Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
intentions rašė:
sapnabernis rašė:Pasitark dėl piracetamo - jis gerina koncentraciją, atmintį, gerina nuotaiką.
O gal netyčia cyclodol/parkopan vartoji? Jis dažnai sukelia kognityvinės funkcijos sutrikimus, ypač atmintį veikia.

Hm, pasiskaiciau apie ji - idomu.. O tu vartojai piracetama?
Pamenu, mano hemoglobinas buvo gan zemas, na, prie apatines ribos, tai galvoju gal del to nuovargis buna, atmintis ir koncentracija suprastejo... Po to depresija diagnozavo. Reiketu gal koki issamesni kraujo tyrima pasidaryti, bet dabar taip to laiko maza...
Vartoju nepanili (escitalopramas)..

Vartoju iki šiol piracetamą, nors depresijos nebėr. Bet jis man labai padeda produktyvumą palaikyt, tingumą išblaško.
Mažakraujystė irgi faktorius pačiai depresijai gali būt. Gali pamėgint praeit 'neurorubino' kursą, susileisk kokias tris-keturias injekcijas kas dvi dienas. Ten B vitaminų mišinys, kuris labai svarbus tiek kraujui, tiek nervam.
Rekomenduoju va tokius visokius vitaminus ir piracetamą, nes mano nuomone jie gali depresijos priežastį panaikint - vitaminų ar deguonies trūkumą smegenyse. Nes antidepresantai tiesiog pasekmę tetaiso - neurotransmiterių lygį palaiko, bet juos nutraukus tas lygis dažniausiai vėl nukrenta.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#252509 Aciu labai uz gerus patarimus, sapnaberni =)
Bandysiu rast laiko nuzygiuot pas seimos gydytoja.
O del piracetamo su psichiatre ko gero sneket?
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#252510 gali pašnekėt, tuolab jei jis tau padės, psichiatras žinos ką panašiam atvejui patart.
Pvz aš visad pasakydavau visokius dalykėlius kurie padeda.
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#252537 manau jūs painiojate tris skirtingus dalykus - trumpąją atmintį, ilgąją atmintį ir dėmesio koncentraciją.

depresija ir vaistai pablogina ne atmintį, bet koncentraciją. dėl blogos dėmesio koncentracijos sutrinka trumpalaikė atmintis, nes smegenys informacijos negeba tiksliai užfiksuoti trumpojoje atmintyje - žmogus informaciją suvokia nesąmoningai.
sveikam žmogui (imant organizmo visumą) atmintis negali sutrikti, jei tai nėra liga ar trauma (visokie smegenų sutrikimai, neuronų pažeidimai). viskas dėl dėmesio koncentracijos.
aišku seniems žmonėms kitaip, nes silpsta ryšys tarp ląstelių (dėl organizmo senėjimo)

(tikiuosi nenusišnekėjau :) )
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252545 oho idomiai cia skelei, gal ir teisinga :) nes vis tiek, kai pasiskundziau, kad ner atminties, daktare pirma pasake: aaa demesio koncentracijos nera, o ne atminties..
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dddeganti rašė:oho idomiai cia skelei, gal ir teisinga :) nes vis tiek, kai pasiskundziau, kad ner atminties, daktare pirma pasake: aaa demesio koncentracijos nera, o ne atminties..
ir man taip daktare sake ,del atminties .
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252791 maingirdai, paskaityk dar kart, ka rasiau, man sake NE DEL atminties :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dddeganti rašė:maingirdai, paskaityk dar kart, ka rasiau, man sake NE DEL atminties :)
del demesio stokos ,susimaisiau.
Parašė mariusss
#252903 man po vaistų naudojimo, gydytoja patarė gerti ,,Pramistar". Man jie labai greitai atstatė ir atminti ir susikoncentravimą.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#252912 mariusss ar Pramistar nereceptiniai vaistai ? ir kiek kainuoja ?
ParašėKatastrofa
#252993 Piracetamas - Maingirdai, rekomenduoju. Pati turiu, tik dar nepradėjau vartoti. Jis ne tik atminčiai gerinti.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#253020 Aciu labai .Nusipirksiu . :aciu
ParašėKatastrofa
#253060 Kad tik mačytų :)
Parašė mariusss
maingirdas rašė:mariusss ar Pramistar nereceptiniai vaistai ? ir kiek kainuoja ?

nereceptinis, o kainuoja gerai neprisimenum gal virs 50, jei neklystu :)
ParašėKatastrofa
#253066 Yra ir už 16 Lt :) 400 mg, 60 tablečių.