- 2009 10 11, 00:42
mama zino, sakiau jau. ji pati serga depresija jau 4 metus. as neisivaizduoju koki man gydymo metoda gali skirti, jei as nepilnamete (tuoj bus 17). issikalbeti angliskai nemanau kad sugebesiu. pagrindinius simptomus nebent galiu pasakyti. labai bijau eiti pas GP, nes manau kad jis gali nesuprast ko pas ji atsivilkau su tokiais dalykais. jei kaip nors vis delto susiimsiu, pirmadieniu reik nueit uzsirasyt, nes jau priejau ta taska kai nebegaliu daugiau praleidineti pamoku ir sedeti namuose. prarasiu issilavinima ir visa gyvenima.. jau visa menesi kaupiuosi, kaupiuosi ir negaliu, nes nezinau kur kreiptis. o kad vizitas pas seimos daktara pralauztu ledus i gydyma....
pas gb gali nueit..bet nebutinai jis pades...nebutinai supras...cia kaip pasiseks...gal nusius pas psichiatra..pabandyt pati to paprasyt...o papasakok butent jam kad buna panikos priepuoliai, kaip jie vyksta, pojucius visus, kuo daugiau informacijos suteiksi tuo lengviau bus nustatyt diagnoze..jeigu labai prastai su anglu galiu ryt padet pasirasyt tekstuka...primirsus esu kazkiek aisku kazkada laisvai kalbejau, bet kanors pagimdysim kartu

pastumejai vis delto isbandyt nueit pas gydytoja.. o tai kaip ant adatu paskutine savaite sedziu.. bandysiu, nors mama tai irgi dabar ziauriam strese del manes.. jau ir ji pati i kampa ivaryta ir nezino kas man daros... kalta jauciuosi bet kaip paciai sau padeti nezinau tuo labiau. ji lanko psichologa cia, bet dar kita kalba, kuria as nekalbu. zodziu nenoriu per daug i detales leistis nes vis delto anonimiskumas man svarbus. gerai kad sitas klubas yra, randu info nemazai svarbios ir siaip geriau pasidaro kad nesu kazkokia ''kitokia''