Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#345413 Pagaliau.... Pirmadienį jau važiuoju gydytis. Keista, kad žadėjo kviesti tik nuo spalio pabaigos, o dabar taip greitai, kad jau aš pati net pasimečiau. Na šis kartas dėl AD tai, manau, bus paskutinis, nes nusiteikusi, kad arba pritaikys arba tik pašvelnins simptomus. Tik minusas, kad neteikia nemokamai psichologo bent konsultacijų....Individualių. Grupinė tai man hmmmm.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345417 Sėkmės :))) Informuok apie rezultatus.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Pagaliau.... Pirmadienį jau važiuoju gydytis. Keista, kad žadėjo kviesti tik nuo spalio pabaigos, o dabar taip greitai, kad jau aš pati net pasimečiau. Na šis kartas dėl AD tai, manau, bus paskutinis, nes nusiteikusi, kad arba pritaikys arba tik pašvelnins simptomus. Tik minusas, kad neteikia nemokamai psichologo bent konsultacijų....Individualių. Grupinė tai man hmmmm.

Idomu koki ad skirs. Ten azuolyne cipralexas su mirtazapinu dazniausiai skiriami
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:Idomu koki ad skirs. Ten azuolyne cipralexas su mirtazapinu dazniausiai skiriami

Skyrė Seroxat (paroxetine) 20 mg. Savijauta pagerėjo žymiai per kelias dienas ir išsirašiau, sakiau daugiau negulsiu ten. Per daug suvaržymų :bloga Šįkart ir palata nepatiko (baisiai tamsi kaip ola). Kažkaip slogi pasiliko nuotaika po gulėjimo šįkart.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345763 Jo, aš ir kai taisykles paskaičiau tai nebesinorėjo :} Džiugu, kad pagelbėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:
Phurriz rašė:Idomu koki ad skirs. Ten azuolyne cipralexas su mirtazapinu dazniausiai skiriami

Skyrė Seroxat (paroxetine) 20 mg. Savijauta pagerėjo žymiai per kelias dienas ir išsirašiau, sakiau daugiau negulsiu ten. Per daug suvaržymų :bloga Šįkart ir palata nepatiko (baisiai tamsi kaip ola). Kažkaip slogi pasiliko nuotaika po gulėjimo šįkart.

nu va sakiau seroxatas super, o tu bijojai. as guliu krizese duoda 800 mg quetiapino du kart leidzia bromazepama ir nakciai dar leidzia relaniuma
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:nu va sakiau seroxatas super, o tu bijojai. as guliu krizese duoda 800 mg quetiapino du kart leidzia bromazepama ir nakciai dar leidzia relaniuma

Na, man seroxatas nėra super, tik kad geriau, bet nėra pakankamai gerai. Pradžioje geriau jaučiausi su escitalopramu. T.y. energijos daugiau, o paroxetinas kažkoks slopinantis...Gal dr man per anksti kažką spręsti, reikia sulaukti bent mėnesio.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:
Phurriz rašė:nu va sakiau seroxatas super, o tu bijojai. as guliu krizese duoda 800 mg quetiapino du kart leidzia bromazepama ir nakciai dar leidzia relaniuma

Na, man seroxatas nėra super, tik kad geriau, bet nėra pakankamai gerai. Pradžioje geriau jaučiausi su escitalopramu. T.y. energijos daugiau, o paroxetinas kažkoks slopinantis...Gal dr man per anksti kažką spręsti, reikia sulaukti bent mėnesio.

nuo seroxato turi greiciau pageret negu nuo kitu AD aisku bus kas nesutinka, bet nuo pirmos tabletes jau kazka jauti, o po poros savaiciu turi labai jaustis
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#350589 Gal kas neseniai gulejot ir tutot svieziu ispudziu? Matau, kad be ligonines neissisuksiu, ir nusprendziau, kad si geriausia...
Gal kas pasikeite? Maistas, pvz? :(
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#350596 Ir dar, kaip manot ar galima ten pasiimti elektrini adijala? Man jis kaip security blanket..
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Phurriz rašė:Negirdejau dar tokio dalyko :D Ka tu su juo darai ?

Paprastas adijalas, kuris jungiasi i rozete ir syla, mane jis veikia raminamai :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Virtual rašė:na ir man jau metas

Prastai jautiesi? :bloga siuntima turi? :oops: