Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#345266 Buvau pas psichiatrę. Gavau siuntimą. Atrodo, kad teks gultis anksčiau :(
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345274 Pasisekė. :)
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Katinas rašė:Pasisekė. :)

O kodėl sakai pasisekė? Aš tai nenoriu į ligoninę apskritai.
O tu tada kada planuoji gultis?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345281 O kas nori... Nežinau, pas psichiatrę spalio gale tik.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#345288 Bet jei bloga savijauta ir matai, kad be ligoninės niekaip, tai reikia eiti pasiskambinus. Kiek žinau į ligonines siuntimus rašo be eilių, kada ateisi skųsdamasis tada turi priimti. Negali bet pas mus poliklinikoj palikti jokio žmogaus atėjusio,nors gydytojai ir baigia darbą.
Man kartą irgi teko skambinti savo psichiatrei, kad priimtų anksčiau, nes buvo visiškai blogai. Be to gulant užsiregistravus nemokant klinikai pinigų ir laukiant eilės dar savaitė laukimo, kol lova atsilaisvys.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345289 Tai aš galvojau po perlaikymų gulsiuos, bet dabar tėvas mirė tai n reikalų atsirado, reikia viską pirma susitvarkyti... Bent pas psichologę rytoj.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Katinas rašė:Tai aš galvojau po perlaikymų gulsiuos, bet dabar tėvas mirė tai n reikalų atsirado, reikia viską pirma susitvarkyti... Bent pas psichologę rytoj.

Labai užjaučiu :(
Stiprybės,tvirtybės. Laikykis. Aš su tavimi bent mintimis warm
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345291 Dėkui, HappyAngel :}}
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#345314 Nu nieko sau, dabar užsiregistravau, bet eilės labai didelės, tai laukti teks spalio pabaogos, gal nuo 19 ar greičiausiai nuo 26 d. sakė kvies. :bloga Kaip reiks ištverti tai dabar jau aš nežinau :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345316 Na jei neturėsi su kuo bendrauti ir norėsi gali man parašyt. :}
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:
Phurriz rašė:Noreciau, bet katik gulejau krizese

Aš irgi gulėjau šiais metais Krizėse, bet nieko gero. Kai išėjau ir vėl viskas tas pats. Ir pačiose krizėse gydytoja nelabai patiko todėl, kad bandė kažkokius vaistus taikyti, bet man jie labai netiko, daug šalutinių, o susitarti dėl nutraukimo nepavyko. Sunku, kai gydytojai save iškelia iki dievybių, kurių žodis galutinis.

Kadangi Krizėse nepadėjo, tai dėl AD pritaikymo guluosi į Ąžuolyną. Kitų išeičių nėra :( Nes jau pavargau nuo du metus tupėjimo duobėje ir miesto psichiatrų žaidimo su manimi naudojant įvairias variacijas AD. Sulaukiau net tokių pasiūlymų dėl AD, kad pagalvojau - mergaite, ar tu bent skaičiusi apie tą AD. Čia aš apie tą patį seroxat. Pas mane dabar visiška apatija ir begalinis noras arba save žaloti arba užsimauti virvę. Negaliu daugiau taip gyventi.

Man tai tik seroxatas padeda, o kiti isvis ne, nu ir mirtazapinas dar.. Sunku daktaram pataikyt tinkama jie juk nemato musu smegenyse kas darosi. O gal tau net nera depresijos todel AD netinka ? Man pvz tai sizofrenija nustate nuime visus AD ir tik olanzapina paliko, bet as vistiek geriu seroxata ir mirtazapina nes iprates
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:Man tai tik seroxatas padeda, o kiti isvis ne, nu ir mirtazapinas dar.. Sunku daktaram pataikyt tinkama jie juk nemato musu smegenyse kas darosi. O gal tau net nera depresijos todel AD netinka ? Man pvz tai sizofrenija nustate nuime visus AD ir tik olanzapina paliko, bet as vistiek geriu seroxata ir mirtazapina nes iprates

Seroxatas nėra joks stebuklingas vaistas, vieniems tinka, kitiems ne. Mirtazapinas man netinka.
Žodžiu jau pavargau diskutuoti, kas man gali tikti, tegul gydytojai spręndžia. Manau, kad tai nėra sudėtinga, kai esu vartojusi tiek įvairių AD. O depresija man yra, tą nustatė ne vienas psichiatras. Ne veltui vaistus geriu beveik 10 metų. O kaip noras nusižudyti, pastovi niūri nuotaika, verkimas, nerimas, pamikos, savęs žalojimasis? Čia sveiki žmonės taip daro?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:
Phurriz rašė:Man tai tik seroxatas padeda, o kiti isvis ne, nu ir mirtazapinas dar.. Sunku daktaram pataikyt tinkama jie juk nemato musu smegenyse kas darosi. O gal tau net nera depresijos todel AD netinka ? Man pvz tai sizofrenija nustate nuime visus AD ir tik olanzapina paliko, bet as vistiek geriu seroxata ir mirtazapina nes iprates

Seroxatas nėra joks stebuklingas vaistas, vieniems tinka, kitiems ne. Mirtazapinas man netinka.
Žodžiu jau pavargau diskutuoti, kas man gali tikti, tegul gydytojai spręndžia. Manau, kad tai nėra sudėtinga, kai esu vartojusi tiek įvairių AD. O depresija man yra, tą nustatė ne vienas psichiatras. Ne veltui vaistus geriu beveik 10 metų. O kaip noras nusižudyti, pastovi niūri nuotaika, verkimas, nerimas, pamikos, savęs žalojimasis? Čia sveiki žmonės taip daro?

Nu man irgi yra daug depresijos simptomu, bet sake nera jokios depresijos tik sizofrenija ir nueeme visus AD. As ir apie 10 metu sergu tai jau isiaiskines kokie vaistai tinka kokie ne tik gulu i ligonines siaip pailset