Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
DeepCoffee rašė:Atsigules lovoje kai darau meditacija giliai labai kvepuoju kartais, pradedant pilvu, kylu i krutine ir i pecius. Giliuosiuos raumenis reikia tvirtinti. Bet tokiu pratimų atrodo tyngis daryti, nes nematai akimis ar veikia. Bet tikrai reikes pradeti daryti, gal ryt:) gal pajusiu efekta.

As irgi uzsiimu meditacija, bet tai daryti lovoje siaip nepatariama. Lova turi truputi kitokias asociacijas, gali atsitikti ir taip, kad uzmiegama vidury meditacijos. Meditacijai reikia siek tiek susikaupimo palaikyti demesi i kvepavima ar ka nors, na ivairiu tu meditaciju buna, nelabai as isigilines i visas. Tik idomu tai, kad meditacija, is esmes, yra igudis, kai darau tai kas diena, vis greiciau sugebu patekt i ta transine busena, tiesa gan ilgai teko ieskoti patogiu poziciju, kad nebutu diskomforto pabut su savim 20 minuciu :)
Parašė vicyokz
#416023 Aš po 40 minučių meditacijos, jaučiuosi apgirtęs, gan malonus jausmas, tiesa tai darau retai
Parašė DeepCoffee
biggie rašė:
DeepCoffee rašė:Atsigules lovoje kai darau meditacija giliai labai kvepuoju kartais, pradedant pilvu, kylu i krutine ir i pecius. Giliuosiuos raumenis reikia tvirtinti. Bet tokiu pratimų atrodo tyngis daryti, nes nematai akimis ar veikia. Bet tikrai reikes pradeti daryti, gal ryt:) gal pajusiu efekta.

As irgi uzsiimu meditacija, bet tai daryti lovoje siaip nepatariama. Lova turi truputi kitokias asociacijas, gali atsitikti ir taip, kad uzmiegama vidury meditacijos. Meditacijai reikia siek tiek susikaupimo palaikyti demesi i kvepavima ar ka nors, na ivairiu tu meditaciju buna, nelabai as isigilines i visas. Tik idomu tai, kad meditacija, is esmes, yra igudis, kai darau tai kas diena, vis greiciau sugebu patekt i ta transine busena, tiesa gan ilgai teko ieskoti patogiu poziciju, kad nebutu diskomforto pabut su savim 20 minuciu :)

Neimanoma man sedeti butu, nes skaudu nugara labai. O ir kad i miega papulciau butu labai gerai... Toli grazu man iki jo. Sunku ir atsipalaiduoti, klausaus tos meditacijos kartais valanda, kad pasiekciau bent ramybe.
Parašė Baran
#417029 Sveiki, kodel Pregabalinas man stipriai augina svori? Nors visiskai mazai valgau, bet svoris auga, ilgai negalesiu del sito salutinio jo vartuoti. Jis man labai gerai nerima tvarko ir nuotaika.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Sveiki, kodel Pregabalinas man stipriai augina svori? Nors visiskai mazai valgau, bet svoris auga, ilgai negalesiu del sito salutinio jo vartuoti. Jis man labai gerai nerima tvarko ir nuotaika.

Man ne kiek augina, kiek nepadeda numesti, nes ir taip virsvoris. Stipriausiai su svoriu susijes antiepileptikas yra depakinas, bet pregabalinas netoli. Greiciausiai kazka daro su metabolizmo hormonais, gal mazina kaloriju eikvojima, nes apetito pakilusio su juo nepastebejau.
Parašė Baran
biggie rašė:
Baran rašė:Sveiki, kodel Pregabalinas man stipriai augina svori? Nors visiskai mazai valgau, bet svoris auga, ilgai negalesiu del sito salutinio jo vartuoti. Jis man labai gerai nerima tvarko ir nuotaika.

