Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Meta333 rašė:
As gydziaus pas Dambrava, labai malonus. Patiko ir man Azuolyne, nors gal ir nuobodoka, grizau pries pora savaiciu. Man skyre qutepina nakciai, o antidepresantus - paroksetina.

O kiek laiko gulėjai? Ar savijauta pagerėjo?
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#325021 Nuotaika pagerejo labai, gydytojas kasdien ateina, seseles malonios . Gulejau menesi, nes vieni vaistai netiko, po to migdomuosius derinom, tai uztruko.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Meta333 rašė:Nuotaika pagerejo labai, gydytojas kasdien ateina, seseles malonios . Gulejau menesi, nes vieni vaistai netiko, po to migdomuosius derinom, tai uztruko.

Tai smagu girdėti. Man tik antidepresantus kažkaip sureguliuoti reikia. Miegui tai puikiai tinka kventiapinas.

O ten kaip ir visur gydytojus paskiria? Ar pati norėjai gydytis pas A. Dambravą, prašei, kad jį paskirtų? Nes aš noriu pas jį gydytis :DD

Tikriausiai jau nuo rugsėjo vidurio pabaigos (jei eilės nepaiilgės) ir aš keliausiu į Ąžuolyną.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#325040 Meta333, pamiršau užklausti, o kokia tavo diagnozė? Jei nepaslaptis, žinoma.
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#325056 Na, del sito nezinau nes as pirma nuvykau pas dambrava i baltijos amerikos klinika konsultacijai ir jis pasiule i ligonine, pas kita gyd, bet as pasakiau kad noriu pas ji, tai teko palaukt savaite kol jam baigs8s atostogos. Manau jei pasakytum is anksto kad nori pas dambrava, tai turetu sutikti.

Mano diagnoze sizotipinis sutrikimas
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#325452 Dar atsiminiau rūpimą klausimą. Ar yra klinikoje kokia bibliotekėlė? Na, kad joje būtų naujų, bent naujesnių įdomių knygų paskaityti. Ar jau reikia savo vežtis. Aš be galo mėgstu skaityti, tai man labai aktualu, kiek knygų pasiimti. :)
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#325540 Teko pasiskambinti į kliniką, tai nemaniau, kad ten dirba tokių nemalonių sesučių. Manęs neužregistravo, nes rankose šią akimirką neturiu siuntimo. Nors diagnozę žinau, bet aš tai ne gydytoja. Blogiausia, kad dabartiniu metu savijauta labai pablogėjo, norisi kuo greičiau gauti pagalbą, o jiems tokios taisyklės. :mirstu Jau net Vasaryne užsiregistravau į eilę, jei nepavyks rasti kalbos su Ąžuolyno sesutėmis. Pamenu viena, jaunesnė, tai labai maloni buvo. Nu bet dabar papuoliau tai hmmmm

Gal kas žinote gyd. A. Dambravos kontaktus? Nepamenu, ar klausiau, bet...
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#326343 Na paskutinis mano postas dėl gydytojo, tai nereikalingas jau. Taip sakant, kantaktų nereikia, nuvažiuosiu, ten matysiu.

Gal kas matėte Ąžuolyno klinikos bibliotekėlėje pvz. Marcel Proust'o knygų. Nreiktų savų tiek temptis.

:aciu
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Kuroshitsuji rašė:Aš retai kada galiu skaityt ligoninėse, pastebėjau ir kitiems panašiai... Na bet gal tau kitaip... :)

