašė:mano supratimu, vaistai didina svorį, nes arba sulėtina skydliaukės veiklą, arba skatina apetitą - iš nieko, šiaip sau, nestorėjam. bet suprantu, kad jeigu sergant depresija svoris krenta,tai aišku reikia sustorėt, bet jeigu žmogus ne nevalgo, o valgo per daug...juk taip irgi būna. aš taip reaguoju į įvairiausias emocijas, kurias pergyvenu. labai nenoriu dar labiau sustorėt :verysad: :verysad: :verysad:

turiu tą pačią bėdą: kas nors negerai-valgau valgau valgau. eisiu kalbėtis su gydytoju, gal yra vaistų kurie mažina tai. atrodo, kai ankščiau gėriau kitokius ad netiek daug valgiau.

tai čia psichologiškai, nuo to vaistų nėra.
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#219573 taip? o kaip zmones,sergantys bulimija? mano drauge gauna specialiu vaistu ir sako,kad nuo ju jai nebuna priepuoliu
Parašėnegative
#219575 asmeniškai nesu girdėjus apie tokius vaistus.
tai matomaui kažkokia būsena sukelia prisivalgymo priepuolius, o tą būseną vaistai ir slopina. kaip suprantu nerimą ar pan.
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#219610 Nerimą ir baimes :idea:
Vartotojo avataras
Parašė innga
#223307 Sveiki, ar kas vartojate venlafaxin - ratiopharm?ar auga jums svoris nuo jų?:)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#223310 geriau venlafaxina (efexora) na gal letino biski medz apykaita..sunku pasakyt...bet kazko siaubingo nepastejau
Vartotojo avataras
Parašė innga
#223311 as ir va geriu jau tris savaites, keista kažkaip nes valgyt lyg ir daugiau norisi..bet va man psichatrė sakė kad vellbutrinas nedidina svorio bet turi daugiau pašalinių poveikių, o venlafeksinas saugesnis ir turi mažiau paš. poveikių dėl to jį pasirinkau..bet kad svorį jis didina biški, o tau kaip su svoriu?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#223312 na tai tu ziurek ka valgai...as dabar jo negeriu..buvau priaugus ji gerdama bet man atrodo per daug valgiau...tai negalima kaltint vaisto..
Vartotojo avataras
Parašė innga
#223313 kaip manai gal geriau rinktis vellbutrina nors jis ne toks saugus, bet bent nesustorėsiu labai?:)
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#223314 Aš jį geriu, atvirkščiai, iš pradžių mažino apetitą, dabar toks, kaip visada. Teisingai Dangiška sako, žiūrėk, ką ir kiek valgai, sportuok ir neaugs svoris.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#223315 na manau klausyk savo daktares =)
Vartotojo avataras
Parašė innga
#223316 ačiū jums mergaitės už patarimus, pasistengsiu, tikiuosi viskas bus gerai:)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#223317 as ir nuo jo pradzioj numeciau svorio...o paskui edziau visokias picas UK tai ko noret aisku sustorejau :)