Aegroto dum anima est, spes est
Moderatorius: signs
- 2009 01 30, 13:05
tai būtent kad aš ir nemanau , kad tai normali būsena, o šiaip sveikos gyvensenos pagrindų stengiuos nepamirsti, vaikštau pėsčiom į darbą, geriu žuvies taukus, visokius imbierus ir tt
- 2009 01 30, 13:08
mano giliu įsitikinimu, žuvies taukai nėra būtiniausias jaunam žmogui dalykas, kokį už tuos pinigus pirmiausiai pirktum. Juo labiau, kalbant apie "gerą savijautą" galvos prasme. nors šiaip tai fain, kryptis gera
- 2009 01 30, 13:09
aš tai galeciau miegot visa para ar su vaistais ar be ju.
bet alventa net man buvo sukelus nemiga, tiesa neilgai ir aktyvumo padidejima.
beje, tos kalbos apie sertralinini ar kitoki poveiki yra nesamone. pradine doze yra 75, nes pavojinga pradet nuo dideles. taip elgiamasi su visais AD.
bet alventa net man buvo sukelus nemiga, tiesa neilgai ir aktyvumo padidejima.
beje, tos kalbos apie sertralinini ar kitoki poveiki yra nesamone. pradine doze yra 75, nes pavojinga pradet nuo dideles. taip elgiamasi su visais AD.
- 2009 01 30, 13:13
Įdomu dėl tavo įsitikinimo,tai kur būtų tų pinigų išleidimo prioritetinė sritis?
Kaip tik visur rašo kad depresuotiems daug riebios žuvies reikia valgyti
GalvosDaktaras rašė:mano giliu įsitikinimu, žuvies taukai nėra būtiniausias jaunam žmogui dalykas, kokį už tuos pinigus pirmiausiai pirktum. Juo labiau, kalbant apie "gerą savijautą" galvos prasme. nors šiaip tai fain, kryptis gera
Įdomu dėl tavo įsitikinimo,tai kur būtų tų pinigų išleidimo prioritetinė sritis?
Kaip tik visur rašo kad depresuotiems daug riebios žuvies reikia valgyti
- 2009 01 30, 13:19
dabar ir toliau geriu po 150mg. kas liecia miega, tai pirmas savaites dvi nemiegojau normaliai, tiesiog nesinorejo miego (bet ryte geriau ir kitus vaistukus benuprom kazkas panasaus, o jie irgi miega trikde), o dabar viskas labai gerai, gydytoja buvo sakius palaukt, nes susitvarko paprastai. siaip ir nuotaikas labai gerai sutvarke ir energijos pats tas, nes su ankstesniais tai nesinorejo judet visai, ir nerimo priepuoliai pasisalino. vienintele problema maistas, bet tai gal veikiau psichologiskai, nes noriu numest.
as jauciau nuovargi vienu metu (su kitais vaistais), kai buvo viena problema, kuri psichologiskai labai smukde, ir tas nuovargis atsirado kaip pasipriesinimas. gal pas Tave jis su dar kuo susijes? ne tik depresija?
as jauciau nuovargi vienu metu (su kitais vaistais), kai buvo viena problema, kuri psichologiskai labai smukde, ir tas nuovargis atsirado kaip pasipriesinimas. gal pas Tave jis su dar kuo susijes? ne tik depresija?
- 2009 01 30, 13:23
tikriausiai aš klystu. tiesiog iki šiol maniau, kad jei pirmiausiai skirti širdies ir sąnarių ligų prevencijai, kas būtent aktualiausia vyresniems žmonėms. Aišku yra ir galybė kitų tegiamų poveikių, bet maniau kad šie - pagrindiniai. Atleiskit, ir jei galima, apšvieskit
- 2009 01 30, 13:27
Nežinau kaip čia yra, dėl to nuovargio kaltės jausmas kyka kažkoks.Bet iš ryto, taip iki pietu normaliau viskas ir nuotaika ir energija, o į vakarą norisi lovą pasiekti, ir tai visai nereiškia kad joje miegu.Nemiga buvo vienas iš pirmų(kartu su skrandžiu) ligos simptomų.
- 2009 01 30, 13:31
Vitaminų ADEK (tirpūs riebaluose) yra kokybiškuose žuvies taukuose. Jie lengvai įsisavinami, geriant žuvų taukus. OMEGA rūgštys irgi nėra tik reklaminis triukas. Tai yra sveika imunitetui, nuotaikai, kaulams, regėjimui, odai, plaukams, nagams ir dar ne vienam dalykui
Žuvies taukai naudingi ne tik vyresniems žmonėms.
Ot šaunuolė, pati tai negeriu
GalvosDaktaras rašė:tikriausiai aš klystu. tiesiog iki šiol maniau, kad jei pirmiausiai skirti širdies ir sąnarių ligų prevencijai, kas būtent aktualiausia vyresniems žmonėms. Aišku yra ir galybė kitų tegiamų poveikių, bet maniau kad šie - pagrindiniai. Atleiskit, ir jei galima, apšvieskit
Vitaminų ADEK (tirpūs riebaluose) yra kokybiškuose žuvies taukuose. Jie lengvai įsisavinami, geriant žuvų taukus. OMEGA rūgštys irgi nėra tik reklaminis triukas. Tai yra sveika imunitetui, nuotaikai, kaulams, regėjimui, odai, plaukams, nagams ir dar ne vienam dalykui
Žuvies taukai naudingi ne tik vyresniems žmonėms.
Ot šaunuolė, pati tai negeriu
Есть грань, за которой железо уже не ранит
- 2009 01 30, 13:32
Ir iš vis kuo daugiau galvoju tuo labiau susipainioju.O vaistus kaitalioti ir išbandinėti labai bijau, daug sveikatos atima.Pamėginsiu visgi pasitarti kt savaite su gydytoja del tos dozes didinimo.Ojei nemiegosiu ateisiu čia