Man ne kiek augina, kiek nepadeda numesti, nes ir taip virsvoris. Stipriausiai su svoriu susijes antiepileptikas yra depakinas, bet pregabalinas netoli. Greiciausiai kazka daro su metabolizmo hormonais, gal mazina kaloriju eikvojima, nes apetito pakilusio su juo nepastebejau.

Man ir gi nera apetito ( ne nuo Pregabalino ), bet nezinau nuo ko, sakyciau nuo antidepresantu, bet as ju negeriu. Pats nezinau nuo ko nera apetito. Isvis as mazai valgau, viena karta ar du kartus per diena po truputi, o svoris auga. Grynai nezinau kuom galima Pregabalina pakeisti, raminantys taip nepadeda kaip Lyrica. Kiek tu jo vartuoji per diena?
Parašė Baran
#417046 Skaiciau Rusiskame puslapyje, kad Pregabalino nutraukimo sindromas yra beveik ant tiek panasus kaip ir raminamuju, tai yra labai sunkus, kas nutraukinejo, kokie simptomai buvo? Ar sunku nutraukt?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Skaiciau Rusiskame puslapyje, kad Pregabalino nutraukimo sindromas yra beveik ant tiek panasus kaip ir raminamuju, tai yra labai sunkus, kas nutraukinejo, kokie simptomai buvo? Ar sunku nutraukt?

Vartojes visom dozem, vietomis ir 600mg i diena, siom dienom 300mg. Abstinencija tikrai buna, bet kartais sunku atskirti, kada organizmo pripratimas, o kada islenda dalykai, kuriuos pregabalinas sekmingai tvarke.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#417063 As irgi 600mg pries miega. Nejauciu jokio pripratimo ar abstinencijos
Parašė Baran
LBJ rašė:As irgi 600mg pries miega. Nejauciu jokio pripratimo ar abstinencijos

O as kaip tik kai pradejau gert Pregabalina pradejau blogai miegot, prabudineju naktimys po belenkiek kartu, paziuriu i laikrodi, tai 02h, veliau prabundu 04h, paziuriu i laikrodi ir taip visa nakti.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#417069 Kazin ar nuo jo. Ji skiria kartais miegui
Parašė Baran
#417301 As pageriu Pregabalina, tai buvo 150 mg ( 75 ryte ir 75 mg per pietus ) ir mazdaug po savaites praeina efektas nuo nerimo ir reikia didinti visada doze, geriau poto 300 mg ( 150 mg ryte ir 150 mg per pietus ), vel savaite praeina ir nerimas sugryzta ( per savaite ar dar maziau ir reikia didinti ), dabar daejau iki 450 mg ir vel nerimas sugryzta ( gal per 5 - 6 dienas ) ir reikes didinti iki 600 mg, cia kaip raminamieji, vis reikia kelti doze.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#417310 Reiškia nepadeda. Taip greitai jis neturi prarast efektyvumo. Po pusmečio-metų, taip, bet ne per savaitę.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:As pageriu Pregabalina, tai buvo 150 mg ( 75 ryte ir 75 mg per pietus ) ir mazdaug po savaites praeina efektas nuo nerimo ir reikia didinti visada doze, geriau poto 300 mg ( 150 mg ryte ir 150 mg per pietus ), vel savaite praeina ir nerimas sugryzta ( per savaite ar dar maziau ir reikia didinti ), dabar daejau iki 450 mg ir vel nerimas sugryzta ( gal per 5 - 6 dienas ) ir reikes didinti iki 600 mg, cia kaip raminamieji, vis reikia kelti doze.

pas mane 450-600mg kas diena eina, pagal poreiki. Viena ka pastebejau, tai jis suicidiskuma siek tiek didina, galvojau is kur tokie ikyrumai, pasirodo nera naujiena su pregabalinu
Parašė Baran
#417313 Ir kas blogiausia, jis svori stipriai augina, nerima nuima ir tai trumpam, apie 6 val. veikia, butu gal ir neblogas vaistas, bet del svorio auginimo nieko gero.