Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mona
#228455 Nu žmonės, baikit verkšlent. Sunku, bet išgyvenama. Nusiteikit tam, kad jausitės tuo metu blogiau, neplanuokit svarbių darbų, daugiau judėkit tuo metu, ir viskas praeis per 1-2 savaites.
Parašė Arlen
#228456 man jie netiko. 4 dienas buvau kaip narkotiku apsirijusi ir atsisakiau juos gerti. gydytojas sake priprasciau, bet tas truktu ilgiau, o gyvenimas per trumpas, kad kenteti. =)
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#228458 Gyvenimas per trumpas ir kad kentėtum sunkią depresiją ir nerimą. Pagalvokit, kokią jūs meškos paslaugą darot čia galbūt skaitantiems tik pradedantiems gert šį vaistą. Man savo laiku jis labai padėjo.
Parašė Arlen
#228466 mano ir gydytojo patarimas pries geriant bet koki vaista jautriu nervu zmogus neturi apie vaista nieko skaityti, nes daugumai tie simptomai atsiranda vien is baimes. taigi visa tema daro meskos paslauga. as pirmas dienas kai geriu niekada neskaitau nieko, tik kai nieko jau nejauciu arba jauciu skaitau. tik man jau nebuna kazkokiu simptomu vien del to, kad as perskaiciau informaciniame lapelyje arba cia.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#228635 Gėriau prieš penkerius metus. Pradėjau gert juos, kai buvau ligoninėj, tai iš pradžių mėtė į šalis, ypač kai parūkydavau. Bet greit praėjo ir tuo momentu man jie padėjo iš duobės išlipt. :)
Nutraukiau jį po pusmečio, staiga... ir jokių lomkių nebuvo. :)
Parašė Arlen
#228639 Man gydytoja nori ji paskirti. Pasakojau kaip man buvo, tai gal neskirs dabar. Siaip kai geriau tada dar organizmas nelabai prates prie tokiu medikamentu buvo, o paskutiniu metu visokio slamsto teko prigerti ir visai nemazom dozem. Jis yra geras vaistas, tik cia mano asmenine netolerancija. Gydytojas sake taip retai kaip man kam buna.
Parašė bimbam123
#230257 Jau apie 20 dienų kaip geriu 10mg vietoj 20mg ir jaučiuosi gerai, išvis nepasakyčiau, kad kokie simptomai yra. Na, buvo mėšlungis vieną blauzdą labai sutraukęs gal penktą dieną kai pradėjau mažinti (gal ir ne nuo to, bet mėšlungį tokį stiprų prieš tai gal kartą gyvenime tik esu turėjęs), bet daugiau nieko.

Po dar 10 dienų gersiu po 10 mg kas antrą dieną, tikiuosi bus taip pat gerai kaip ir dabar.

Kolkas pildosi psichoterapeutės žodžiai, kad visai nebūtinai man bus tie šalutiniai poveikiai. Džiaugiuosi :)
Parašė bimbam123
#230258 Tiesa, psichologinė savijauta tokia pat gera kaip ir buvo prieš metant, pamiršau tai paminėti.

Atsiprašau už du pranešimus iš eilės, neradau "edit" mygtuko :)
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#230265 Aš tai kai mečiau, tai per greitai, per keletą dienų nuo 40mg iki nulio. Tai buvo užėję kažkokie keisti pojūčiai smegenyse, kaip kokie elektros impulsai, ir kas pusė minutės užeidavo. Bet praėjo kai po dviejų dienų pradėjau vartot venlafaksiną.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#231385 Geriu ji jau daugiau kaip menesis...ir... galiu pasakyt ,kad tai geriausias dalykas mano gyveninme :lakstau . Niekad net nemaniau kad as busiu tokia laiminga :)))
Parašė bimbam123
Partizanas rašė:Geriu ji jau daugiau kaip menesis...ir... galiu pasakyt ,kad tai geriausias dalykas mano gyveninme :lakstau . Niekad net nemaniau kad as busiu tokia laiminga :)))

Džiugu girdėti :)
O aš jau po pusę tabletės kas antrą dieną geriu, jokių pašalinių pojūčiu nejaučiu, nusimato galas šio vaisto gėrimui nuo rugsėjo :)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#231420 Man tai labai laaabai spalvoti sapnai nuo jų :D , žiovulys trunkantis pora valandų :D ir..turbūt viskas :)
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
bimbam123 rašė:
Partizanas rašė:Geriu ji jau daugiau kaip menesis...ir... galiu pasakyt ,kad tai geriausias dalykas mano gyveninme :lakstau . Niekad net nemaniau kad as busiu tokia laiminga :)))

Džiugu girdėti :)
O aš jau po pusę tabletės kas antrą dieną geriu, jokių pašalinių pojūčiu nejaučiu, nusimato galas šio vaisto gėrimui nuo rugsėjo :)

vau, kaip dziugu del taves :flo ir del sapnu spalvotu irgi :D
ParašėKatastrofa
#231576 Vartoju jį rytais, bet kad geriau jausčiausi nuo jo - nepasakyčiau. Tiesą pasakius išvis manau, kad jis man nereikalingas.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
Katastrofa rašė:Vartoju jį rytais, bet kad geriau jausčiausi nuo jo - nepasakyčiau. Tiesą pasakius išvis manau, kad jis man nereikalingas.

Jis labai gerai nuslopina nerimą ir baimes, kiek laiko jį geri? Dėl ko tau atrodo, kad jis tau nereikalingas? Žinai, aš irgi galvojau kad tie, kuriuos geriu (trittico retard) man visai nereikalingi, nes nėra jokio poveikio, kol nenutraukiau... Tada supratau, kad nerimą jis visgi slopino.