Moderatorius: signs
- 2009 03 16, 10:03
As buvau pasiekes riba 5 tabletes per diena clonazapamo, nei migde nieko tonusa duodavo, tai psichiatre iskart pasake sako tavo organizme tik klonazapamas tai perejau prie relanium, 3 menesius pageriau realanium, po to pasak psichiatres organizmas issivale nuo klonozapamo ir vel ji vartojau. Na 7 tableciu nesu pasiekes tokios ribos, bet manau buciau pasiekes ir tokia riba. O tada jau sakes. Gerdamas tas 5 tabletes nejauciau nieko, o jau reikejo didint doze kad poveikis jaustusi.
- 2009 03 16, 10:09
Dormikum vartojau man jis per silpnas, po dvi tabletes gerdavau, tai uzmigdavau gerai tik kad miegas negilus ir pabusdavau viduri nakties, ir toliau neuzmigdavau. Tai su nemiga prasikankinau gal kokius 1,5 menesio, tekdavo pabudus dar 2 tabletes dormikum isgert. Tada iki ryto pramiegodavau. Siaip finlepsina dabar vartoju ir miegas susitvarke viskas.
Siaip jei nutraukciau raminancius man irgi duobe butu siuo momentu, o dabar pakilimas. Tai va nzne net ka daryt. Nes kaikur paskaitineji kad zmones vargsta su pripratimu prie klonazapamo po 15 metu, negali niekaip atsikratyt jo
-LaCrima- rašė:Tai jo jo, kaip sakė, ją jis ir įmetė į duobę, to pasekoje kažkaip ji nebesusidorodavo su pykčiu...tai va...o dėl miego, tai man lygiai taip pat būdavo kaip ir tau, tik nuo Dormicumo...jausdavau tokį jausmą kaip būčiau gavus narkozę, taip būdavo šlykštu, bet vakarais jo reikėdavo nuolatos, lyg ir pripratimas gavos, nes nemiegodavau...galiausiai jo ligoninėj nebedavė, tik tą pyyyp leonorką![]()
Dormikum vartojau man jis per silpnas, po dvi tabletes gerdavau, tai uzmigdavau gerai tik kad miegas negilus ir pabusdavau viduri nakties, ir toliau neuzmigdavau. Tai su nemiga prasikankinau gal kokius 1,5 menesio, tekdavo pabudus dar 2 tabletes dormikum isgert. Tada iki ryto pramiegodavau. Siaip finlepsina dabar vartoju ir miegas susitvarke viskas.
Siaip jei nutraukciau raminancius man irgi duobe butu siuo momentu, o dabar pakilimas. Tai va nzne net ka daryt. Nes kaikur paskaitineji kad zmones vargsta su pripratimu prie klonazapamo po 15 metu, negali niekaip atsikratyt jo
- 2009 03 16, 14:08
Dekui, zinosiu, siaip niekad neskaitydavau klonazapamo notacijos. O psichiatre nieko nesake. Ir siaip pamenu ligonine tai is ryto tablete gaudavau, po pietu. Kaip ir priklauso
. Na jei tai tiesa tai jau iklimpau su tais raminanciais. Na siuo metu kaip ir prikaluso isgeriu per para dvi klonazapamo tabletes tik dar priedo 4 bronazapamo
. Reik mazint ar atsisakyt bronazapamo, klonazapama keist bronazapamu. O siaip ir ugis mano toks normalus 189, svoris 110 tai tos tabletkos kaip drambliui bonbonke :x
. Na jei tai tiesa tai jau iklimpau su tais raminanciais. Na siuo metu kaip ir prikaluso isgeriu per para dvi klonazapamo tabletes tik dar priedo 4 bronazapamo
. Reik mazint ar atsisakyt bronazapamo, klonazapama keist bronazapamu. O siaip ir ugis mano toks normalus 189, svoris 110 tai tos tabletkos kaip drambliui bonbonke :x
- 2009 03 16, 14:22
Tai kad ne tu vienas priklausomas nuo raminamųjų. Nors kartais, vieną-kitą dieną ištempiu ir be jų.
TasPats rašė:Dekui, zinosiu, siaip niekad neskaitydavau klonazapamo notacijos. O psichiatre nieko nesake. Ir siaip pamenu ligonine tai is ryto tablete gaudavau, po pietu. Kaip ir priklauso. Na jei tai tiesa tai jau iklimpau su tais raminanciais. Na siuo metu kaip ir prikaluso isgeriu per para dvi klonazapamo tabletes tik dar priedo 4 bronazapamo
Tai kad ne tu vienas priklausomas nuo raminamųjų. Nors kartais, vieną-kitą dieną ištempiu ir be jų.
- 2009 03 16, 15:01
As maximum dvi istempiu dienas, be jokios tabletes raminanciu, o po prasideda nerimai visokie ir baimes. Na organizmas turbut pilnas tu raminanciu, nes jau akiu vyzdziai nereguoja nei i sviesa nei i tamsa issiplete pastoviai buna, turiu akinius nesiot, nors ir priklauso juos nesiot.
- 2009 03 16, 16:13
Cia rimtai ar jau saviitaiga, kad praleidus bent viena AD tablete, kartais tik pavelavus isgert, prasideda abstinencijos pozymiai?
Pagalvok, kaip sunku pakeisti save, ir tu suprasi kokios bergzdzios tavo pastangos bent kiek pakeisti kitus. Volteras
- 2009 03 16, 19:03
siaip paklausk gydytojos,bet as anksciau pamirsdavau isgerti vaistu ir ne po viena tablete net,jokiu lokmiu nebuvo.is kitos puses,tavo vaistai turbut kitokie
- 2009 03 16, 19:07
Jie čia kalba apie raminamuosius, ne apie AD. Nuo raminamųjų lomkės būna.
- 2009 03 16, 20:21
Antidepresantus gali mest bet kada nuo ju nebus nieko, na reik mazint dozes ir nieko nepajusi, jokiu priklausomybes pozymiu nera. Tik negalima su vienais antidepresantais gydytis ne daugiau metu, nes neuronai ar kas kaip man psichiatre sake stimuliuoja serotanino issiskirima ir pripranta, reik keist i kitus antidepresantus nes tada kiti veikia tuos neuronus ar ka kitu budu(Na jei gryba apie neuronus ar ka nupjoviau tai sorry, bet esme kazkas panasaus aiskino man psichiatre tik tu smegenu sudedamuju daliu nepamenu
) O va pasibedavau psichiatrei apie tiek kiek isgeriu raminanciu, tai man sudare palana mazinimo, negalima visko iskart mest. tai per sesias dienas tureciau pereit prie vienos realanium tabletes, be abstinesijos sindromu.
) O va pasibedavau psichiatrei apie tiek kiek isgeriu raminanciu, tai man sudare palana mazinimo, negalima visko iskart mest. tai per sesias dienas tureciau pereit prie vienos realanium tabletes, be abstinesijos sindromu.