Moderatorius: signs

Parašė All_Of_It
#251649 nu jo jei nuo vaistu salutiniu poveikiu nebuna gal ir smagu kazkur pabut kitur , bet jei isgersi vaistu , o bus taip bloga , kad nieko nenoresi..
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251651 tai manau, kad ir cia tiek laiko isbusi :) o kas parekomendavo butent sita klinika?
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251655 bet gi visada busi apsuptas daktaru, betkada gali nueit, ateis sesutes, matys gi pagal tave ka duot, ko ne ;D tame ir jega ligonines, kad ta duota laika gali isnaudoti pilnai savo sveikimui ir prasyti demesio is daktaru :) bet jie gi profai tikrai negydys taves nuo sizofrenijos, jei tau depresija :) darkart sakau: NEBIJOK =)
Parašė All_Of_It
#251657 as nuejau pas daktare panevezyje Simanauskaite, ji sako tu cia nemazai lankeisi , ir nieko negereja , sako as tau rasau siuntima i azuolyno klinika , ten labai gera klinika , manau tau pades , sako ten kas buvo iseina pasveike .. tai sako ar nori ? nu jo sakau gal ir nieko i vilniu butu , nes panevezy tai nieko gero . :angel man nesu geres daug vaistu , as negeriu vaistu kelis metus , ir aplamai tik antidepresantai keli ir kelis migdomuosius esu geres , man iseina paciam susitramdyt , bet tas pastovus nerimas ir nenorejimas nieko veikti vistiek nepraeina :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251665 nzn koki kieki, bet vaistu tkr duos. nezinau kodel taip paniskai ju bijai? gal bijai priprast? galiu nuramint, kad tikrai neduos tokiu, kad priprastum :) ir pamatysi igausi patirties, pabusi tarp panasiu zmoniu ir pageres. nemanau, akd visai pasveiksi, nes per menesi nelabai imanoma tai padaryt, ypac gyvenant ne realiam gyvenime. bet kazkos poslinkis link geros savijautos tikrai bus!!!
Parašė All_Of_It
#251671 nu jo kazko tiketis reikia :) nuraminai mane siek tiek , jei dar ko noresiu paklausti parasysiu , uzlek kada paskaityti :flo
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251695 gerai gerai!! jei kas neaisku, gali rasyt :)) ir labai bus idomu suzinot nuomone, kai iseisi is ten. ar as buvau teisi :D
Parašė All_Of_It
#251739 papsakokit dar kas apie sita klinika :D :x
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251780 na as dar galiu pasakyt, kad dauguma zmoniu, su kuo ten bendravau, iseje neturejo blogo atsiminimo apie klinika. buvo viena sizofrenike ir ji lb bijojo daktaru, nes pasak jos, kai gulejo naujoj vilnioj ja ten muse.. nzn ar cia tiesa, bet i gala savo buvimo susidraugavo su jais ir, kai jai reiekjo iseit prasidejo psichoze, nes reikia palikt klinika. bet buvo kai kuriems, kurie svajojo greicaiu iseit, sako katorga cia.. :) cia manau nuo kiekvieno skirtingai priklauso kaip bus, bet, zinoma, ir man paciai butu isgirsti dar visai kito zmogaus nuomone
Parašė All_Of_It
#252032 na ka pirmadieni gulu , tikiuosi paguldis su normaliu zmogumi , nes kitaip vaziuosiu namo :)
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252034 bet pagalvok, kokiu tikslu vaziuoji? pagerinti savijauta kaip suprantu. tai zmones ir aplinka turetu maziausiai rupeti, nebent jie kenktu tavo gijimui. :))
Parašė All_Of_It
#252056 nu jo , bet jei naktim ten verktu ar svaigtu ka nors tai dar labiau negera butu :D
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252065 na as turejau kaimyne, kuri knarke kaip nezmogus.. buvo tragiskaaa, bet iskenciau kazkaip :d o siaip, jei del ligos kazkas kazka kliedi, tai jie guli po viena..
Parašė All_Of_It
#252071 as miegu gerai tai negirdesiu jei knarks :D :song
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#252078 as neseniai prabuvau 3 savaites =)