- 2018 11 11, 08:36
SecretOfSteel rašė:Greičiau eik pas daktarąą ir pasakyt, jeigu tokie šalutiniai.
Na, man visais atvejais pradzia su naujo pobudzio vaistu buna sunki. Kai pradejau paroxetina, tik per menesi susitvarke salutiniai, tada irgi kankinaus, o po to jis tapo mano issigelbejimu nuo visko kas bloga manyje ;D bet deja ilgainiui jo neuzteko, kad stabilizuotu busena, tai db israse sita apiprizoli. Po 3 mg buvo mazesni salutiniai, bet ir teigiamo nebuvo pakankamai, o va jau pusantros savaites kaip geriu 7,5, ir tikrai kankinuos su ta akatizija, ar kaip ji ten.. (negalejimu isbut vietoj), o visi kiti salutiniai pakenciami: rega suprastejus, bet as ir taip su akiniais xD, dantu sukandima mazina jeigu ir lb nedidele doze lexotanilio doze isgeriu, ir dar nervina kad reakcija suprastejus. Plius svorio nedidina (gal net ciut ciut mazina), kuomet nuo depakino 30 kg buvau priaugus (geriau pries 4 metus) , tai cia man svente kad apiprizolis nedidina.
Bet gerumo irgi daug: lb sutvarke dienos ritma, daug per diena nuveikiu, kuomet anksciau nuejimas i tualeta budavo pagr. dienos darbas.. Taip kad jeigu ne tas negalejimas isbut vietoj, as sita vaista nesiociau ant ranku aukstai iskelus.
Labai noreciau isgirst tu, kurie prakente salutinius, kiek laiko teko kankintis iki normalios busenos?
Kaip minejau geriu apie 2-3 savaites, lyg ir ciut ciut mazeja salutiniai, bet sunku pasakyt, kiekviena diena sunkiai praeina..
Geriu 7,5 apiprizoli is ryto, pries miega: paroxetina 30 mg ir kvetepina 25 mg.
Nepriimk depresijos asmeniškai.