Moderatorius: signs
- 2012 03 20, 17:43
Gal kas leidosi juos i raumeni? sako poveikis didesnis. Israse man 2 ml i raumeni. Nezinau,bet kai perskaitai anotacijas tai nesinori nieko.
- 2012 03 20, 19:16
Kiek mg geri? Mano leidziami tai 100mg. As negaliu gerti, nes virskinimas mano nebeveikia, tai badysiu dziundze.
Esm tokia, kad sako, pries vartodami vaista perskaitykite informacini lapeli, ji perskaicius, praeina noras gerti. Ramina tik tas, kad surinkti visi atvejai kokie gali buti.
Mints rašė:Geriu jau pora savaiciu ir nieko blogo nesidaro. Dingo pykinimas. Nebijok, nepanasu kad vaistas garseti blogu poveikiu.
Kiek mg geri? Mano leidziami tai 100mg. As negaliu gerti, nes virskinimas mano nebeveikia, tai badysiu dziundze.
Esm tokia, kad sako, pries vartodami vaista perskaitykite informacini lapeli, ji perskaicius, praeina noras gerti. Ramina tik tas, kad surinkti visi atvejai kokie gali buti.
- 2012 03 20, 22:24
Geriu po 50 viena karta per diena. Menesi bandziau save itikinti kad man reikia bet neitikinau. O kai apsilankiau pas psichiatre ji paskae - pavartok bent 3 savaites tada matysi arpadeda ar ne, o nevartijus sunkiau zinot ar padeda. Net jei ir salutiniai butu tai ne kazkokios kancios kaip buna nuo AD o zymiai lengviau.Tau greiciau pap**ai isaugs nuo to vaisto nei jausis kokia bloga savijauta
Aisku neisauga per menesi o nuo labai ilgo vartojimo.
Aisku neisauga per menesi o nuo labai ilgo vartojimo.
Too smart is stupid.
- 2012 06 05, 23:52
Geriu du mėnesius,bet nesuprantu ar jie man padeda...
Nerimą gal kažkiek sumažina,bet vakare išgėrus kitą rytą ir gerą pusdienį būnų labai mieguista-vakare tas būtų neblogai,bet dienos metu man tas labai trukdo.Gal kas žinote,ar yra tokių neuroleptikų kurie nemigdytų?
Šiaip,be Eglonyl dar geriu ir Cymbalta.
Nerimą gal kažkiek sumažina,bet vakare išgėrus kitą rytą ir gerą pusdienį būnų labai mieguista-vakare tas būtų neblogai,bet dienos metu man tas labai trukdo.Gal kas žinote,ar yra tokių neuroleptikų kurie nemigdytų?
Šiaip,be Eglonyl dar geriu ir Cymbalta.
- 2014 10 18, 14:58
Man mieguistumas buvo tik pradėjus vartoti. Nors neaišku ar nuo Eglonylio ar nuo antidepresanto. Abu man naujai įvediėjo. Dabar geriu Eglonyl, bet nieko nejaučiu. Galvoju apie nutraukimą su gydytojo palaiminimu. Nes niekaip nesuprantu, ką jis man, sergančiai depresija, gali duoti?
Ar jis kelia nuotaiką? Ar skiriamas tik esant psichosomatikai?
Anomaly rašė:Paprašiau,kad man nutrauktų Eglonyl,nes nepatiko man tas mieguistumas tai dabar būtent Fluanxol ir išrašė.
Man mieguistumas buvo tik pradėjus vartoti. Nors neaišku ar nuo Eglonylio ar nuo antidepresanto. Abu man naujai įvediėjo. Dabar geriu Eglonyl, bet nieko nejaučiu. Galvoju apie nutraukimą su gydytojo palaiminimu. Nes niekaip nesuprantu, ką jis man, sergančiai depresija, gali duoti?
Ar jis kelia nuotaiką? Ar skiriamas tik esant psichosomatikai?
- 2017 05 18, 16:31
Ar kas vartojat šiuo metu nuo nerimo/įkyrių minčių? Pasidalinkit patirtim
- 2018 11 11, 19:24
Gal kokiu dar atsiliepimu apie ji turit ? Viena motinos drauge dziugavo, kaip jai dingo visokie nuovargiai su situo vaistu. O cia ziuriu arba blogai arba nieko. Plius Dambrava man juos taip isgyre. Idomu, salia cipralex ji galima vartot.
- Puslapis 2 iš 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,
- 4