Moderatorius: signs
- 2011 06 29, 07:39
man jie netiko. 4 dienas buvau kaip narkotiku apsirijusi ir atsisakiau juos gerti. gydytojas sake priprasciau, bet tas truktu ilgiau, o gyvenimas per trumpas, kad kenteti. =)
- 2011 06 29, 08:42
mano ir gydytojo patarimas pries geriant bet koki vaista jautriu nervu zmogus neturi apie vaista nieko skaityti, nes daugumai tie simptomai atsiranda vien is baimes. taigi visa tema daro meskos paslauga. as pirmas dienas kai geriu niekada neskaitau nieko, tik kai nieko jau nejauciu arba jauciu skaitau. tik man jau nebuna kazkokiu simptomu vien del to, kad as perskaiciau informaciniame lapelyje arba cia.
- 2011 07 01, 11:52
Gėriau prieš penkerius metus. Pradėjau gert juos, kai buvau ligoninėj, tai iš pradžių mėtė į šalis, ypač kai parūkydavau. Bet greit praėjo ir tuo momentu man jie padėjo iš duobės išlipt.
Nutraukiau jį po pusmečio, staiga... ir jokių lomkių nebuvo.
Nutraukiau jį po pusmečio, staiga... ir jokių lomkių nebuvo.
- 2011 07 01, 12:13
Man gydytoja nori ji paskirti. Pasakojau kaip man buvo, tai gal neskirs dabar. Siaip kai geriau tada dar organizmas nelabai prates prie tokiu medikamentu buvo, o paskutiniu metu visokio slamsto teko prigerti ir visai nemazom dozem. Jis yra geras vaistas, tik cia mano asmenine netolerancija. Gydytojas sake taip retai kaip man kam buna.
- 2011 07 18, 23:57
Jau apie 20 dienų kaip geriu 10mg vietoj 20mg ir jaučiuosi gerai, išvis nepasakyčiau, kad kokie simptomai yra. Na, buvo mėšlungis vieną blauzdą labai sutraukęs gal penktą dieną kai pradėjau mažinti (gal ir ne nuo to, bet mėšlungį tokį stiprų prieš tai gal kartą gyvenime tik esu turėjęs), bet daugiau nieko.
Po dar 10 dienų gersiu po 10 mg kas antrą dieną, tikiuosi bus taip pat gerai kaip ir dabar.
Kolkas pildosi psichoterapeutės žodžiai, kad visai nebūtinai man bus tie šalutiniai poveikiai. Džiaugiuosi
Po dar 10 dienų gersiu po 10 mg kas antrą dieną, tikiuosi bus taip pat gerai kaip ir dabar.
Kolkas pildosi psichoterapeutės žodžiai, kad visai nebūtinai man bus tie šalutiniai poveikiai. Džiaugiuosi
- 2011 07 19, 08:26
Aš tai kai mečiau, tai per greitai, per keletą dienų nuo 40mg iki nulio. Tai buvo užėję kažkokie keisti pojūčiai smegenyse, kaip kokie elektros impulsai, ir kas pusė minutės užeidavo. Bet praėjo kai po dviejų dienų pradėjau vartot venlafaksiną.
- 2011 08 06, 13:29
Geriu ji jau daugiau kaip menesis...ir... galiu pasakyt ,kad tai geriausias dalykas mano gyveninme :lakstau . Niekad net nemaniau kad as busiu tokia laiminga
Mano sielai gerai, dabar jau gerai
- 2011 08 07, 00:14
Džiugu girdėti
O aš jau po pusę tabletės kas antrą dieną geriu, jokių pašalinių pojūčiu nejaučiu, nusimato galas šio vaisto gėrimui nuo rugsėjo
Partizanas rašė:Geriu ji jau daugiau kaip menesis...ir... galiu pasakyt ,kad tai geriausias dalykas mano gyveninme :lakstau . Niekad net nemaniau kad as busiu tokia laiminga
Džiugu girdėti
O aš jau po pusę tabletės kas antrą dieną geriu, jokių pašalinių pojūčiu nejaučiu, nusimato galas šio vaisto gėrimui nuo rugsėjo
- 2011 08 07, 08:48
Man tai labai laaabai spalvoti sapnai nuo jų
, žiovulys trunkantis pora valandų
ir..turbūt viskas
, žiovulys trunkantis pora valandų
ir..turbūt viskas
Mano sielai gerai, dabar jau gerai
- 2011 08 09, 20:36
vau, kaip dziugu del taves
ir del sapnu spalvotu irgi
bimbam123 rašė:Partizanas rašė:Geriu ji jau daugiau kaip menesis...ir... galiu pasakyt ,kad tai geriausias dalykas mano gyveninme :lakstau . Niekad net nemaniau kad as busiu tokia laiminga
Džiugu girdėti
vau, kaip dziugu del taves
ir del sapnu spalvotu irgi
- 2011 08 10, 05:57
Vartoju jį rytais, bet kad geriau jausčiausi nuo jo - nepasakyčiau. Tiesą pasakius išvis manau, kad jis man nereikalingas.
- 2011 08 10, 06:19
Jis labai gerai nuslopina nerimą ir baimes, kiek laiko jį geri? Dėl ko tau atrodo, kad jis tau nereikalingas? Žinai, aš irgi galvojau kad tie, kuriuos geriu (trittico retard) man visai nereikalingi, nes nėra jokio poveikio, kol nenutraukiau... Tada supratau, kad nerimą jis visgi slopino.
Katastrofa rašė:Vartoju jį rytais, bet kad geriau jausčiausi nuo jo - nepasakyčiau. Tiesą pasakius išvis manau, kad jis man nereikalingas.
Jis labai gerai nuslopina nerimą ir baimes, kiek laiko jį geri? Dėl ko tau atrodo, kad jis tau nereikalingas? Žinai, aš irgi galvojau kad tie, kuriuos geriu (trittico retard) man visai nereikalingi, nes nėra jokio poveikio, kol nenutraukiau... Tada supratau, kad nerimą jis visgi slopino.