Aš gal be knygų išprotėčiau. Tai vienas iš mano mylimiausių hobių.
Pripažinsiu - Vasaryne pirmas dvi dienas tą patį sakinį skaičiau gal kokius 3 kartus, galiausiai mečiau knygą. Tik po adaptacijos pavyko skaityti (pagrinde ne palatoje), arba kai kitos miega.
Dabar dar įsigijau ausų kištukus. Bet, kiek teko girdėti Ąžuolyne ramiau, ten skaityti, manau, įmanoma, ypač jei savaitgalis, nėra užsiėmimų, lauke šalta, lija. Idealu, jei papultų viengulė palata, antraip sunkoka skaityti, pripažįstu. Bet renkuosi dabar lengvesnio turinio knygas, kurios įtraukia, kad gali pamiršti aplink viską.
Vasaryne man labai patiko lauke skaityti, kai dar dauguma lindi ryte palatose, sau ant suoliuko prieš saulutę.
Labai priklauso, kokia kambariokė kliūva, koks tuo metu guli žmonių ratas. Vasaryne net vyrai pamenu skaitė :D
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#327659 Na ką, ateinu parašyti atsiliepimą apie šią kliniką. Visai nesenai grįžau iš jos. Esu labai patenkinta gydymu, gydė gyd. A. Dambrava. Labai greitai pritaikė medikamentinį gydymą, kasdien lankė ir tikrai jaučiausi, kad mano savijauta kažkam rūpi. Labai šiltas, operatyvus ir prisitaikantis prie paciento gydytojas. Jam esu labai dėkinga.

Kas nepatiko klinikoje - tai rėžimai. Į lauką - tik nustatytu laiku, telefonai - paimti (nors tai man mažiau aktualu, pailsėjau gal net labiau). Tiesiog, kai neleidžia kažko, tai kaip tik to ir norisi :)

Gaila, kad dar nėra nemokamos (ligonių kasų finansuojamos) individualios psichoterapijos.
Labai patiko psichlogė-psichoterapeutė Daiva Balčiūnienė. :super

Kol kas tiek, jei ką domins kažkas konkrečiai - klauskit ;)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:Na ką, ateinu parašyti atsiliepimą apie šią kliniką. Visai nesenai grįžau iš jos. Esu labai patenkinta gydymu, gydė gyd. A. Dambrava. Labai greitai pritaikė medikamentinį gydymą, kasdien lankė ir tikrai jaučiausi, kad mano savijauta kažkam rūpi. Labai šiltas, operatyvus ir prisitaikantis prie paciento gydytojas. Jam esu labai dėkinga.

Kas nepatiko klinikoje - tai rėžimai. Į lauką - tik nustatytu laiku, telefonai - paimti (nors tai man mažiau aktualu, pailsėjau gal net labiau). Tiesiog, kai neleidžia kažko, tai kaip tik to ir norisi :)

Gaila, kad dar nėra nemokamos (ligonių kasų finansuojamos) individualios psichoterapijos.
Labai patiko psichlogė-psichoterapeutė Daiva Balčiūnienė. :super

Kol kas tiek, jei ką domins kažkas konkrečiai - klauskit ;)

Gal gali pasidalinti, koks medikamentinis gydymas?
Parašė K2_fujativeK2
#327690 Speju remeronas ciprlexas ar koks coaxilis
Vartotojo avataras
Parašė biggie
K2_fujativeK2 rašė:Speju remeronas ciprlexas ar koks coaxilis

remeronas + cipralexas tai turbut Lietuvos ligoniniu vizitine kortele, kiek teko pabut, tai vis ta pati duodavo
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
biggie rašė:Gal gali pasidalinti, koks medikamentinis gydymas?

:D Beveik atspėjote. Tik man ne konkrečiai cipralex'ą davė, o escitalopram'ą. O gamintojų juk yra ne vienas. Aš asmeniškai pirkau gamintojo Elicea.
Atsisakiau ten bandyto duoti Seroquel XR 50 mg, nes mane per daug slopino. Dar šalia antidepresanto geriu Eglonyl.

Nežinau, gal visur panašiai gydo, bet man, netekusiai vilties išlipti iš sunkios depresijos duobės, escitalopram'as buvo išsigelbėjimas. Remeroną siūlė, bet jis mano senai išbandytas ir man netinka. Nemažai esu antidepresantų išbandžiusi, tai sunkiau kažką išmąstyti.

Tik reiks pasiklausti savo psichiatro, ar man tikrai reikalingas tas Eglonyl'is. :?