Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Len
biggie rašė:
Len rašė:Tai kad ketvirtis 100 mg = 25 mg, čia miniatiūrinė dozė :D bet pažįstu žmonių, kuriuos tokia dozė užmigdo, nesuvokiama.. :oops: :D

Paskaityk ta mano ilgesni post'a sitoj temoj, 25mg ir turi migdyti, realiai 25mg taip pat sekmingai migdo kaip ir 600mg

Žiūrint ką. Tiesiog šokiruoja dozių skirtumai. Kai turiu gerti tuos 400 vien dėl miego ir tai neatlieka savo darbo, o kitas nuo 25 nulūžta...
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#347575 Ziurint kokiu tikslu ketipinora israse. Jei kaip miegui tai 25mg ar 100mg galbut migdo vienodai, bet man 100mg stipriau veikia ir atsikelti daug sunkiau. Pastaruoju metu stengiuosi su trittico apsiriboti.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:
Phurriz rašė:Keitem i zyprexa.
Siuo metu isvis be neuroleptiku tik mitazapinas + paroxetinas ir kartais clonikas. Kiek tu geri quetepino ? As nuo jo isvis nieko nejauciau

600mg, dar prailginto veikimo. Nesuprantu, arba jis labai silpnas, arba kazkaip organizmas per stipriai ji virskina. As tai buciau nieko pries ir 800-1200mg pabandyt, bet ne ta daktare, kuri leistusi tokiem dalykam. Su zyprexu toleravau visus antidepresantus, quetiapinas isvis nesuvaldo, sertralinas, escitalopramas depresija pakelia, bet nerima uzkelia nenormaliai, net mirtazapinas vilko kelias dienas, dabar aprimo. O neatsirado kokiu nesamoniu nutraukus zyprexa?

Ne. Man neuroleptikus nutraukt niekad nebuna problema, o va seroxato nutraukt be sansu isvis. Bandziau daug kartu nutraukt paxili, bet brain zapsai zudo tai geriu iki siol. Siaip ta kombinacija seroxat + remeron geriausia is visu isbandytu ir manau teks ja gert visa gyvenima.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
mizantropas rašė:išgėriau 1000 mg vietoj savo 400mg nieko jis nepadeda tas kvetiapinas.

Manes irgi neveike max dozes. Tiesiog keisk i kazka kitu nevisus jis veikia.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#351083 Kas labiau paremta gyd. teorijom , gali apšviest apie ketipinoro įtaką širdies veiklai ?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#351122 Ketipinoras nuo 50 migdo maximumas kiekvieno skirtingas man 200 mg per daug, tuo tarpu serokvelis silpnesnis, geriau veikia, jis labiau baimej, gliukam tinka. Serokvelis migdo silpniau nei ketipinoras. Nors daktarai ketipinora vadina serokveliu....... :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Derintojas rašė:Kas labiau paremta gyd. teorijom , gali apšviest apie ketipinoro įtaką širdies veiklai ?

Lyg ir turi, bet minimaliai.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4107702/

The risk of QTc prolongation may be minimal when it is used in the recommended therapeutic dose in patients without other risk factors for QTc prolongation.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
biggie rašė:
Derintojas rašė:Kas labiau paremta gyd. teorijom , gali apšviest apie ketipinoro įtaką širdies veiklai ?

Lyg ir turi, bet minimaliai.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4107702/

The risk of QTc prolongation may be minimal when it is used in the recommended therapeutic dose in patients without other risk factors for QTc prolongation.

Man buvo šiek tiek pastreikavus širdis dėl depresijų , tai gyd. pasakiau ,kad naudoju kvetiapiną ir atsakymas buvo : "Tai ko tu nori ?!"
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
anonimasx rašė:Kvetiapinas gali turėt įtakos sveikatai (širdžiai ir pan.) vartojant minimaliom dozėm (nemigai)? Ar nuo dozės nepriklauso?

Na nuo simto mg veikia kaip antidepresantas, bet jei tau netinka vaistas kenkia sirdziai. Man sirdziai kenkia kvetiapino jei daugia isgeriu 200 mg troxalio isvis netoleruoju.
Esme kokia doze pernesi kiti pernesa 400 kvetiapino as 200 nepernesu, o serokvelis sirdziai nekenkia net 800 mg atrodo.
Parašė anonimasx
Vaiduk rašė:
anonimasx rašė:Kvetiapinas gali turėt įtakos sveikatai (širdžiai ir pan.) vartojant minimaliom dozėm (nemigai)? Ar nuo dozės nepriklauso?

Na nuo simto mg veikia kaip antidepresantas, bet jei tau netinka vaistas kenkia sirdziai. Man sirdziai kenkia kvetiapino jei daugia isgeriu 200 mg troxalio isvis netoleruoju.
Esme kokia doze pernesi kiti pernesa 400 kvetiapino as 200 nepernesu, o serokvelis sirdziai nekenkia net 800 mg atrodo.

Dėkui už atsakymą :)
O gali dar įvardyt kuo tas kenkimas pasireiškia. Ir čia tik tam laikui kol vartoji pasireiškia, kai nutrauki dingsta?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#351249 Po nutraukimo dingsta, gaunasi perdozavimas, o daktarai nustatyt negali nuo kada tau bus perdozavimas, jie tik daugmaz zino, kad nuo tam tikros dozes tam tikriem pacientam jis gali but, bet, kad tau pasireiks nezino, tai dazniausiai surizikuoja uzkelt doze, kaip man buvo. Tada atsiranda spaudimas aukstas, pulsas, permusimai, baime ir pan. Tada suleidzia koki relaniuma ir dienos begi pasikviecia ir keicia vaistus.