Moderatorius: signs

Parašė All_Of_It
#256461 nu ka geriau visa tablete rite nieko baisaus nera , netgi siek tiek geriau , zesim kas toliau .
Vartotojo avataras
Parašė Noele
#256548 Siandien astunta diena kaip geriu seroxata. Truputi pykino, bet patys baisumai jau pamazu dingsta. Tikiuosi, kad tiks.
Vartotojo avataras
Parašė lapė pašovė medžiotoją
#256551 O aš juo labai džiaugiuos, nes jokių pašalinių ir pradeda veikt jau po kelių savaičių. Kai gėriau Zoloft, ryškių pašalinių irgi lyg nebuvo, tačiau su Seroxat'u jaučiuos daug geriau:)
Parašėhappymouse
#256653 kaip minėjau anksčiau, geriu ne seroxat, bet paroxetin actavis, bet veiklioji medžiaga ta pati. tai va, džiaugiuosi šitais vaistais, nes savijauta tikrai gera, šalutinių, galima sakyt, nebuvo, o ir svoris pakrito nuo jų. :)))
Parašė All_Of_It
#256750 man kaip tik nuo ju apetitas dideja :)
Vartotojo avataras
Parašė Noele
#258528 Ar jus nesate pastebeje, kad nuo seroxato skauda galva?
Zinua, kad galvos skausmas gali buti nuo bet ko, bet man kazkaip siejasi su juo, nes kai pradejua gerti (jau trecia savaite) nuolatos jauciu galvoj nemalonu skaudenima. Ar jums taip buvo/nebuvo?
Parašė All_Of_It
#258864 as geriu antra savaite isvis jokiu pasaliniu nera , ir galvos neskauda
Vartotojo avataras
Parašė Ufonautas
Noele rašė:Ar jus nesate pastebeje, kad nuo seroxato skauda galva?
Zinua, kad galvos skausmas gali buti nuo bet ko, bet man kazkaip siejasi su juo, nes kai pradejua gerti (jau trecia savaite) nuolatos jauciu galvoj nemalonu skaudenima. Ar jums taip buvo/nebuvo?

Man labai pradeda skaudėt jeigu nereguliariai geriu, t.y užsimirštu, tai galvos skausmas priima. Bet Jeigu skauda, tai žiauriai, ir puse dienos.

O šiaip, Seroxatą jau metus ar daugiau geriu, tai kad nežinau, nesijaučia, kad jau kasnors veikia. Pradžioj buvo gerai, dabar geriu kaip vandenį. Reikią, nes blogai be, o ar didelė papildoma nauda, nežinau.
Parašė Baran
#259657 svorio auginimas tasai paroksetinas
Parašė All_Of_It
#259749 man apetitas zveriskas , bet as dar remerona geriu , tai gal labiau nuo remerono, negu nuo situ , kas ten zino.
Vartotojo avataras
Parašė MalyWiatr
#259837 Geriu šituos. Maniau, kad pagaliau atitaikė, nes sėkmingai gėriau daugiau nei pusmetį, bet dabar negerai jau kurį laiką, tai nė nežinau, kas netinka.
Šiaip, nebejutau nieko negero, kai pripratau. Nei svoris nekito, nei apetitas. Geri ad.
Parašė Baran
#262444 jeigu padidinama paroksetino vaisto doze tai atsiranda vel salutiniai? per kiek laiko jie praeina?
Parašė Paula
#262481 Sveiki

Jungiuosi pas jus, pries 7 metus turejau sita bjauria liga, bet ji man vel sugryzo nesitikejau, bet po dvieju vaiku gimimo , po krizes eimoje ir taip begales problemu smoge ji vel man is naujo. Gerai kad turiu psichoterapeuta gera tai jis man vaistuku israse seroxato ir clonazepamo geriu 8 diena, bet ka galiu pasakyti patyriau visus salutinius poveikius, bet snd galiu teigti kad geriau :) tikiuosi seroxatas tiks, nes pries 7 metus geriau paroxetina tai jokiu salutiniu nebuvo :) :angel
Parašė All_Of_It
#262534 nera nuo jo jokiu salutiniu.