- 2014 10 27, 22:18
pykcius rašė:Dar norejau paklaust, ar apsimoka vaziuot su savo masina, ta prasme ar neprisers kokiu stipriu vaistu ir paskui nebegalesiu parvairuot? Nes ne Vilnietis esu. Atsimenu vartojau cipralexa tai vazinedavau, bet kelis kart masinos vos nesudauziau ir siaip isskrides buvau kazkur pastoviai. Remerona geriau tai jis man nulis poveikio, tik valgyt nori. O kaip supratau is pasisakiusiu pagrinde situos du ir skiria ten.
Aš nesenai gulėjau. Ar imti mašiną? Manau, kad gali, tik nežinau, kaio ten aikštelė saugoma. Nemanau, kad prifarširuotus vaistais išleis. Nes išleidžia, kai jau jautiesi gerai (-iau). Paprastai raminamųjų mažai duoda, tik reikalui esant. Gydytojai labai smagūs, kasdien lanko, patį gydymą, jei kažką nusimanai apie vaistus iš patirties gali pasiderinti su jais. Man pvz. Remeronas irgi nieko neveikė, tai ir pasakiau, kad aš jo nenoriu, na ir neskyrė. Personalas paslaugus, anksti nekelia, galima pamiegoti. Mes miegodavome iki pusryčių, t.y. 9 val
Mano atveju buvo siekiama pagerinti būklę, bet neapsvaiginti, kad pacientas būtų aktyvus. Tam yra užsiėmimai, į kuriuos kviečia eiti.
Valgyti duoda pakankamai neblogai, tik ryte ir vakare - košės. Tai aš vežiausi vakarui kažko negendančio užkrimsti, šokolado, sausainių, na bet ko, ką mėgsti, laikiau savo spintutėje. Yra kalidoriuje šaldytuvas
Pietūs paprastai būna sotūs ir skanūs, na aš nesu labai išranki. Bet maistas su prieskoniais, o tai man pliusas.