Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė innga
#223318 pas mane panaši situacija, kol nesirgau depresija buvau plona mergaitė, bet va jau du metai, bandau atsigaut nuo šios ligos ir vis gydytoja išrašo įvairius antidepresantus, kaikurie man gana padidino svorį, vis noriu rasti tokį, kad jausčiausi ir atrodyčiau gerai.galvoju nebent wellbutrinas padėtų, bet manau jis pakenktų sveikatai kažkaip..:(
Vartotojo avataras
Parašė innga
#223320 Mergaitės, o gal gėrėt kokį antidepresantą, kuris jums nedidino svorio?Matot aš esu sportinių šokių šokėja jai bent porą kilų priaugu iškart gaunu pastabų..ir tai mane klampina į dar didesnę depresiją..:(
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#223330 pradėjęs gerti effexor'ą numečiau 6kg, bet kai dar prirašė kartu mirtazapin'ą priaugau.. kažkokia gorlobiesije apsėdo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#223361 Mirtazapinas daug kam smarkiai padidina apetitą.
Innga, mažiau suk galvą, geri ne tą AD, kuris augintų svorį. Galų gale paskaityk informacinį vaistų lapelį, ar yra ten bent užsiminta apie galimą svorio didėjimą? Kiek atsimenu, ne.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
innga rašė:Mergaitės, o gal gėrėt kokį antidepresantą, kuris jums nedidino svorio?Matot aš esu sportinių šokių šokėja jai bent porą kilų priaugu iškart gaunu pastabų..ir tai mane klampina į dar didesnę depresiją..:(

Man fliuoxetino preparatai nedidino svorio ir trazodonas.Mirtazepinas didino...ir dar kaip .... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Gabe
#224354 Sveiki, gal kas vartojote antidepresantus elontril?kaip nuo ju jum svoris, nedidejo?
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#224453 gėriau antidepresantus amytriptilyn, nuo jų didėjo man svoris.
Vartotojo avataras
Parašė remisija
#225457 Geriu Zoloftą daugiau nei pusę metų, svoris nedidėja, netgi pamažėjo kažkiek.. nors panikavau aš labai dėl to, jog svoris gali didėti, bet manau, jog ta panika išties gali daug ką prie šaldytuvo rankenėlės ir privesti ;]. Kaip man sakė psichiatrė 'svoris didėja ne nuo vaistų, o nuo valgymo'. Nors, žinoma, nesiginčysiu su tuo, jog nuo vaistų svoris gali lengviau augti ir nepakeitus valgymo įpročių.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#229459 Žiūriu daug kam neauga svoris nuo "Zoloft". :DD Puiku! Nes girdėjau, jog kiti vaistai gali didinti. Laimei pastebiu, kad ir man neauga svoris. :lakstau Turbūt kalbu kaip tikra anoreksikė.
Vartotojo avataras
Parašė Madame
#233828 Vartoju Venlafaxin, iš pradžių svoris krito, nes visiškai nebuvo apetito, o šiuo metu vaistai visiškai neįtakoja mano svorio.
Parašė Arlen
#233841 man nei vienas antidepresantas svorio nepadidino, bet "paragavus" kitos rusies vaistu buvau priaugus 13 kg. ir dar visu iki siol nenumeciau, bet turiu vilties, kad gydytoja su laiku juos nuims ir istirps tie visi mano kilogramai.
ParašėKatastrofa
#233842 Suknistas mirtazapinas ir olanzapinas žiauriai man padidino svorį.
Parašė Nematoma
#233846 Vartoju dabar Cymbalta - svorio nedidina.
Gėriau mirtazapiną, bet dėl svorio didėjimo ir kojų tynimo nebegeriu.
Parašėnemoku
Katastrofa rašė:Suknistas mirtazapinas ir olanzapinas žiauriai man padidino svorį.

Kiek priaugai?
ParašėKatastrofa
#233858 Apie dešimt kilų. Bet pagal savo ūgį atrodau gerai, nors anksčiau, kol jo dar nevartojau, svėriau penkiasdešimt penkis kilus.