Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Apsižiok
#219531 Išgerk, pats pajusi kaip ten tau būna ir viskas :).
Vartotojo avataras
Parašė eklektika
#221417 O gal kam teko gerti alkoholį naudojant valdoxan?
Parašėnemoku
eklektika rašė:O gal kam teko gerti alkoholį naudojant valdoxan?

Teko. Nežinau ar sutapimas, bet patirtis tąkart nekokia buvo, net sunku apsakyt koks jausmas buvo, lyg visas kraujas ar dar kas nors milžinišku greičiu būtų pradėjęs tekėt į galvą. Su kitais AD taip nebuvo.
Parašėnegative
nemoku rašė:
eklektika rašė:O gal kam teko gerti alkoholį naudojant valdoxan?

Teko. Nežinau ar sutapimas, bet patirtis tąkart nekokia buvo, net sunku apsakyt koks jausmas buvo, lyg visas kraujas ar dar kas nors milžinišku greičiu būtų pradėjęs tekėt į galvą. Su kitais AD taip nebuvo.

aukštas spaudimas? :bloga
Parašėnemoku
enigma rašė:aukštas spaudimas? :bloga

Nežinau, man pirmą kartą taip buvo, nors aukštas spaudimas ne naujiena.
Parašė fejaa
#221578 sveiki.geriu seroxata po 20mg.ir gerdavau beveik kiekviena diena alkoholi.nieko neatsitinka ior jausdavausi gerai,atsipalaiduodavau,tik kita diena kartais panika uzeidavo..
ParašėKatinas
#221644 Nu kaip nieko neatsitinka, mažų mažiausiai po to reikia gydytis nuo alkoholizmo :?
ParašėKatinas
#221645 Ir užsirašyt į donoro kepenų eilę =) . Na tik tiek =) . O šiaip tai nekenkia =)
Parašėnemoku
fejaa rašė:sveiki.geriu seroxata po 20mg.ir gerdavau beveik kiekviena diena alkoholi.nieko neatsitinka ior jausdavausi gerai,atsipalaiduodavau,tik kita diena kartais panika uzeidavo..

Čia jau skaitos, kad atsitinka.
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#221730 Stipriai alkoholiu nepiktnaudžiauju, bet visiškai jo atsisakyti negaliu :bloga
Parašė fejaa
#221774 alkoholiui priklausomybes neturiu,vartoju saikingai, progomis ir seroxatas man netrukdo..
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#221777 o kiek seroxato geri?
man paroksetiną iki 40 padidino, ankščiau su 10 ir 20mg nejaučiau sąveikos su alkoholiu. Tai db galvoju, gal db gali kas ne taip nutikt geriant? Nors šiaip jei ankščiau nieko, tai ir db gal gerai praeis... šiand šventė
Parašė fejaa
#221795 as geriu po 20mg.as nzn.man niekada neteko didinti doziu.atsitikt tikrai nieko neturetu,bet zinoma apie tai placiau visgi reiketu pasneketi su gydytoju...kodel teko didnti dozes?
ParašėKatastrofa
#221803 Geriu, gersiu, geriau... Bet nedaug.
Parašėdragonfly
#222190 negeriu, ir jauchiu kad kazko truksta...