o kas parekomendavo butent sita klinika?
Moderatorius: signs
- 2012 03 27, 20:53
tai manau, kad ir cia tiek laiko isbusi
- 2012 03 27, 20:55
bet gi visada busi apsuptas daktaru, betkada gali nueit, ateis sesutes, matys gi pagal tave ka duot, ko ne ;D tame ir jega ligonines, kad ta duota laika gali isnaudoti pilnai savo sveikimui ir prasyti demesio is daktaru
bet jie gi profai tikrai negydys taves nuo sizofrenijos, jei tau depresija
darkart sakau: NEBIJOK =)
bet jie gi profai tikrai negydys taves nuo sizofrenijos, jei tau depresija
darkart sakau: NEBIJOK =)
- 2012 03 27, 20:57
as nuejau pas daktare panevezyje Simanauskaite, ji sako tu cia nemazai lankeisi , ir nieko negereja , sako as tau rasau siuntima i azuolyno klinika , ten labai gera klinika , manau tau pades , sako ten kas buvo iseina pasveike .. tai sako ar nori ? nu jo sakau gal ir nieko i vilniu butu , nes panevezy tai nieko gero . :angel man nesu geres daug vaistu , as negeriu vaistu kelis metus , ir aplamai tik antidepresantai keli ir kelis migdomuosius esu geres , man iseina paciam susitramdyt , bet tas pastovus nerimas ir nenorejimas nieko veikti vistiek nepraeina
- 2012 03 27, 21:30
nzn koki kieki, bet vaistu tkr duos. nezinau kodel taip paniskai ju bijai? gal bijai priprast? galiu nuramint, kad tikrai neduos tokiu, kad priprastum
ir pamatysi igausi patirties, pabusi tarp panasiu zmoniu ir pageres. nemanau, akd visai pasveiksi, nes per menesi nelabai imanoma tai padaryt, ypac gyvenant ne realiam gyvenime. bet kazkos poslinkis link geros savijautos tikrai bus!!!
ir pamatysi igausi patirties, pabusi tarp panasiu zmoniu ir pageres. nemanau, akd visai pasveiksi, nes per menesi nelabai imanoma tai padaryt, ypac gyvenant ne realiam gyvenime. bet kazkos poslinkis link geros savijautos tikrai bus!!!
- 2012 03 28, 20:27
na as dar galiu pasakyt, kad dauguma zmoniu, su kuo ten bendravau, iseje neturejo blogo atsiminimo apie klinika. buvo viena sizofrenike ir ji lb bijojo daktaru, nes pasak jos, kai gulejo naujoj vilnioj ja ten muse.. nzn ar cia tiesa, bet i gala savo buvimo susidraugavo su jais ir, kai jai reiekjo iseit prasidejo psichoze, nes reikia palikt klinika. bet buvo kai kuriems, kurie svajojo greicaiu iseit, sako katorga cia..
cia manau nuo kiekvieno skirtingai priklauso kaip bus, bet, zinoma, ir man paciai butu isgirsti dar visai kito zmogaus nuomone
cia manau nuo kiekvieno skirtingai priklauso kaip bus, bet, zinoma, ir man paciai butu isgirsti dar visai kito zmogaus nuomone