- 2014 10 27, 22:57
Dekui, kad paaiskinai, dabar kiek aiskiau ir ramiau. Dar tik dvejone ar imt kompa, gal po kokia serija serialo kokio vis speciau paziuret per pertraukele
Bandysiu vaziuot su masina, ziuresim ar rasiu kur normaliai palikt ir ar nebus akumas issikroves kai paleis
Zodziu bandysiu, ziuresim kaip seksis, grizes butinai parasysiu atsiliepimus
HappyAngel rašė:pykcius rašė:Ryt ir as ten varysiu, kompu turbut net nesvajot, kad leistu naudotis? Gal dar yra zadanciu greitu metu lekt i azuolyna? Arba daugiau info kas buvote, ka isidet ir pan., ko vengt, kaip ten aplamai viskas/ Sake isidet rubu ir higienos, tai galvoju ar maisto, pvz saldumynu vestis ar ten kaip per tel sake 1x savaitej nueina kazkas i parduotuve ir nuperka ko reik? Siaip yra vienas giminaitis, turetu ateit aplankyt, bet neaisku kaip ten bus.
Kompus duoda naudotis kaip ir telefonus tik tam tikru, nustatytu metu. Berods 10.30-11 val. tada 15.30 - 16.30 val ir vakare 20.00 - 21.00 val. Paskui turi atnešti ir atiduoti slaugei ar sesutei.
Man išvis "pasisekė", nes tuo metu soc. darbuotojas, kuris perka maistą sirgo, tai nieks nieko nepirko. Bet būna, kad pavaišina ir kiti kokiu šokoladu. Vežtis savo puodelį, šaukštelį, kavą, arbatą, patariu - užkandžiū tikrai įsidėti. Mes vakarais mėgom pakramsnoti. Aš gėriau vandenį iš krano, man tiko. Kaip rašė - yra arbatinukas pasidaryti arbatai, kavai laisvalaikio kambaryje, jeigu tuo metu nevyksta užsiėmimai.
Visus aštrius daiktus, plaukų feną, vaistus, jei sakysi, kad turi - teks atiduoti, o išduos reikalui esant. Nors buvo tokių, kuriem atneša pvz. plaukų džiovintuvą ir sau naudojasi, nieks negirdi, nemato![]()
Į lauką išeiti galima irgi tik nustatytomis valandomisMan tai labiausiai nepatiko. Pavaikščioti irgi nėra vietos, laimei yra pavėsinė - stalas su kėdėmis po "palapine". Ten geria kavą / arbatą, rūko. Išėjimas į lauką priklauso ir nuo budinčių sesučių
Dekui, kad paaiskinai, dabar kiek aiskiau ir ramiau. Dar tik dvejone ar imt kompa, gal po kokia serija serialo kokio vis speciau paziuret per pertraukele
Bandysiu vaziuot su masina, ziuresim ar rasiu kur normaliai palikt ir ar nebus akumas issikroves kai paleis
Zodziu bandysiu, ziuresim kaip seksis, grizes butinai parasysiu atsiliepimus

Man tai labiausiai nepatiko. Pavaikščioti irgi nėra vietos, laimei yra pavėsinė - stalas su kėdėmis po "palapine". Ten geria kavą / arbatą, rūko. Išėjimas į lauką priklauso ir nuo budinčių sesučių