- 2026 07 26, 18:15
Turi Coaxilis šalutinių, gydytoja melavo.
Kaip savijauta su Coaxiliu ?
Coaxilį narkomanai naudoja kaip narkotiką, nes jis didesnėm dozėm sukelia euforiją. Man prieš daug metų ligoninei davė gydytoja didesnę Coaxil dozę tai grynai jaučiausi kaip nuo Ecstasy.
Anhedonija tai nemalonus dalykas, man anhedonija yra nuo Invegos injekcijos, nes perdaug užblokavo D2 receprorius dopaminą ir nors nutraukiau senai, bet dopaminas nebeatsistatė.
Nerimusia rašė:Nuo perdegimo.. buvau vėl pas gydytoją, sakė galiu nutraukt tiesiai brintellix iškart po 10mg nes nieko tokio. Ir išrašė coaxil, sakė jis išvis neturi šalutinių. Aš kol kas porą dienų po 5mg brintellix imu, gražiai nueit. Ir nelabai aš pasitikiu gydytojais, kurie sako, kad neturi vaistas šalutinių… nesinori vėl išmest mėnesį laiko kančiai. Gal tiesiog reik laiko pailsėt ir keist darbą.
Turi Coaxilis šalutinių, gydytoja melavo.
Kaip savijauta su Coaxiliu ?
Coaxilį narkomanai naudoja kaip narkotiką, nes jis didesnėm dozėm sukelia euforiją. Man prieš daug metų ligoninei davė gydytoja didesnę Coaxil dozę tai grynai jaučiausi kaip nuo Ecstasy.
Anhedonija tai nemalonus dalykas, man anhedonija yra nuo Invegos injekcijos, nes perdaug užblokavo D2 receprorius dopaminą ir nors nutraukiau senai, bet dopaminas nebeatsistatė.