Moderatorius: signs
- 2007 11 12, 21:23
tai registruokis pas kitą gydytoją.
- 2007 11 20, 10:11
seroxatas yra is ties labai piktas vaistas... as kai ji buvau pradejas vartoti o dieve... pusantros savates kazkoks kosmaras! visas smegenis raize toks jausmas kad visus smegenu neuronus tas meslas isdegino:) jausmas tarytum tai buciau buves ne as, na tikrai labai bjaurus prisiminimai kol tas vaistas isigere i mane.. eh... tai va buvau pradejas nuo 5mg toliau geriau po 10 mg dar veliau po 20 bet tada jau man kaip sakant per daug buvo tai paskyte po 10mg per dien. gert cia buvo po 3ju sav. tada jau pats savo nuoziura geriau nuo 4mg iki 10 dazniausiai po 5mg vartodavau. siaip viskas berods gerai buvo apetito tik nebuvo ir svorio daug praradau, patyriau visus imanomus salutinius poveikius iki tol kol adaptavausi bet ir visa laika kol varotojau tampe raumenis labai, daznas noras razytis zandikaulio drebulys, dar labai sis vaistas veikia miega savotiski kliedesiai miegant sapnai idiotiski... toki viena prisimenu is idomesniu kai prabudau ir tarytum erzketroziu krumuose guliu prabudes nors gulejau lovoj po keliu min atsigavau na pamaniau nieko sau... siaip dar emociju svyravimai labai nesveiki buvo viena akimirka labai laimingas po keliu valandu vos ne verkti norisi na vienu zodziu nesamone visiska... po 2 men baigiau vartoti vaistus kaip ir depresija dingo nerimo priepoliai irgi pamaniau kad uzhteks nes jau po to laiko jausmas buvo toks tarytum visas organizmas pilnas nuodu... pradejau netoleruot daugumos maisto produktu, rugstys ir panasiai nedave ramybes:) taigi po to kai nustojau vartoti buvo sunku, labai agresyvus pasidariau piktas, niurus net liudnas taigi teko vel gryzhti prie seroxato vien del to kad negalejau pernesti busenos be sio vaisto, na po kurio laiko vel pameginau istveriau viska kaip ir gerai buvo... tik piktas labai tapau. po metu depresija su nerimu sugryzho siaip sau... tai pageriau savaite ir vel viskas gerai tik si karta organizmas tarytum jau ir priprates be jokiu salutiniu poveikiu ir panasiai manau tiesiog pradzia yra sunkiausia po to jau pradedi toleruot si vaista ir kai reikia pageriu savaite ar dvi ir vel sustoju... kol nepajauciu kad ilgiau nei savaite nematau sviesiu spalvu... na kitaip sakant nepajauciu kad depresija sugryzho:) tai va mano nuomone vaistais depresijos neisgydysi, o tik palengvinsi esame bukle... man depresija karts nuo karto sugryzhta taigi manau jai jau keleta kartu pasikartojo kartosis ir daugiau...
- 2007 11 20, 11:18
TAIP negalima. Seroxat - antidepresantas, jis turi būti geriamas reguliariai.
Migle rašė:Aqua rašė:Išrašė šiandien ir man Seroxatą. Baisiai bijau gert, kad nebūtų kaip su Zoloftu,kuris labai padidino nerimą, galvojau,kad išprotėsiu.
Kokių pašalinių poveikių laukti?
Anksciau ilgai geriau Zolofta, paskui pakeite i Seroxata, neprisimenu, kad butu buve kazkas blogo. Dabar geriu Seroxata, bet labai retai, "kai uzplaukia". Zinau, kad taip negerai, bet kai pajauciu, kad artinasi krize, pageriu kokia savaite, ir vel nieko, gal jau organizmas taip priprates, kad ir tiek uztenka. O uzplaukia vis reciau, gal jis mane pagyde!
TAIP negalima. Seroxat - antidepresantas, jis turi būti geriamas reguliariai.
- 2007 11 23, 19:01
bet fluanholis ir espritalis tai cia vienas raminamas okitas antidepresantas tai taip ir skiria kad nejaustum negerumo pakol pripras organizmas prie espritalio ,fluanholis numusa tuo metu nerima.
AUmba rašė:lynkute rašė:velnias zino visur raso bent 14 dienu po senu antidepresantu naudojimo skiria kitus:
aš gėriau fluanxolį ar kaip jis ten ir espreitalį vienu metu. vadinasi, kai kuriuos galima.
bet fluanholis ir espritalis tai cia vienas raminamas okitas antidepresantas tai taip ir skiria kad nejaustum negerumo pakol pripras organizmas prie espritalio ,fluanholis numusa tuo metu nerima.
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti
- 2007 12 03, 22:38
flanksolio šalutinis poveikis - kaip tik nerimo sukelimas, todėl psichiatrė tikriausiai man jį keis. jo pagr. poveikis - minčių nuėmimas (kai atrodo, jog pilna galva minčių).
lynkute rašė:AUmba rašė:lynkute rašė:velnias zino visur raso bent 14 dienu po senu antidepresantu naudojimo skiria kitus:
aš gėriau fluanxolį ar kaip jis ten ir espreitalį vienu metu. vadinasi, kai kuriuos galima.
flanksolio šalutinis poveikis - kaip tik nerimo sukelimas, todėl psichiatrė tikriausiai man jį keis. jo pagr. poveikis - minčių nuėmimas (kai atrodo, jog pilna galva minčių).
- 2007 12 04, 00:27
gal tai kitas vaistas? nes man tikrai buvo nu onerimo. ir aktyvizuojantis.
Melisa rašė: flanksolio šalutinis poveikis - kaip tik nerimo sukelimas, todėl psichiatrė tikriausiai man jį keis. jo pagr. poveikis - minčių nuėmimas (kai atrodo, jog pilna galva minčių).
gal tai kitas vaistas? nes man tikrai buvo nu onerimo. ir aktyvizuojantis.
- 2007 12 07, 13:13
labukas.as naujoke cia pas jus ,daug zinau apie vaistus nes sita nesamone mane kankina jau 4m.
seroxatas kaip kam tinka.aplamai visi vaistai priklauso nuo organizmo kiekvieno.tik viena zinau kad nuo daugumos svoris auga labai.geriu db seroxata su rispoleptu.anksciau juos geriau pagerejo metus laiko ir vel is naujo tenka juos gert sveriau 43 db 56.tikras siaubas.aiskus man db 21m.o buvo 19.
labukas.as naujoke cia pas jus ,daug zinau apie vaistus nes sita nesamone mane kankina jau 4m.
seroxatas kaip kam tinka.aplamai visi vaistai priklauso nuo organizmo kiekvieno.tik viena zinau kad nuo daugumos svoris auga labai.geriu db seroxata su rispoleptu.anksciau juos geriau pagerejo metus laiko ir vel is naujo tenka juos gert sveriau 43 db 56.tikras siaubas.aiskus man db 21m.o buvo 19.

- 2008 02 07, 14:03
apie si vaista straipsnis ir jo kenksminguma
http://www.delfi.lt/news/daily/science/ ... d=15892587
http://www.delfi.lt/news/daily/science/ ... d=15892587

: