Moderatorius: signs

Parašė Graikas
Nesuprastas rašė:nuimk ir modafinilą

Tada apatija issunks mane. O modafinilas tikrai efektyvus,kai reikia atsikratyti apatijos.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#407766 aš suprantu, bet gal tada reiktų sau leist pailsėt arba gal kava ar žalia arbata padėtų, nes tas modafinilas yra žalingas vaistas, jis gali ir spaudimą kelt, nes yra stimuliantas ir taip pat sukelt dermatalogines bėdas.
Parašė Graikas
Nesuprastas rašė:aš suprantu, bet gal tada reiktų sau leist pailsėt arba gal kava ar žalia arbata padėtų, nes tas modafinilas yra žalingas vaistas, jis gali ir spaudimą kelt, nes yra stimuliantas ir taip pat sukelt dermatalogines bėdas.

Kava ar druska daugiau kelia spaudima nei modafinilas. Del zalingumo. Nesukelia priklausomybes,o tai svarbu,nera abstinencijos. As ji galiu leisti sau gerti 4 dienas on 3 dienas off ir jokios abstinencijos. Pokolkas sio vaisto teikiama nauda yra svaresne uz salutini poveiki ir tai nera mano nuomone. Pokolkas neaisku sio vaisto poveikis organizmui ilgalaikei perspektyvoje (kalbu apie desimtis metu),bet yra "n" pavyzdziu,kai po 5 metu vartojimo zmones jo atsisako neturint jokiu padariniu. Pokolkas lieku prie sio vaisto,nebent paaisketu,jog jis man yra labai toksiskas ar sukelia sunku organizmo negalavima.
Parašė Graikas
#407799 Ar butu racijos prie vartioxetino jungti venlafaxinum? Ar,vis gi ,geriau bupropionas didesnemis dozemis (300-600) nes 150mg dadejus nieko nejutau)? Tikslas,apmazinti apatija ,ir noriu pailseti nuo modafinilo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:Ar butu racijos prie vartioxetino jungti venlafaxinum? Ar,vis gi ,geriau bupropionas didesnemis dozemis (300-600) nes 150mg dadejus nieko nejutau)? Tikslas,apmazinti apatija ,ir noriu pailseti nuo modafinilo.

Nebutu. Abu yra SSRI ir veikia +- taip pat, cia kaip ant klonazepamo dar uzsimesti diazepama. Bupropionas cia daug labiau tiktu, galima pushint ji ir iki 450mg, jei nera istorijos su traukuliais
Parašė Graikas
biggie rašė:
Graikas rašė:Ar butu racijos prie vartioxetino jungti venlafaxinum? Ar,vis gi ,geriau bupropionas didesnemis dozemis (300-600) nes 150mg dadejus nieko nejutau)? Tikslas,apmazinti apatija ,ir noriu pailseti nuo modafinilo.

Nebutu. Abu yra SSRI ir veikia +- taip pat, cia kaip ant klonazepamo dar uzsimesti diazepama. Bupropionas cia daug labiau tiktu, galima pushint ji ir iki 450mg, jei nera istorijos su traukuliais

Aciu,biggie. Taip ir galvojau. Nieko daugiau nedadejo is vaistu gydytoja. Dave suprasti,jog atsigauciau nuo anaboliniu steroidu ir,jei ilgai tai uzsites,tai,tuomet,kazka galvosim.
Parašė Graikas
asteroidas5 rašė:Kokius vaistus vartojate, kad pastimuliuotų? Išbandžiau elontril, bet veikimas vos vos juntamas.

Modafinil. Bent jau man efektyvus. Bet,kas kazkiek laiko reikia duoti poilsio sau nuo vaisto,nes,paprasciausiai,pradeda maziau stimuliuoti.
Parašė Graikas
asteroidas5 rašė:Modafinilis būtų geras variantas pabandymui, tik kad jo LT nėra ir negalima legaliai gauti.

Yra jo vaistinese. Tik kaina gaunasi 1men virs 100 eu ir ne visi tinklai tiekia. Underground'o 1 men gaunasi 60 eu. Parasiau tau ap.
Parašė Vardauskas
Mmdzhey rašė:Gal kas turit patirties nutraukiant vaistus? Su protu, pamažu ir t.t. Kažkaip reik ruoštis .

Priklauso ka vartoji. Ad mazink palaipsniui nuo visos link puses apie savaite, po to gali isgert keleta kartu kas antra diena ir viskas. O su nl, tai dar ilgiau uztruktu. Sakykim kas dvi savaites po kazkokia dali nusiimti ir taip iki visisko nutraukimo, kai beliks maza doze ir nutrauksi ir pasireiks nutraukimo simptomai, tai taip pat, kaip su ad isgerk ta mazyte dali kas antra, trecia diena ir taip tolink tas mazu doziu priemimo dienas