O cipralexa labai daug kas giria, man tikrai padeda
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Sandra rašė:As geriu Cipralex, 15 mg. doze. Man padeda, nejauciu jokiu salutiniu poveikiu. Bent man tai nei svoris auga, nei kas kitas darosi...Ar yra dar gerianciu?
Sandra rašė:Matyt reikia juos LABAI ilgai gerti, puse metu minimumas, dar galima lengvai atkristi..
nike0104 rašė:Sandra rašė:Matyt reikia juos LABAI ilgai gerti, puse metu minimumas, dar galima lengvai atkristi..
Man juos visada skiria pusei metu,nes per ta laika pradedu gerai jaustis(visas blogumas dazniausiai prasideda rudeni).Tai va,per ziema geriu vaistus,per vasara bunu normalus zmogus,o rudeni viskas is naujo...ir taip jau 7 metai.
Jau pykstu,kodel saule nesviecia,nebeidomu,kaip vaikui mokykloje sekas,bendrauti su zmonem darosi sunku...
Manau reikes registruotis...tik va gydytojas keisis,nes manoji isejo i ligonine dirbti.Noreciau jusu paklausti,kaip su jumis bendrauja psichiatras,ar klausia ko nors,ar pataria,nes manoji tai tik receptus rasydavo
Agni rašė:ui. tai tu pas šateikienę buvai. man tas pats. dabar diktanas. jokiais būdais neik pas jį. geriau jau tada privačiai. arba girdėjau, kad jam pinigų reikia duot. aš sakiau, daugiau nebeisiu pas jį.
nike0104 rašė:Agni rašė:ui. tai tu pas šateikienę buvai. man tas pats. dabar diktanas. jokiais būdais neik pas jį. geriau jau tada privačiai. arba girdėjau, kad jam pinigų reikia duot. aš sakiau, daugiau nebeisiu pas jį.
Ne,buvau ne pas ta gydytoja,kur tu parasei,bet pavardes nenoriu rasyti,nes siaip tai ji man buvo labai maloni,nenorejau jos keisti,bet...gal kiti gydytojai kitaip gydo?