Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#93822 dar yra vaistai triptofan. jų negalima vartot su AD.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#93828 ne apie juos ten parasyta, tiesiog kad negalima triptano ir produktu, kurio juose yra. Taip pat jonazoliu jokiam pavidale, dar visokiu dalykeliu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#93829 ai tai neteisingai parašiau. triptanas. negalima, nes tai yra augaliniai AD ir gan stiprūs. vartojant kartu, gali sukelti serotonino sindromą.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#93831 yep, taip ir parasyta :)
Parašėnondescript
#102346 gal kas galit pasidalint mintym kaip kovot su salutiniu poveikiu kuri sukelia AD? mano ypac padidina mieguistuma, todel visa diena sunku sutelkti demesi, susikoncentruoti, vienintelis dalikas kuris siek tiek padeda - kava, bet negaliu jos daug gerti
Vartotojo avataras
Parašė Guliona
#121869 ar kam nors vartojant AD teko patirti slapinimosi sutrikimu? kaip kovojote? man prasidejo beveik pirma vartojimo svaite ir tesiasi iki siol, nepriklausomai nuo AD
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#121904 Na pasakysiu iš vyriškos pusės kokius nepatogumus jaučiu, nors jau daugeli metų vartoju tiek AD tiek trankviliantus tiek neuroleptikus. Tai su šlapimu susijusios problemos, net su prostata kažkas pasidarė, tenka gert netgi vaistus nuo prostatos problemų(šito galiu negarantuot kad dėl vaistų vartojimo AD ir kitu). Vyriškos funkcijos sutrikimas. Cholesterolio padidejimas kraujyje, pagal mano amžių to negali net būti tokiu dideliu pakitimų, gerių žuvų taukus. Po to tenka tikrintis krauja kiekvienais metais dėl kiekio cukraus kraujyje.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#121936 tai natūrali organizmo reakcija į AD. tačiau tai nėra liekamieji reiškiniai, nustojus AD vartot, reikia tikėtis, kad organizmo funkcijos atsistatys.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#122089 manau, kad ne tik vyrams šlapinimosi problemos.
man nuo alventos kartais būna sunku pradėt šlapintis, net esant dideliam norui galiu kelias minutes išsėdėt laukdama, kol srovė pasileis :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122363 Aš vartoju Alventa taipogi, tokios pačios problemos bet priedo dar baigus šlapintis gali laukt 2-5 minutes nesvarbu. Išteka didelis kiekis šlapimo, nors atrodo nusišlapinai :bloga. Labai nepatogu jei kur nors būni išvykęs pas svečius ant kelių dienų, turi būtinai praustis ir keist apatini trikotažą :bloga . Na man kaip vyrui tai pasakė kad turiu valgyt daug moliūgų sėklų ir kaip šlapinuos kontroliuot šlapinimasį trumpam nustot šlapintis po to pradėt vėl. Gėda net rašyt apie tokias problemas :sad:

Na o ka vartot tai galiu pasakyt norint sumažint AD šalutinį poveikį, reik būtinai iš vaistinės nusipirkt arbatų, nuo žarnyno problemų(Vidurių užkietėjimo), išsiplykit kokį litrą ir dienos begyję išgert, kad ir šaltą nesvarbu. Nes kaip pradėjau vartot coaxil katastrofa pasidarė su tuo reikalu. Tai psichiatrė moksliškai pasakė kas pasidarė su žarnynu, kad sutriko jo darbas kitaip sakant.
Dar apie neuroleptikus, negalima vartot energetinių gėrimų, nes tai gali išaukt haliucinacijas ir t.t. Na kaip dirbau vartojau red buli pastoviai, tai smegenys užvirdavo tiesiogine prasme, nors haliucinacijų nematydavau nieko. Be to paracetamolis ir kiti vaistai nuo gripo vartojus kartu su neuroleptikais sustiprina neuroleptikų poveikį. Negalima vartoti jokių būdu jokiu mixu papildų maisto smegenims, jų darbui gerinti. Galių iš savo patirties pasakyt kad vartojau vitaminus smegenims ar atminčiai gerint tai labai ne kas buvo. B grupės vitaminai tinka tik, be jokių priedų.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#122370 Joo aš ne vyras bet ir tai panašios problemos, kaip sakai net pratimukus darai..
O kas negerai? Aš irgi gėriau atminčiai ir smegenim visko, bet nieko nepastebėjau..O gal tada AD jau negėriau..tik tiapridal turbūt.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122376 Nežinau kodėl bet psichoterapiautė pasakė man tai. Gal man ne vien tik depresija reiškias, O neuroleptikai ir AD tai čia skirtingi vaistai ir skirtingai veikia. Pamenu net vartojau welman vitaminus ar kaip ten jie vadinasi visą mėnesi tai katastrofiškai jaučiausi visą tą laiką. Gal čia nuo žmogaus priklauso.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122694 Na o ta arbata nepamenu pavadinimo tik, nuo žarnynų problemų. Turi liekninatį poveiki dar priedo, galima ir svorį numest :super .
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#122697 O O! Tai dabar būtinai atsimink pavadinimą ir rašyk :super Nes ir šiaip labai į temą tokia arbata būtu.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#122731 regulavit, spėju