- 2009 11 06, 13:43
Jauciuosi tikrai jau gerai, geriu 20 Cipralex, aisku yra to mieguistumo, kai reikia anskti keltis. Daktare israse taip pat fluanxol neuroleptika, kad uzstiprintu poveiki, bet paskaicius komenatrus ir nuomones, liksiu geriau su Cipralexu ir aisku pradesiu tvarkytis gyvenima, nes jau pagaunu gyvenimo ritma, dekoju Dievui !
Moderatorius: signs
- 2009 11 16, 14:56
Man tai sis vaistas veike 3men.po to prasidejo viskas is pradziu,dabar pakeiciau vaistus,gereja.
- 2009 11 17, 09:58
as irgi vartojau (o gal ir vartoju:) si vaista. is pradziu 10mg, dabar 15mg. nezinau, ar padeda. o kas turi jaustis? kaip miegojau beveik para, taip ir tebemiegu. niekas nedomina, neprisiverciu iki virtuves nuzliauzti valgyt pasiimti. nors tipo sake, kad jis aktyvinantis... prasiau kitu ad, bet sake pagal mano diagnoze daugiau jokiu negali skirti. kas cia per nesamone?? labai noreciau kazka kito isbandyti, nes nuo jo man arba nera visiskai jokio poveikio, arba as nesuprantu
Bet nieko kito neduoda... ka daryt? o gal reikia labai ilgai vartot? as tai apie puse metu vartojau. ar tai dar per mazas laiko tarpas?
Bet nieko kito neduoda... ka daryt? o gal reikia labai ilgai vartot? as tai apie puse metu vartojau. ar tai dar per mazas laiko tarpas?
Aš nenoriu būti geriausia iš visų. Norėčiau būti geriausia savo pačios versija.
- 2009 11 17, 10:54
Vartojau 20mg, nepadėjo, pakeičiau.
- 2009 11 17, 15:33
enye o as manau keisk gydytoja..kas cia per briedas kad kitu skirt negali ..mano diagnoze irgi nebaisi o geriu stiprius ad nes silpni neveikia...
del ad kazkoks poveikis turi pasijust per menesi..kazkiek procentu turi pageret..jei gerejimas per mazas reikia keist vaistus...
beje kokia tavo diagnoze?
del ad kazkoks poveikis turi pasijust per menesi..kazkiek procentu turi pageret..jei gerejimas per mazas reikia keist vaistus...
beje kokia tavo diagnoze?
- 2009 11 17, 18:05
na as ne medike..nenoriu kazka labai samprotaut ..bet as galvoju kad turetu but kazkokie neuroleptikai prie tokios diagnozes
na as pasikonsultuociau su kitu daktaru jei man taip negertu visiskai o gydytojas sakytu kad nieko pakeist negali
na as pasikonsultuociau su kitu daktaru jei man taip negertu visiskai o gydytojas sakytu kad nieko pakeist negali