Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#158726 Jauciuosi tikrai jau gerai, geriu 20 Cipralex, aisku yra to mieguistumo, kai reikia anskti keltis. Daktare israse taip pat fluanxol neuroleptika, kad uzstiprintu poveiki, bet paskaicius komenatrus ir nuomones, liksiu geriau su Cipralexu ir aisku pradesiu tvarkytis gyvenima, nes jau pagaunu gyvenimo ritma, dekoju Dievui !
Parašė Diana7777
#161147 Man tai sis vaistas veike 3men.po to prasidejo viskas is pradziu,dabar pakeiciau vaistus,gereja.
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#161170 Na deja vaistukas sis, kaip noreciau neveikia. Jauciasi vis tiek depresine busena ir jos simptomai. Daug miegu, niekas nedomina ir tt. Rytoj guluosi i kriziu centra vasaros gatvej, labai tikiuosi kad pades ir greiciau grysiu i gyvenima
Vartotojo avataras
Parašė varlyte
#161176 Ernestai, tikrai pades, pamatysi. atitaikys tau vaistukus, tik turek kantrybes. saunuolis, kad stengiesi sau padeti :flo
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#161180 na nesijaudink..sitas ad labai silpnas..man jis irgi neveike =)
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#161196 Labai aciu uz palaikyma, net lengviau pasidare :)))
Parašė Diana7777
#161221 Kai sugrisi is ligonines,parasyk kaip sekesi!Lauksim,sekmes/
Vartotojo avataras
Parašė enya
#161348 as irgi vartojau (o gal ir vartoju:) si vaista. is pradziu 10mg, dabar 15mg. nezinau, ar padeda. o kas turi jaustis? kaip miegojau beveik para, taip ir tebemiegu. niekas nedomina, neprisiverciu iki virtuves nuzliauzti valgyt pasiimti. nors tipo sake, kad jis aktyvinantis... prasiau kitu ad, bet sake pagal mano diagnoze daugiau jokiu negali skirti. kas cia per nesamone?? labai noreciau kazka kito isbandyti, nes nuo jo man arba nera visiskai jokio poveikio, arba as nesuprantu :bloga Bet nieko kito neduoda... ka daryt? o gal reikia labai ilgai vartot? as tai apie puse metu vartojau. ar tai dar per mazas laiko tarpas?
Parašėnemoku
#161356 Vartojau 20mg, nepadėjo, pakeičiau.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#161410 enye o as manau keisk gydytoja..kas cia per briedas kad kitu skirt negali ..mano diagnoze irgi nebaisi o geriu stiprius ad nes silpni neveikia...
del ad kazkoks poveikis turi pasijust per menesi..kazkiek procentu turi pageret..jei gerejimas per mazas reikia keist vaistus...
beje kokia tavo diagnoze?
Vartotojo avataras
Parašė enya
#161419 dangiska, mano diagnoze F25.1
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#161421 na as ne medike..nenoriu kazka labai samprotaut ..bet as galvoju kad turetu but kazkokie neuroleptikai prie tokios diagnozes :?
na as pasikonsultuociau su kitu daktaru jei man taip negertu visiskai o gydytojas sakytu kad nieko pakeist negali
Vartotojo avataras
Parašė enya
#161446 jo, yra ir neuroleptikai. bet cia jau kita tema. esme ta, kad man niekas netinka, arba as visiskai netikus...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#161484 nu baik nesi tikrai netikus , manau galima rast kas tinka tik ieskot reikia =) rasti jegu kovot su liga..ir ryzto ..
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#161656 ..geriau as ir cipralex,bet neilgai,jokio poveiko teigiamo nebuvo,per silpni turbut...greit keitem kitais...gal po men.kazkur ar daugiau...