Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#274275 Aš kurį laiką negėriau cyclodol. Vakar išgėriau, nes keisti pojūčiai atsiranda atsigulus, būtent kojose. Atrodo, kad jos gyvena savo gyvenimą. :bloga Bet buvo dar blogiau, buvo užėjusi vos ne euforija, po kelių val. viskas apsivertė link depresūchos, o atsigulus kojos buvo ypač neramios. Galvoj buvo tarsi dilgintų smegenis, toks savotiškas jausmas. Gydytoja atostogauja, tai nėr kaip paklaust ar gali visas tas dalykas būt nuo cyclodol? Išgėriau dvi tab. Prieš tai man buvo paskirtos trys tab.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#274905 tikrai ne aktyvinantis aparatas,.ne tam jis skirtas, jau kalbėta..man paskirtas yra ,.bet nejaučiu poreikio jo gerti,.keistai jaučiuosi kad ir po tabletės.Ligoninėj tik vartojau
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#274951 narkotikas cia tfu ziaurus..aisku smegenis plauna...
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
kunigaikštisMyškinas rašė:Ne, rimtai cyclodol man kala per smegenis.
Ar jis aktyvina?

Žiauriai aktyvina. Nuo kokių 3-4 iš karto būna euforija, kaip nuo amfo. Išgėrus virš 5- prasideda haliucinacijos.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#276352 Ciaba vaistų specas :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Paukstis rašė:Ciaba vaistų specas :lakstau

Kažkaip buvau padauginęs. Pradėjo vaidentis šliaužiojantys vorai. :bloga :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#276370 Bet kaip cia yra man jo israse ir gavosi taip , kad kojos akmenines pasidare ji begeriant ir visi gyd sako ,kad taip negali buti ,bet metus ji viskas susitvarke :)
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#296730 man jį išrašė nuo traukulių. kol kas nepadeda. yra spėjimas, kad viskas dėl auglio galvoj arba man miastenija. ir abi ligos kai kuriais atvejais mirtinos. ``
Parašėnemoku
naktibalda rašė:man jį išrašė nuo traukulių. kol kas nepadeda. yra spėjimas, kad viskas dėl auglio galvoj arba man miastenija. ir abi ligos kai kuriais atvejais mirtinos. ``

Kieno spejimas? Nes jei butu gydytoju spejimas, tai turbut kuo skubiau butu daromi tyrimai...
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
#296787 eilėj stoviu, kad galvą šviestų. daktarų spėjimas.
Vartotojo avataras
Parašė Cuddle
#309331 Man jį išrašė kartu su Rispolept, kad sumažintų Rispolepto šalutinius poveikius. Dar tik nuo šiandienos ryto abi išgėriau, tai kol kas šalutinių nejaučiu, apart burnos džiovimo. Svarbiausia man, kad padėtų sumažinti OKS. :)
Parašėbarfuss
#319940 Grįžau ir aš prie ciklodolio. Bet savijata tokia prieštariga tai euforija, tai nevilts. O šiandien va pmačiau, iš arti nieko nebeįžiūriu, į tolį tai dar dar.Ir vyzdžiai beprotiškai išsiplėtę :bloga

O burnos džiūvimas tai jau tikrai nelinksma. Pilu dabar į save vandenį, gal kiek padės. O taip tai dar ir visas kūnas dreba. Na, ir glukai paskui, bet nesmarkūs. :ubju
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#319957 Mane neseniai kauste gan stiprokai , pabandziau dvi isgert tai apsinesiau , pribludes koki pusdieni buvau ... :bloga
Parašėbarfuss
#319961 Man tai nuo jo vyzdžiai kaip ateivio pasidarė, jaučiu mama grįš ir prasidės skandalas, kad vaistų padauginau. :D
Kažkaip pastebėjau, kad mano organizmas pernelyg gerai toleruoja net ir dideles vaistų dozes.
Bet va pamenu, kai ligoninėj vieną merginą sukaustė, pakvietėm seselę, atėjo ir sanitarai, ir kad pradėjo jai aiškint, kad neapsimetinėtų. :bloga
Mane irgi buvo gerai sukaustę, bet, rodos, nuo cisordinolio, o gal ir dar nuo kažko. Bet taip ir vaiščiojau galvą užvertus, kol galiausiai gavau aš to ciklodolio, tad praėjo.