- 2015 03 03, 17:12
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11673748
Cia patvirtinimas mano teorijai
Cia patvirtinimas mano teorijai
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
biggie rašė:HappyAngel rašė:Crazy rašė:vis dar laukiu... tiems, kurie gulejo, kuriuo dienos metu paskambino kviesti? Labiau i ryta ar vakara?...
Man skambino iki pietų tame laikotarpyje, tikrai ne vakare. Paskambina prieš dieną, kitą dieną - važiuoji.
Aš dabar irgi galvoju gal atsigulti, nes nu niekaip remisijos nepasiekiam su psichiatru. Dar galvojau apie Vasaryno Krizių intervencijos skyrių, bet sako ten kameros yra kiekvienam kambaryje, brrr.
Turiu viena teorija, kodel gali buti nepasiekiama remisija net ir su dviem antidepresantais. Gali buti, kad esi labai greita virskintoja per CYP450 2D6 enzima. Nors tai dazniau pasitaiko azijatams, bet gali buti ir tau kazkas panasiai. Tiesiog antidepresantai suvirskinami taip greit, kad nespeja parodyti antidepresantinio poveikio. Paroxetinas yra labai stiprus sito enzimo inhibitorius, t.y. suletina jo veikima ir pakyla jo kiekis organizme. Ypatingai tokia taktika naudojama paroxetino-nortriptylino kombinacijoje, nes jie padidina vienas kito kieki organizme. Nebandau isiulyt tau jokiu vaistu, tik taip pabandziau pamastyt teoriskai, kas galetu padet
Crazy rašė:HappyAngel as guluosi ryt.. jei ka, gal ir susitiksim..
HappyAngel rašė:Kaip kažin dabar laikosi žmonės Ąžuolyne, nes nujaučiu, kad teks ten gultis. Labai noriu ištempti iki 09 mėnesio, bet jei ir toliau bus taip blogai....
Nepasikeitė taisyklės? Maistas?
?
HappyAngel rašė:Planuoju maždaug 10 mėnesio pabaigoje apie 24 d. gultis į kliniką. Gal dar kas prisijungs?
Kokį gydytoją galite parekomenduoti? Nors aš jau apsisprendusi, bet visada įdomu išgirsti antrą nuomonę.
Dėkui
Phurriz rašė:Noreciau, bet katik gulejau krizese
Nes jau pavargau nuo du metus tupėjimo duobėje ir miesto psichiatrų žaidimo su manimi naudojant įvairias variacijas AD. Sulaukiau net tokių pasiūlymų dėl AD, kad pagalvojau - mergaite, ar tu bent skaičiusi apie tą AD. Čia aš apie tą patį seroxat. Pas mane dabar visiška apatija ir begalinis noras arba save žaloti arba užsimauti virvę. Negaliu daugiau taip gyventi.
Katinas rašė:Visai mielai prisijungčiau jei tiek datempsiu.